Ameddig fent volt a motoron, igen csak kényelmetlen volt a hosszabb túrázások alkalmával. 182cm-el nagyon össze kellett húznom a lábamat. Konkrétan mire lennél kíváncsi?
Dehogynem, az "RPG" volt az...egy ideig a hátsó ülésemen utazott, aztán átkerült Zsozsó hátára, h lássak is a visszapillantókban
*RPG: a CBR Klubos srácoktól kaptam a 25. születésnapomra lásd a képet
meg egy érdekesség: találkoztatok a mostani CBR-emmel valakinek a hátán nem volt ilyenvalami keresztbe ami nemtudo micsoda és úgy mentetek valahová na remélem nem érthető na szóval akkor a CBR-emmel találkoztatok
Mi Zsozsóval aludtunk az első szobában és emlékszem, h felriadtunk, de azt hittük vmi helyi betyár bőget vmi dúrva járművet De mivel eléggé kifáradtunk, ezért erőnk nem volt kimenni...
nem valamikor éjszaka mentem és véletlenül csopperrel vinni akartam nekik páleszt de aki megadta a számát az nem volt elérhető.tán a cala, így hát hazamentem !
én amikor meglátom ezt a topikot mindig rádöbbenek mekkora szar vagyok! 10km re lakok kb regéctől és eddig két éve készültem de mindig bebaszott valami munka
Sziasztok!Ha minden jól megy pár hét múlva vagy ha hamarabb jön a jó idő én is beszerzek egy 125-ös Cbr-t.Már nagyon várom :)
Szokott itt élet lenni?Csavargásos dolgok amihez hozzá lehet csapódni?
*RPG: a CBR Klubos srácoktól kaptam a 25. születésnapomra lásd a képet
Szerintem gyere el akkor mikor épp Zala megyében lesz a CBR Klubtalálkozó Az tuti nem lesz olyan közel!
majd idén,mi?
Te barátnőd Johanna a Sólyomfészekben? vagy rosszul emlékszem?
Regécre jöttök, remélem...
Eladó vált pár alkatrész, ha vkit érdekel szóljon:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szokott itt élet lenni?Csavargásos dolgok amihez hozzá lehet csapódni?