Hamarosan 1.000 km-es szervízre kell vinnem a gépem. Nyilván hozzáértő kezekben szeretném tudni a vasat, ezért azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Wilker Hondáról szervíz tekintetében? (M3-M0 csomópont CORA-Bricostore mellett, Fót Fehérkő út 4.) Előre is köszönöm. :)
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek. Lehet láttátok már. Én ma láttam ilyet életemben először. Eddig is 900 RR fan voltam... ezután meg még jobban az leszek. 900 RR
Nagyon jól éreztük mi is magunkat, megérte a szervezés. Kicsit elfáradtunk azért, és sajnálom, hogy nem motorral tudtunk felmenni (így is két forduló volt a sok cucc miatt). Külön köszönöm dzsordzsonak a gyerekmotoroztatást, és mindenkinek a jó hangulatot.
Neked is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RRcat !
Hamarosan 1.000 km-es szervízre kell vinnem a gépem. Nyilván hozzáértő kezekben szeretném tudni a vasat, ezért azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Wilker Hondáról szervíz tekintetében? (M3-M0 csomópont CORA-Bricostore mellett, Fót Fehérkő út 4.) Előre is köszönöm. :)
Nekem is tegnap szóltak, hogy szombaton mégis kellene dolgozni...
Pont ma kaptam a hírt kollégáimtól a Velencei tó partjáról: A tó vize 22° !
Nem Balaton, de motoros talira kiváló!
Gondoltam megosztom veletek. Lehet láttátok már. Én ma láttam ilyet életemben először. Eddig is 900 RR fan voltam... ezután meg még jobban az leszek. 900 RR
Csak még melegedjen a tavacska
A 29. !
Reggel 10-ig csak összeszedem magam(valahonnan ).
Az útvonal fent van a neten, vhol elkaptok minket útközben vagy 11kor Csabán.