Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoktak tőlünk rendelni, valami 28-30000.- Ft körül van. Szerintem igen borsos az ára, de aki megteheti...
Srácok,csajok!Szerintetek lesz idén még egy Regéc? Nagyon jó lenne:)))))))
üdv. cbr1000re valaki rendszámtartod nem tud?
Pannónián talizunk:))))jupiii
Emlékeztetőül:

Most Vasárnap a Pannónia-ringre megyünk páran egy délutáni motorozásra. Előtte pedig Sárváron áztatjuk magunkat egy kicsit.
Reggel 8-kor indulunk a Zámolyi úti kútról, Veszprémnél még csatlakoznak hozzánk és onnan már egyenest Sárvár az uticél.

Ha valakinek kedve van, még csatlakozhat.
2001es CBR 600 FS1 hez honnan tudnénk APE manuális vezérműláncfeszítőt rendelni? nem lehet valahol Mo.-n kapni?
Sziasztok!CBR400RR üzemképes blokkra lenne szükségem,ha valakinek lenne eladó,vagy tudna segítségemre lenni a külfölről való behozatallal kapcsolatban,várom az üzeneteket ide.köszönettel.További Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
A hétvégi túra elmarad. Nem tudok ott lenni, sajnos összetört a motorom, nekem nem lett nagy bajom csak rendesen bevertem magam. Egy út felmarás okozta az esést, ami nem volt jelezve... Motornak jelenleg KO.
Köszönöm válaszod, rendes tőled. Ezeken a dolgokon azonban már túl vagyok én is. Most várom az integrált tükreim, fém markolatokat és a fejidomot én is. Már csak az első lámpa hiányzik a sorból és összeáll a gép.
Én vettem néhány utángyártott eBay-es cuccot cbr 600 f4i-re. Tapasztalataim vegyesek, de inkább elégedett vagyok, mint csalódott. Azok közül amit írtál, hogy érdekel van: ledes tükör, szerintem nagyon szép, de azért nem volt egyszerű felrakni. A tükörhöz kapott csavarok anyával mennek a fejidomba, ami f4i konzolnál nem játszik, de a régi tükör csavarjaival pöpecen rögzíthető. Amivel számolnod kell még, hogy ahol rögzíted a tükröt a fejidomhoz+konzolhoz ott egy kábelt át kell vezetni= meg kell reszelni a fejidomnál a csavarlyukat. De mint írtam szerintem szép a tükör simán is, de akcióban (indexelés közben) még komolyabb. Kuplungkar: cnc felhajlós állítható hosszúságú nagyon still, még várom a féket (elrontott rendelés miatt), de tényleg nagyon jól néz ki és nem tűnik kóklernek! Egyenlőre ennyi, de ha érdekel intéztem még egy csomó mindent (hátsó lámpa, műszerfal LED szín csere...), ha valami infó kell írj és segítek, ha tudok. Üdv.
Hali!
A szlovák túrát eltoljuk 1 héttel!
Sziasztok!
Vasárnapra tervezünk egy túrát, várunk mindenkit szeretettel!
További info itt: Túra
és még jó állapotban van? egy talit össze kéne hozni, pont nem rég emlegettük :) képet küldjetek már az email-címemre.

üdv.
a barátod volt motorja a CBR 400 most az én spanomhoz került
LaciCRM! Szia! bea-utiful2@freemail.hu írd meg miért keresel minket.

Üdv.
Bea
szevasz! ..rég láttalak erre!
beszélhetnénk
Tisztelettel a figyelmetekbe ajánlok egy általunk szervezett, egész napos programot AUGUSZTUS 14-re.
Pancsi Sárváron és Pancsi-ringen!

Reggel legurulunk lazítani a Sárvári fürdőbe, ott elköltjük ebédünket egy helyi étteremben (még nem tom hol, jöhetnek ötletek) és délután egy kellemes "esti motorozás"-sal zárjuk a napot a Pannónia-ringen. Este hazaindulás, érkezés előreláthatólag sötétben.
„Látod mit tettél a negatív hullámaiddal Moriarti?”
szoktak ide írni nem?
Sok sikert.
bea utifult- vagy kviki76 -ot keresem.
Ezek a macskák mindig elcsavarognak valamerre
ajjaj!jobbulást mind a kettőtöknek!