Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Pongrác Barbara... nézett is szegény Nemes Viktor, alias Jánosi Dávid
ki kapta el a csokrot?
Ne viccelj,dehogy haragszunk.Ti szóltatok,hogy sajnos nem ok,megértem,nem könnyű két gyerkőcöt koordinálni,világos:)))
Már fennt vannak a képek,remélem kissé kápótolnak titeket is...November 4-re lehet lesz beöltözős halloween party..
köszönjük a köszöntést,puszi nektek!
Nagyon ott akartunk lenni és nyögés lett a vége. Sajnos nálunk erre lehet néha számítani, hogy a 2 csemetére nem mindig tudunk felügyeletet találni, egyeztetni, így sajnos az életünk gyakran lemondásokkal van tarkítva. Sajnáljuk, hogy nem lehettünk veletek! Így utólag is és nyilvánosan kíván BOLDOG SZÜLINAPOT az angyaloknak a Halmai család!
Utána olvastam-kérdeztem a HISS-nek nincs baja, az indítórelével vagy az indító gombbal lehet baj, mert nem kattog a relé. De lehet még a kuplung állás érzékelő...
Dőlésjelző jól áll, nincs leesve? Elvileg nem tilt rajta le semmi, ha helyén van minden akkor indul
A közút 1 hónap után már elismerte a vétkességét, így a biztosítójuk már számolgat, a motorra már kaptam zsét, már csak a többit várom.
Akkor jó! ...remélem simán lezajlik az útkezelővel ez az ügy!
Szerintem is igen jó volt,de hiányzott azért pár ember,akikre számítottam...no sebaj,azért jó buli volt,már szerveződik halloween is,jelmezes buláj lesz,ha összejön..
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt van pár kép a motorról, meg a ruciról.
Bakker nem tudok olvasni... :S
Nem lett bajom Dzsordzso. Megúsztam könnyebben
Igen, Én árulom annyiért. Azt tudom, hogy az Én bajom, de kíváncsi lennék a megoldásra...
Csak nem Te árulod 280-ért a vasat? ... ha igen, akkor neked bajod?
Azt nem tudjátok, ha esés után nem indítható a motor, hogyan lehet megberhelni a HISS-t, hogy működjön?
Jó volt a party Ancsy!
Most pénteken bulizunk 6-tól,száguldó angyalok 3.szülinap és egy csam-os csajszi szülinapja is,el ne felejtsétek!Joiner's Pub Jókai út 40.
Már vagy 50 motoros jön,tessék csatlakozni innen is:)))))
Na megvolt ma is slovakiaring.
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
Sziasztok ismét!
Itt van ebben a galériában jó sok képecske RR Cat-ék esküvőjéről by Solti Attila(dnr.hu) :))) szegény Sandrát a gratulációnál jól megszorongattam,úgy megöleltem:)))
http://dnr.hu/donorinfo/ottvol...
Holnap szlovákiaringre valaki?
Köszönöm a megtisztelő meghívást e jeles napra, én ezeket mindig bensőségesen élem meg. Talán ezzel is próbálva példát mutatni pár motoros, vagy nem-motoros társainknak az összetartásra.
Örülök, hogy egy fél üveg colámmal ilyen élményekhez juttathattalak! Egészségedre!
Végül egy apró bók szerűség: te valami gyönyörű menyasszony voltál!

Nagyon sok boldogságot nektek!
Nem akarom ismételni magam...de akit érdekelt, az ott volt és én annak örülök, ami van, nem bánkódom azon, hogy hogyan lehetett volna Amúgy csak a CBR Klubosoknak és az SZA-nak ment a meghívás, szóval én nem számítottam több emberre, sőt.... Amúgy voltak ott motorosok, csak civilben ahogy ti is.
Örültem azért, hogy Gyuriék és Bryan eljöttek. Innen is köszi Bryan még egyszer a colát, életmentő volt.

P.S.: a pap bácsi is motoros volt
Sanos nem tudtunk elmenni, nem értünk rá.
Sok boldogságot kívánunk nektek!
Sok boldogságot az ifjú párnak!
jelenlévő mocisokkal:)))
Én eleve azt hittem,jóval több motoos eljön,de így is jó volt ott lenni,velük örülni,én nagyon meghatódtam a templomi szertartás alatt,Sandrának egyszer elcsuklott a hangja majdnem,nagyon megható volt,jött némi könnycsepp is,na:))))
képek lesznek a webünkön nemsokára,addig is Dzsordzso itt van egy: