Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy megvagytok, azért regisztráltam, hogy néha halljak rólatotk. Marianna
Mi is hazaértünk fél 6 körül Remélem a többiek is mind-mind épségben hazaértek! A farkasok jelentkezését is várom ( még ha éjfél körül is lesz ).
Néhány képet azért felrakok, míg Ancsy várva-várt képei fel nem kerülnek
Tisztelt CBR klubtagok! Mostanában menő a motoros klubok körében, hogy a klubban "egyen"-poharakat rendelnek a tagok. Mindenkinek egyformát, vagy épp egy azonos logo-val és saját névvel. Hátha ezzel a ti érdeklődéseteket is sikerült felkelteni! Amennyiben érdekelne titeket, kérem írjon rám valaki!
Ilyesmik:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Itthon vagyok! ...szeretném, hogy szépen sorban mindenki jelentkezzen le!
RRcat látom ez a balatoni élmény mély nyomot hagyott benned.
Szia Ancsy, képzeld, megismerkedtem egy nagyon aranyos kolléganőddel! Vaslaki Timivel.
Nagyon aranyos csaj. Jól eldumáltunk pár témáról, többek közt a pályamotorozásról. Remélem majd Te/Ti is tudtok egy kis háttérképet mesélni majd erről, hálás hallgatósága lennék pályázós sztorizásaitoknak.
Kár, hogy nem jöttök velünk, de majd visszafelé Szegény Gyuriról egyszer bukó alól kilógó hosszú haja miatt egész Balatonig hittem azt h csaj.
És mindenki tekerhet egy ötöst
Akartam kérdezni, h vittél-e mjuzikot? De eszembe jutott az eszkimó adást is vevő hájper TV, azon biztos lesz zenecsatorna
Erről jut eszembe, 5ft -os érméket hozni! A vártúrához kellenek majd.

Aki szaunázni akar, az meg fürdőrucit is hozzon, meg + törölközőt. A csobbanómedence még nincs kész, tehát szauna után a csobbanás az slaggal lesz!
Meg van a számom?
Már várom ám, hogy lássam jó fej csaj...egyenes, kedves, jellemes...kevés az ilyen Komolyan, múlt évben olyan volt Regécen, mint egy más világban! A jóindulat áradt mindenkiből...
Viszem ám holnap a szerencse Regéc-érmém Nagy becsben tartom, hisz keményen tekertem érte
holnap ,majd hívlak, hogy merre jártok ill. járok! ...mentem
jó - jó, lehet, hogy "öreg", de tüzes!
Igen, pácolja a húst, meg valami falu bikáját emlegetett éjszakára ha unatkozna.
Na az tuti Te meg cala közte vagytok annak a kevésnek...
Tessék, itt egy kép az "öreg" motorosról a kép bal oldalán a lángoló motorral
Én maxi hambizok, mivel nem vagyok pálinkás Szóval Mariannt már felvitted és ott is hagytad?
Az ajándékod eme kicsiny, de annál barátságosabb család!
Sziasztok! Segítséget kérek! CBR 600 f,2. 1992. Hogyan tudom meg, hogy rossz a fesszabályzó? Mennyi a töltés alapjáraton? És mennyi a töltés kb. 3000 fordulaton?
tudtam, hogy szívószál!
Végül is, a sörhöz van némi köze a Dzsordzso ajándékának , nektek pedig bomba, de most egy nagy, és maxi hambik .
Piabetűvel, szóval nem A sör
Én nem kapok ajándékot?
"A" betűvel kezdődik? ...holnap úgy is megtudom , de hosszú lesz a délelőtti meló.
Na én most csak beröhögök ide hozzátok
Nagyjából , te meg kapsz egy ajándékot is majd. De psssszt, úgyse mondom el mi az.