Szia Sandra!
Meg tudnád írni pontosan az angyalok fórumba,hogy honnan-hova lenne a motoros felvezetés és pontosan meddig tartana? A lányokkal szeretném megszervezni...
kösziiiiii
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat. Én örülök, ha el tudtok jönni Egy csajos, vagy CBR-es felvezetésnek is nagyon örülnék.
Lesz külön menyasszonyi és vőlegény autó Szóval eldönthetitek melyik előtt szeretnétek menni Zsámbékról van az indulás a Mátyás templomba kb. 12:30-kor.
Aaaaaaa, de jó lenne. Ezen a hétvégén sajna programunk van.
Lemegyünk Igalra megnézzük a nyaralót milyen állapotban hagyták a vendégek és Csütörtöktől Vasárnapig lent leszünk kicsit lazítani.
Ha gondoljátok és lenne kedvetek kirándulni, mi is szivesen látunk titeket egyik napon. Elférünk bőven! Lehet jót tenne a válladnak egy kis Igali gyógyvíz, meg masszázs! A gyerekek is jól el lennének együtt.
Mikor tegnap jöttél szembe Zámoly és Szfehérvár között vagy amikor jasszkariztál a kiskezicsókolommal vmikor augusztus elején Zsámbékon?
Mind a kétszer Zsolti mondta, h szerinte te pózerkedtél el mellettünk
Nem szívesen motorozok 15fok alatt(nem vagyok napelemes csak nem szeretek Supermotozni az Ezredessel ), de a többség dönt...
A gumim sem bírja ki addig az tuti .
Meg tudnád írni pontosan az angyalok fórumba,hogy honnan-hova lenne a motoros felvezetés és pontosan meddig tartana? A lányokkal szeretném megszervezni...
kösziiiiii
Azt már tudom h. a fejidomban kell keresgetnem.
Kulmannak üzensz valamit?
Lesz külön menyasszonyi és vőlegény autó Szóval eldönthetitek melyik előtt szeretnétek menni Zsámbékról van az indulás a Mátyás templomba kb. 12:30-kor.
Esküvői Gratuláció
„Akit párodul melléd rendelt az ég, becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik, akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig" :)))
pusy
aug elején voltam viszont arra
mé voltatok olyan lassúak?
Lemegyünk Igalra megnézzük a nyaralót milyen állapotban hagyták a vendégek és Csütörtöktől Vasárnapig lent leszünk kicsit lazítani.
Ha gondoljátok és lenne kedvetek kirándulni, mi is szivesen látunk titeket egyik napon. Elférünk bőven! Lehet jót tenne a válladnak egy kis Igali gyógyvíz, meg masszázs! A gyerekek is jól el lennének együtt.
Ide megyünk: www.aqua-land.hu
Honda CBR 600 f2 hűtőre lenne szükségem! Van esetleg valakinek vagy tudtok ajánlani egy bontót?
Előre is köszi.
Mind a kétszer Zsolti mondta, h szerinte te pózerkedtél el mellettünk
A gumim sem bírja ki addig az tuti .