na már alig várom a holnapi indulást
Én és a párom a két Vérfarkas kíséretében megyünk reggel 10-kor az árkád mögötti shell kúttól a mátrán át egernek lilafüreden miskolcnak és onnan regécre.
aki akar csatlakozni annak 10-re ott kell lennie a kúton, nem várunk senkire csak ha mi is elkésünk
Helló sziasztok.
jövő nyáron kezdem a jogsimat "A" korlátlanra és előtte megakarom venni a vasamat . Erősen gondolkodok a CBR-en de még nem tudom melyik 600as fajta legyen RR , f4i között gondolkodom.Láttam f4i ben 2 ülés fajtátjut . Mi a külömbség csak az ülés ? Melyiket lenne célszerűbb megvennem ? Gondolok itt pénztárcára szervíz igényeségre stb. Köszi a segítséget :)
Üdv Ákos
Én nem szólhatok Lídia helyett,én is "csak" egy résztvevő leszek a hétvégén:)))) Én nem tudhatom,ki hogy jön,vagy ki kivel és mikor...aki nekem szólt,én azt jeleztem.
De Vale-t már akkor lehúztam a listáról, mikor szólt...és ezért mondtam másnak, hogy lesz hely...
Na mindegy, biztosan meg tudjuk oldani - ugye cala? csak máskor tényleg szóljatok
( allgemein mindenkitől kérem ) ilyen esetben, hogy tudjunk előre tervezni és ne legyen kavar az utolsó pillanatban
Köszi!
Lídiáék is jönnek,nem leszel egyedül:))) Ma beszéltem vele reggel
Egyébként én nem aggódok eső miatt,csupán az időjárástól félek,hogy lesznek páran,akik tuti nem mernek elindulni,mert mondják az esőt hétvégére..
Én példának okáért nem vagyok cukorból Szóval nem izgat, ha megázok. Épp eleget motoroztam már idén esőben
Úgy vagyok vele, hogy aki ott lesz pénteken 15 órakor, az ott lesz, aki meg nem, az később jön fel - vagy már akkorra rég felért
Mindenki nagyfiú-nagylány ( bár sajnos úgy tűnik, hogy én leszek az egyedüli csaj külön motorral ) szerintem. Fel tudja mérni, hogy milyen az időjárás, meg tudja ítélni, h neki ez frankó vagy sem. Egyébként szombaton sem késő feljönni.
Na hallod, ez a kuplung betegség ragályos talán?!
Tegnap eltört a kiemelő villám! 2 tank benyó ára!
A szerelő elfelejtette visszatenni a főtengelynél lévő kis nyílás tányérját a deknire, csak épp hogy belekapatta a menetbe. El is hagytam útközben +elfojt egy kevés olaj. Még mindig nincs kicserélve a vez.lánc feszítőm és a gumijaim sem.
Mi jön még hétvégéig?! Ez egy Isteni jel?! Lehet nem kellene mennem Regécre...
Néztem az időjárást és kicsit tartok az esőtől hétvégére....Ha beüt a krakk és leszakad az ég (bár ne adja Isten),akkor mit fogunk csinálni? Illetve akkor hogyan lesz az indulás motorral pénteken? :))) Nem aggodalmaskodok,csak készüljünk fel mindenre kb..mondom én,akinek a popóját kocsival cipelik oda
Egyébknét mi a teherautónkban alszunk,szóval két hely kiadó,ami nekünk lett foglalva,nekünk "lakosztályosra" van alakítva a járgány pöpec fűtéssel,hűtővel+mikroval,szóval
az elején kicsit elmosolyodtam mintha egy túlélőtúra lenne nektek, én meg itt élek minden nap mondjuk majdnem túlélőtúra néha itt az élet, de nem a nap miatt...
Cala, azért azt mond még el, hogy a szobákban többen leszünk, nincs mindenkinek külön lakosztály Ráadásul lehet, hogy lesz matraconalvás is.
