Ne viccelj,dehogy haragszunk.Ti szóltatok,hogy sajnos nem ok,megértem,nem könnyű két gyerkőcöt koordinálni,világos:)))
Már fennt vannak a képek,remélem kissé kápótolnak titeket is...November 4-re lehet lesz beöltözős halloween party..
köszönjük a köszöntést,puszi nektek!
Nagyon ott akartunk lenni és nyögés lett a vége. Sajnos nálunk erre lehet néha számítani, hogy a 2 csemetére nem mindig tudunk felügyeletet találni, egyeztetni, így sajnos az életünk gyakran lemondásokkal van tarkítva. Sajnáljuk, hogy nem lehettünk veletek! Így utólag is és nyilvánosan kíván BOLDOG SZÜLINAPOT az angyaloknak a Halmai család!
Utána olvastam-kérdeztem a HISS-nek nincs baja, az indítórelével vagy az indító gombbal lehet baj, mert nem kattog a relé. De lehet még a kuplung állás érzékelő...
Szerintem is igen jó volt,de hiányzott azért pár ember,akikre számítottam...no sebaj,azért jó buli volt,már szerveződik halloween is,jelmezes buláj lesz,ha összejön..
Most pénteken bulizunk 6-tól,száguldó angyalok 3.szülinap és egy csam-os csajszi szülinapja is,el ne felejtsétek!Joiner's Pub Jókai út 40.
Már vagy 50 motoros jön,tessék csatlakozni innen is:)))))
Na megvolt ma is slovakiaring.
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
Sziasztok ismét!
Itt van ebben a galériában jó sok képecske RR Cat-ék esküvőjéről by Solti Attila(dnr.hu) :))) szegény Sandrát a gratulációnál jól megszorongattam,úgy megöleltem:))) http://dnr.hu/donorinfo/ottvol...
Köszönöm a megtisztelő meghívást e jeles napra, én ezeket mindig bensőségesen élem meg. Talán ezzel is próbálva példát mutatni pár motoros, vagy nem-motoros társainknak az összetartásra.
Örülök, hogy egy fél üveg colámmal ilyen élményekhez juttathattalak! Egészségedre!
Végül egy apró bók szerűség: te valami gyönyörű menyasszony voltál!
Nem akarom ismételni magam...de akit érdekelt, az ott volt és én annak örülök, ami van, nem bánkódom azon, hogy hogyan lehetett volna Amúgy csak a CBR Klubosoknak és az SZA-nak ment a meghívás, szóval én nem számítottam több emberre, sőt.... Amúgy voltak ott motorosok, csak civilben ahogy ti is.
Örültem azért, hogy Gyuriék és Bryan eljöttek. Innen is köszi Bryan még egyszer a colát, életmentő volt.
Én eleve azt hittem,jóval több motoos eljön,de így is jó volt ott lenni,velük örülni,én nagyon meghatódtam a templomi szertartás alatt,Sandrának egyszer elcsuklott a hangja majdnem,nagyon megható volt,jött némi könnycsepp is,na:))))
képek lesznek a webünkön nemsokára,addig is Dzsordzso itt van egy:
Már fennt vannak a képek,remélem kissé kápótolnak titeket is...November 4-re lehet lesz beöltözős halloween party..
köszönjük a köszöntést,puszi nektek!
Itt van pár kép a motorról, meg a ruciról.
Nem lett bajom Dzsordzso. Megúsztam könnyebben
Már vagy 50 motoros jön,tessék csatlakozni innen is:)))))
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
Itt van ebben a galériában jó sok képecske RR Cat-ék esküvőjéről by Solti Attila(dnr.hu) :))) szegény Sandrát a gratulációnál jól megszorongattam,úgy megöleltem:)))
http://dnr.hu/donorinfo/ottvol...
Örülök, hogy egy fél üveg colámmal ilyen élményekhez juttathattalak! Egészségedre!
Végül egy apró bók szerűség: te valami gyönyörű menyasszony voltál!
Nagyon sok boldogságot nektek!
Örültem azért, hogy Gyuriék és Bryan eljöttek. Innen is köszi Bryan még egyszer a colát, életmentő volt.
P.S.: a pap bácsi is motoros volt
Sok boldogságot kívánunk nektek!
képek lesznek a webünkön nemsokára,addig is Dzsordzso itt van egy: