Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ameddig fent volt a motoron, igen csak kényelmetlen volt a hosszabb túrázások alkalmával. 182cm-el nagyon össze kellett húznom a lábamat. Konkrétan mire lennél kíváncsi?
Szeretnénk! Van már valami infó, hogy mikor lesz?
hé ezt a képet is nyomtasd ki, aztán ezzel is menj el pózolni, mekkora fless lenne kép a képben a képen !
azvótaz! na
Dehogynem, az "RPG" volt az...egy ideig a hátsó ülésemen utazott, aztán átkerült Zsozsó hátára, h lássak is a visszapillantókban
*RPG: a CBR Klubos srácoktól kaptam a 25. születésnapomra lásd a képet
jólmegaszondtam vagy nem ?
meg egy érdekesség: találkoztatok a mostani CBR-emmel valakinek a hátán nem volt ilyenvalami keresztbe ami nemtudo micsoda és úgy mentetek valahová na remélem nem érthető na szóval akkor a CBR-emmel találkoztatok
én azt sem tudtam hol vagytok csak úgy megáltam valahol !
Mi Zsozsóval aludtunk az első szobában és emlékszem, h felriadtunk, de azt hittük vmi helyi betyár bőget vmi dúrva járművet De mivel eléggé kifáradtunk, ezért erőnk nem volt kimenni...
figyelj. a páleszt megittam otthon ugyhogy azt kell mondjam IGEN JÓVÓT !
és jó volt?
nem valamikor éjszaka mentem és véletlenül csopperrel vinni akartam nekik páleszt de aki megadta a számát az nem volt elérhető.tán a cala, így hát hazamentem !
egy héttel?
ja most jut eszembe hogy egyik éven ottvótam csak későn értem ki !
JA .. nameg egybeeset a debreceni bulival ami szintén fasza ! Dehát nem kellett döntenem! eldöntötték helyettem mások hogy egyik sem..
Szar a kedvem, de a vicces irónia átjött
Szerintem gyere el akkor mikor épp Zala megyében lesz a CBR Klubtalálkozó Az tuti nem lesz olyan közel!
ezzel nehéz lenne vitatkozni

majd idén,mi?
én amikor meglátom ezt a topikot mindig rádöbbenek mekkora szar vagyok! 10km re lakok kb regéctől és eddig két éve készültem de mindig bebaszott valami munka
ignorálsz?
Te barátnőd Johanna a Sólyomfészekben? vagy rosszul emlékszem?

Regécre jöttök, remélem...
a lábtartó magasítóról pár szót írnál?
Ja, ha lenne min leégetni...
Sziasztok!

Eladó vált pár alkatrész, ha vkit érdekel szóljon:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Sziasztok!Ha minden jól megy pár hét múlva vagy ha hamarabb jön a jó idő én is beszerzek egy 125-ös Cbr-t.Már nagyon várom :)
Szokott itt élet lenni?Csavargásos dolgok amihez hozzá lehet csapódni?