Ha valaki tud kártyát vagy kisebb társast hozni, lehet nyugodtan
Jah és óvakodjatok az energiaitalnak álcázott nedűktől
Sportcipő, naptej, B-vitamin ( KULLANCS ELLEN ), fájdalomcsillapító, sebtapasz javallott Jah és nézzétek meg kérlek, hogy a motorban lévő EÜ doboz szavatossága nem járt-e le ( azt is ellenőrizhetik ). Továbbá kérek mindenkit, hogy győződjön meg a motorja megfelelő műszaki állapotáról indulás előtt! ( A vicces az lesz, ha az én kuplungom krepál be)
Már megírtam többször. Magatokat. Ja ti nem, egy sört kérek szépen, ha jól rémlik ennyi volt a munkadíjam a honlapért. De tényleg, nem kell semmit hozni, kaja pia minden lesz. Akinek extra igényei vannak, az hozzon vagy szóljon időben. A menüt nagyjából leírtam pár hete, maradunk annál.
Én és a párom a két Vérfarkas kíséretében megyünk reggel 10-kor az árkád mögötti shell kúttól a mátrán át egernek lilafüreden miskolcnak és onnan regécre.
aki akar csatlakozni annak 10-re ott kell lennie a kúton, nem várunk senkire csak ha mi is elkésünk
Rajtam kívül álló okok miatt sajnos nem tudok menni a hétvégén. bocsi !
jövő nyáron kezdem a jogsimat "A" korlátlanra és előtte megakarom venni a vasamat . Erősen gondolkodok a CBR-en de még nem tudom melyik 600as fajta legyen RR , f4i között gondolkodom.Láttam f4i ben 2 ülés fajtátjut . Mi a külömbség csak az ülés ? Melyiket lenne célszerűbb megvennem ? Gondolok itt pénztárcára szervíz igényeségre stb. Köszi a segítséget :)
Üdv Ákos
Na mindegy, biztosan meg tudjuk oldani - ugye cala? csak máskor tényleg szóljatok
( allgemein mindenkitől kérem ) ilyen esetben, hogy tudjunk előre tervezni és ne legyen kavar az utolsó pillanatban
Köszi!
Egyébként pedig : mindent lehet, csak akarni kell
Egyébként én nem aggódok eső miatt,csupán az időjárástól félek,hogy lesznek páran,akik tuti nem mernek elindulni,mert mondják az esőt hétvégére..
Úgy vagyok vele, hogy aki ott lesz pénteken 15 órakor, az ott lesz, aki meg nem, az később jön fel - vagy már akkorra rég felért
Mindenki nagyfiú-nagylány ( bár sajnos úgy tűnik, hogy én leszek az egyedüli csaj külön motorral ) szerintem. Fel tudja mérni, hogy milyen az időjárás, meg tudja ítélni, h neki ez frankó vagy sem. Egyébként szombaton sem késő feljönni.
Tegnap eltört a kiemelő villám! 2 tank benyó ára!
A szerelő elfelejtette visszatenni a főtengelynél lévő kis nyílás tányérját a deknire, csak épp hogy belekapatta a menetbe. El is hagytam útközben +elfojt egy kevés olaj. Még mindig nincs kicserélve a vez.lánc feszítőm és a gumijaim sem.
Mi jön még hétvégéig?! Ez egy Isteni jel?! Lehet nem kellene mennem Regécre...
Egyébknét mi a teherautónkban alszunk,szóval két hely kiadó,ami nekünk lett foglalva,nekünk "lakosztályosra" van alakítva a járgány pöpec fűtéssel,hűtővel+mikroval,szóval
Ha valaki tud kártyát vagy kisebb társast hozni, lehet nyugodtan
Jah és óvakodjatok az energiaitalnak álcázott nedűktől
Sportcipő, naptej, B-vitamin ( KULLANCS ELLEN ), fájdalomcsillapító, sebtapasz javallott Jah és nézzétek meg kérlek, hogy a motorban lévő EÜ doboz szavatossága nem járt-e le ( azt is ellenőrizhetik ). Továbbá kérek mindenkit, hogy győződjön meg a motorja megfelelő műszaki állapotáról indulás előtt! ( A vicces az lesz, ha az én kuplungom krepál be)