Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mi a kurva anyádat kotványkodsz itt?
Na lássuk, lássuk!
kinek a nagyija vezet
ennyi idő alatt leégettem volna a gumit
Az óriás szibériai hókatasztrófa margójára:
Bímer a hóban
ez nagyon Fasza Gecc
amúgy Sandra hívott így egyedül
én FG-t nézek a comedyn ! a monogramod nagy világmárka Family Guy , FG custom drum meg vót még valami
a Private Spiceon meg...
nekem hanyason van az ATV ?
Regéc és Regéc vára van a Hazai turizmusban az ATV-n.
http://youtu.be/J2eoBWZp64s az érzés kedvéért, szigorúan bukósisakkal :) és persze Hondával..[/L]
Eladó!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125-5315508

Köszönöm szépen! Még nem tudom mi lesz a következő... De hamarosan kiderül!
és mit árulsz még el a piciről?
legalább a nevét?
Szektor - nagyon boldogot! Aztán CBR legyen a következő motor is ám!
Piros-fekete 4ever Na jó éjt!
Helyes! Várjuk az időpontot és a részleteket!
Gratulálok én is nagyon a picihez,face-en is már gratuláltam,nagyon szép kisbaba:))) Ahogy írtam is régebben,nekem kicsit rosszul esett,hogy innen tudtam meg a jóhírt,de hát ez van.. A lényeg,hogy minden rendben van veletek
Cala,örülök,hogy lesz Regéc,ha jól értem szavaidat,szuper lenne újra:)) Mi ma indulunk spanyolba motorozni,el sem hiszem,biztos nagyon jó lesz:))
Először is GRATULÁLUNK!

A túra pontos időpontját azonnal megosztom a közönséggel , kicsit későbbre tervezzük mint tavaly, legyen jobb idő a guruláshoz.
GRATULÁLOK!
hááát kicsit parázik a bulám ...de hát amit adni fog az biztos felbecsül7etlenlesz....remélem!ez az élet rendje...de hát kicsit nehéz lesz h. nem lesz család közelben aki segíthet...de viszont haza meg biztos nem költözök..úúúúú vásárlás, ne is mond amire nincs szükség még azt is megveszi a kedves párom...na de már nagyon várom! kitartás nektek is,meg sok alvást!
Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat Piton, akkor addig jól aludjátok ki magatokat mert a kisbabák nem kegyelmeznek És nehogy az legyen, mint nálunk, h babakocsi még nem volt, de elektromos Desmosedici gyerekeknek már igen
óóóó de szép!sok sikert!nálunk még másfél hónap.....
Majd szólj az időpontról, amilyen dósan csak lehet
Örülök ám, hogy minden rendeződik az életedben Idén azért felmegyünk a regéci várhoz is remélem...-mert eddig csak mi láttuk Zsozsóval a CBR-es brigádból, még 2010-ben