júúúúj ti meg ma indultok túrára igaz?hát érezzétek nagyon jól magatokat!széles utat, szép időt,és balesetmentes hétvégét! sajnálom h. nem tudok elmenni.....
Igen itt lakom Most arra gondolsz hogy érkezés után elmennénk egy körre itt valamerre? vannak jó kanyargós utak de az út minősége nagyon rossz, viszont a hegyek között nagyon élvezetes a fák alatt !
Ha jól rémlik te ott lax a környéken? Ha igen, akkor a kanyarvadászóknak tudsz majd lemálházás után kellemesen kanyargós utakat mutatni? És akkor nem 1354651 útvonalon jönne a csapat, ott meg kis pihenés és kaja után mehetnének lapig döntögetni.
Az SM-CBR Klub és SZA regéci túrájénak( május 13-15) résztvevői akkor frissítve:
Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
- LaciCRM ( aki sörösüvegen fog aludni )
- Lídia ? tőle még kéne egy megerősítés
- Papesz és párja
- XRay
- Sector
- Vérten Zoltán
- RRammstájn+kedvese " Köszönjük a lehetőséget "
- kl500
Szia. Ahogy RRcat említette, én is arra felé terveztem a lejutást. Aztán Zsoltival beszélve úgy gondoltam, hogy Regécre lemehetnénk az M3-on a csapattal együtt és Vasárnap visszafelé lehetne ilyen kirándulásokat tenni egy Diósgyőri-, Egri várlátogatás, Kékestetőn friss levegő szívás, stb...
Pénteken a gyerekek miatt mi nem tudunk korán elindulni, délben le kell tennünk őket aludni a mamánál.
Mi, anyával így gondoljuk.
Srácok, arra mentek, amerre szeretnétek Én csak megadtam egy közös találkozási pontot!
Mi Zsoltival biztosan az M3-on megyünk Miskolcig -nekünk már az M3-ig elmenni is egy kisebb túra Miskolctól is kalandos lesz még felmenni Regécre ( nem mindig optimálisak az utak Regéc környékén, meg hát eléggé kanyargós is a vége). Mi ( Zsolti meg én ) ezen az útvonalon megyünk.
Aki viszont más útvonalat szeretne menni, nyugodtan szervezze össze a többieket - azért is van fórum, hogy ezt megbeszéljük.
Mi sajnos biztosan NEM megyünk a Mátrán át Több ismerősünket vesztettük el arra - nem tudjuk vállalni a felelősséget egy ekkora csapatért, amelyben nem is tudjuk mindenkiről ki-milyen motoros tapasztalattal rendelkezik - ne haragudjatok, de egy porcikám se vágyik oda
Papesz úgy tudom Bryan is a Mátrán át akart menni és még asszem szabadnapot is vett ki, szóval keresd meg őt, lehet partner lesz!
na mindegy gondolom hogy nem csak autópályán mennek majd, de én azért kérdeztem hátha jönne velünk délelött cvalaki és szép nyugisan lemegyünk regécre. kiveszek péntekre egy nap szabit...
Sztem csak nem autópályán szeretnének menni Sandráék sem... Mi sajna csak délután tudunk menni a megbeszélt közös helyről indulva,és megyünk a többiekkel,ameddig tudjuk az iramot tartani autóval..
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van kedve velem reggel elindulni kb olyan 9-10 óra körül?
Én nem megyek autópályán. Az útvonal ahol mennék: 3-as úton hatvanig, onnan gyöngyös, fel mátraházára, parád, recsk, sirok, eger, lilafüred, diósgyőr, miskolc, onnan e71-esen forró-ig és onnan regéc!
ez durván 270km és gyönyörű tájakon megy keresztül.
már maga az út is egy frankó kirándulás lenne és egy két helyen meg is állnánk pihenni...
nagyon kedves vagy, de nem tudom megmondani annyival előre h. mikor tudok hazagurulni, és egy héttel előtte nem lehetne megszervezni szerintem... de aranyos vagy!de mostanság simán bevállalok 500km-es túrát ha valaki megy!:)sajnos a mai pályázás elmaradt... de lehet holnap jobb lesz az idő!:)
Köszi Cat, közben képzeld sikerült megoldanom a problémát Fegyi tanácsára pár 100Ft-ból vettem egy polírpasztát, és gyönyörű lett a plexim fél óra alatt! Tudom ajánlani bárkinek aki hasonló cipőben jár!
Szép túratempó kell oda és kész...