Mi is hazaértünk fél 6 körül Remélem a többiek is mind-mind épségben hazaértek! A farkasok jelentkezését is várom ( még ha éjfél körül is lesz ).
Néhány képet azért felrakok, míg Ancsy várva-várt képei fel nem kerülnek
Tisztelt CBR klubtagok! Mostanában menő a motoros klubok körében, hogy a klubban "egyen"-poharakat rendelnek a tagok. Mindenkinek egyformát, vagy épp egy azonos logo-val és saját névvel. Hátha ezzel a ti érdeklődéseteket is sikerült felkelteni! Amennyiben érdekelne titeket, kérem írjon rám valaki!
Ilyesmik: http://sportmotor.hu/motoros_k...
Szia Ancsy, képzeld, megismerkedtem egy nagyon aranyos kolléganőddel! Vaslaki Timivel.
Nagyon aranyos csaj. Jól eldumáltunk pár témáról, többek közt a pályamotorozásról. Remélem majd Te/Ti is tudtok egy kis háttérképet mesélni majd erről, hálás hallgatósága lennék pályázós sztorizásaitoknak.
És mindenki tekerhet egy ötöst
Akartam kérdezni, h vittél-e mjuzikot? De eszembe jutott az eszkimó adást is vevő hájper TV, azon biztos lesz zenecsatorna
Már várom ám, hogy lássam jó fej csaj...egyenes, kedves, jellemes...kevés az ilyen Komolyan, múlt évben olyan volt Regécen, mint egy más világban! A jóindulat áradt mindenkiből...
Viszem ám holnap a szerencse Regéc-érmém Nagy becsben tartom, hisz keményen tekertem érte
Sziasztok! Segítséget kérek! CBR 600 f,2. 1992. Hogyan tudom meg, hogy rossz a fesszabályzó? Mennyi a töltés alapjáraton? És mennyi a töltés kb. 3000 fordulaton?
Néhány képet azért felrakok, míg Ancsy várva-várt képei fel nem kerülnek
Ilyesmik:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Nagyon aranyos csaj. Jól eldumáltunk pár témáról, többek közt a pályamotorozásról. Remélem majd Te/Ti is tudtok egy kis háttérképet mesélni majd erről, hálás hallgatósága lennék pályázós sztorizásaitoknak.
Akartam kérdezni, h vittél-e mjuzikot? De eszembe jutott az eszkimó adást is vevő hájper TV, azon biztos lesz zenecsatorna
Aki szaunázni akar, az meg fürdőrucit is hozzon, meg + törölközőt. A csobbanómedence még nincs kész, tehát szauna után a csobbanás az slaggal lesz!
Viszem ám holnap a szerencse Regéc-érmém Nagy becsben tartom, hisz keményen tekertem érte
Tessék, itt egy kép az "öreg" motorosról a kép bal oldalán a lángoló motorral
Én nem kapok ajándékot?