Üdv a csapatnak! Mi megyünk fel holnap a cucc első részével, pénteken meg a másik felével. Telefonon a 70/9339828 -on értek el, ha valakinek különleges kívánsága van, azt is felvisszük, csak időben szóljon. A 70-es és 20-as telefonok nem működnek fent, tehát lehetőleg holnap vagy holnapután délelőtt próbáljatok elérni, mert ha odaértem, akkor már nem fog menni. A pontos cím Regéc, Fő utca 74. pont a kanyarban, sötétbarna kapu fából. Üdítők, kaja, sör és pia lesz.
Szeretném jelezni, hogy Miskolcnál sajnos ki kell válnom a csapatból egy rövid időre, mert egy Vaterás adásvételt kell lebonyolítanom és csak személyesen lehet (egy búvárruhát viszek egy srácnak felpróbálni). Remélem ez nem okoz semmi problémát senkinek.
Kb. negyed óra múlva sietünk utánatok majd!
Nem kell minket bevárni,ti csak motorozzatok nyugodtan,majd odaérünk mi is szépen lassan :)))))
de 3-ra odamegyünk a benzinkúthoz mi is,hátha vki cuccát kell cipelni:))
Helló, csak gyorsan írok, mert Ancsy szólt, h jönne még négy ember szombatra, mondtam, h a Forrásban még van hely. De akkor a kajára is így kéne számolni. Mondjuk az 50 hambizsömle talán elég lesz
Forró - Encs - Méra - Novajidrány stb. így megyünk
road captain már az indulásnál szükségeltetik ( nem mintha nem tudnánk merre van Miskolc, de egy falkavezér elengedhetetlen egy ilyen nagy csapatban )
Amúgy meg azért is jó, ha Ancsyék jönnek, mert ők velem együtt bárkin tudnak segíteni, ha baj van
A kocsit majd pihenőkkor bevárjuk Miskolctól felfelé pedig már amúgy is tudnak majd simán követni minket. Jót nyilatkoztál amúgy Ancsy olvastuk ma a híres bulvárújságban! Kaptam is a csajoktól ( munkatársaimtól), h miért voltam beteg ilyen eseménykor!
én az ENCSI kútnál szeretnék csatlakozni HA arra mentek, ha nem akkor majd valahol.. ismerem a környéket, de ha nem haragszotok meg nem szeretnék ród kapitánykodni, mert nem vagyok olyan tapasztalt a nagy csapatban való motorozásban
már mondtam de megismétlem, hogy én csak pénteken este leszek veletek, szombaton dél körül lelépek. fekvőhelyet amugy sem kell nekem fenntartani, mert viszek sátrat, vagy egy sörös dobozon alszok, nekem lényegtelen
Ma megint volt egy kisebb motorosbaleset az M1-en Budaörsnél. Csak azt láttam, hogy rendőrök meg autómentő, meg néhány autó és egy összetört elejű talán Bandit feküdt a leállósávban. Mivel mentő nem volt és mindenki állt a járművek körül, ezért remélem nem lett baja a motorosnak.
Regécre készültök már? Felhívnám a figyelmeteket, hogy viperák elszórtan, de előfordulhatnak a környéken...asszem van a faluban ellenszérum marásra...de inkább kerüljük el a kis dögöket
A 15 órakor induló M3-as + Miskolctól kalandútvonalas menethez kéne nekünk egy road captain.
Ha szeretné valaki felvezetni, szívesen várjuk a jelentkezését Zsozseknek már pedzegettem ezt, de demokrácia van, szóval megvitatásra bocsátom a poszt betöltését
Én a "Pásztor" szeretnék lenni...( tehát a menet zárómotorja, mivel ismerem az útvonalat, szóval, ha valaki lemarad, vagy ne adj Isten vmi műszaki hiba van én maradok/megyek vele és biztonságos "akolba" terelem
helo mindenki.bocsánat hogy belepofátlankodok,de látom hogy az utiránnyal vannak gondok.mi ha elmegyünk a barátokkal motorozni,soha nem azon az uton jövünk haza amin mentünk.igy ezt a problémát ki lehet küszöbölni.bocs a beleszólásért.széles utat
Ma lesz Andretti-től (Váci ut 13.) este 6-kor a női motoros felvonulás.Tessék srácok-lányok arra is eljönni,jó buli lesz.amíg mi csajok felvonulunk gyorsan,addig ti fagyiztok,vagy isztok valamit az Andrettiben,utána meg buli együtt tovább :))))))
Kb. negyed óra múlva sietünk utánatok majd!
de 3-ra odamegyünk a benzinkúthoz mi is,hátha vki cuccát kell cipelni:))
Izgi...
road captain már az indulásnál szükségeltetik ( nem mintha nem tudnánk merre van Miskolc, de egy falkavezér elengedhetetlen egy ilyen nagy csapatban )
Amúgy meg azért is jó, ha Ancsyék jönnek, mert ők velem együtt bárkin tudnak segíteni, ha baj van
A kocsit majd pihenőkkor bevárjuk Miskolctól felfelé pedig már amúgy is tudnak majd simán követni minket. Jót nyilatkoztál amúgy Ancsy olvastuk ma a híres bulvárújságban! Kaptam is a csajoktól ( munkatársaimtól), h miért voltam beteg ilyen eseménykor!
már mondtam de megismétlem, hogy én csak pénteken este leszek veletek, szombaton dél körül lelépek. fekvőhelyet amugy sem kell nekem fenntartani, mert viszek sátrat, vagy egy sörös dobozon alszok, nekem lényegtelen
bármi egyéb kell szóljatok
Regécre készültök már? Felhívnám a figyelmeteket, hogy viperák elszórtan, de előfordulhatnak a környéken...asszem van a faluban ellenszérum marásra...de inkább kerüljük el a kis dögöket
A 15 órakor induló M3-as + Miskolctól kalandútvonalas menethez kéne nekünk egy road captain.
Ha szeretné valaki felvezetni, szívesen várjuk a jelentkezését Zsozseknek már pedzegettem ezt, de demokrácia van, szóval megvitatásra bocsátom a poszt betöltését
Én a "Pásztor" szeretnék lenni...( tehát a menet zárómotorja, mivel ismerem az útvonalat, szóval, ha valaki lemarad, vagy ne adj Isten vmi műszaki hiba van én maradok/megyek vele és biztonságos "akolba" terelem
útvonal lentebb található :D
Találkoztam ma a DunaP-nál Papesszel. Jöv héten végülis a Gyuri és Én is velük megyünk majd.
De jó lesz!
Vale, te már Bloodwolfos is leszel?
http://bloodwolfklub.atw.hu
2002-es F4i-hez keresek sárga gyári fejidomot és bal oldali légbeömlőt.
gigazo@freemail.hu