Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Szülinapot RRcat és Hodis!
Köszi SECTOR !
Tényleg ma(82.05.21.)ünneplem és köszönöm szépen!
Neked is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RRcat !
Én a balesetes motoromat vittem hozzájuk tavaly, és nagyon nem vagyok megelégedve velük. Én nem ajánlom őket...
Hodis & RRcat: Boldog Születésnapot!
Sziasztok!

Hamarosan 1.000 km-es szervízre kell vinnem a gépem. Nyilván hozzáértő kezekben szeretném tudni a vasat, ezért azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Wilker Hondáról szervíz tekintetében? (M3-M0 csomópont CORA-Bricostore mellett, Fót Fehérkő út 4.) Előre is köszönöm. :)
Ha te is tényleg ma ünnepled, akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Hodis!
Kitartás vasárnapra! Majd a következőre eljössz!
Nekem is tegnap szóltak, hogy szombaton mégis kellene dolgozni...
MIIICSOOOODAAAA?!
Pont ma kaptam a hírt kollégáimtól a Velencei tó partjáról: A tó vize 22° !
Nem Balaton, de motoros talira kiváló!
Tehát nem csak túra,hanem pancs is lesz?Remélem utánna az angyalkák monokiniznek egy picit hogy lehessen legeltetni a szemeket
Hát még nem rég olvadt ki a tavacska.... Lassan melegszik,de még messze van attól,hogy beleereszkedjek
Ez igen...
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek. Lehet láttátok már. Én ma láttam ilyet életemben először. Eddig is 900 RR fan voltam... ezután meg még jobban az leszek. 900 RR
Sajna vasárnap is dolgoznom kell most szóltak Így sajna nem tudok menni Na mindegy majd máskor, jó szórakozást nektek
....és ki inni sem egyszerű!
Balaton örök és elpusztíthatattlan
Nyáron biztos,ha majd megyünk a balaton a riviéra túrára-fürdőzésre:)) Ugye Sandra?
Csak még melegedjen a tavacska
Ancsyka,ezt a Dunántúli régiót mikor célozzátok be?Itt is vannak tuti helyek....Balcsi,Pécs,Keszthely...
Helló-helló,aztán nem eltűnni ám a képből,megyünk még mulatni együtt:))))))
Ez volt a legkevesebb!
Nekem is ünneplés van 21.-én !
A 29. !
Reggel 10-ig csak összeszedem magam(valahonnan ).
Persze, gyertek! Minél többen vagyunk annál jobb!
Az útvonal fent van a neten, vhol elkaptok minket útközben vagy 11kor Csabán.
Nagyon jól éreztük mi is magunkat, megérte a szervezés. Kicsit elfáradtunk azért, és sajnálom, hogy nem motorral tudtunk felmenni (így is két forduló volt a sok cucc miatt). Külön köszönöm dzsordzsonak a gyerekmotoroztatást, és mindenkinek a jó hangulatot.
Örültem én is az új arcoknak. Köszöntem mégegyszer Nektek is cala