Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ma én is beléptem az RR klubba :)
Nem megy Mezőberénybe, mivel ott lesz az esküvőmön
Szia Sandra!
Meg tudnád írni pontosan az angyalok fórumba,hogy honnan-hova lenne a motoros felvezetés és pontosan meddig tartana? A lányokkal szeretném megszervezni...
kösziiiiii
Index relé nincs v.kinek 05-ös 600 RR-be vagy mennyi pénz újonnan?

Azt már tudom h. a fejidomban kell keresgetnem.
Gratulálok!
Mezőberény

Kulmannak üzensz valamit?
há ugorj ki elém legközelebb
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat. Én örülök, ha el tudtok jönni Egy csajos, vagy CBR-es felvezetésnek is nagyon örülnék.
Lesz külön menyasszonyi és vőlegény autó Szóval eldönthetitek melyik előtt szeretnétek menni Zsámbékról van az indulás a Mátyás templomba kb. 12:30-kor.
Hey csaje!mi van veletek?nagyon eltuntetek... remelem nem haragszol ram-bar nemtom mer kene...
Mert mondjuk mi nem motorral voltunk, hanem álltunk épp fellépésre mentünk.
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
RRcat!

Esküvői Gratuláció

„Akit párodul melléd rendelt az ég, becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik, akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig" :)))

pusy
mármint jó időnk
Az októberi Regéccel max a hideg lenne a baj, de lehet hogy még ó időnk lenne. A sok motoros autóval gyülekezne...
a tegnapi(tegnapelőtti)nem én voltam
aug elején voltam viszont arra
mé voltatok olyan lassúak?
Aaaaaaa, de jó lenne. Ezen a hétvégén sajna programunk van.

Lemegyünk Igalra megnézzük a nyaralót milyen állapotban hagyták a vendégek és Csütörtöktől Vasárnapig lent leszünk kicsit lazítani.
Ha gondoljátok és lenne kedvetek kirándulni, mi is szivesen látunk titeket egyik napon. Elférünk bőven! Lehet jót tenne a válladnak egy kis Igali gyógyvíz, meg masszázs! A gyerekek is jól el lennének együtt.
szombaton ráckevére megyünk fürdeni,gyertek el,ha van kedvetek,nálunk lehet aludni is,pia van,kaját csinálunk :)))
Ide megyünk: www.aqua-land.hu
Sziasztok!

Honda CBR 600 f2 hűtőre lenne szükségem! Van esetleg valakinek vagy tudtok ajánlani egy bontót?

Előre is köszi.
Mikor tegnap jöttél szembe Zámoly és Szfehérvár között vagy amikor jasszkariztál a kiskezicsókolommal vmikor augusztus elején Zsámbékon?
Mind a kétszer Zsolti mondta, h szerinte te pózerkedtél el mellettünk
Akkor csináljunk gyorsan egy Balaton-túrát, legföljebb hoztok sátrat és felállítjátok a kertünkben!
csak nem észrevettél?
Igen, én is így saccoltam. Hideg lenne már akkorra. Sajna hamarabbi időpont már nincs.
Nem szívesen motorozok 15fok alatt(nem vagyok napelemes csak nem szeretek Supermotozni az Ezredessel ), de a többség dönt...
A gumim sem bírja ki addig az tuti .
Ne villogj...úgysem állunk meg Amúgy meg mi a fene esz téged mostanában Zsámbékon és környékén