Mitöbb, még csak azt se tudom hány kereke van! Mármint a motonak.... És egyébként sincs annyi józan pillanatom, hogy két lábon megálljak, hát még két keréken , jesszus az gurul is...!
Szegény motorom ki lett lakoltatva, Mariann elköltözött, így a garázsából el kellett hozni, most csak tető alatt telel .
Ő annyira szemérmes, hogy nem mer előttünk motorozni.... De lehet, hogy nincs is már meg a motorja...na meg nem is tud motorozni Csak ismer olyat, aki már hallott olyanról, hogy valaki tud
A híresztelésekkel, a kormánnyal és ez ájemeffel szembemenve, szerintem idén is megrendezzük a CBR klub csavargós családias hétvégéjét.
Amúgy üdv mindenkinek, kicsit elmaradtunk a fórumról. Közben lett egy menyasszonyom . De előtte el is váltam az extől, csak hogy minden rendben legyen .
Kereslek...
Inkább dobd át a számlaszámod emilben vagy smsben.
Szegény motorom ki lett lakoltatva, Mariann elköltözött, így a garázsából el kellett hozni, most csak tető alatt telel .
Még mindig széles vigyorra húzódik a szám, hacsak rá gondolok is.
A híresztelésekkel, a kormánnyal és ez ájemeffel szembemenve, szerintem idén is megrendezzük a CBR klub csavargós családias hétvégéjét.
Amúgy üdv mindenkinek, kicsit elmaradtunk a fórumról. Közben lett egy menyasszonyom . De előtte el is váltam az extől, csak hogy minden rendben legyen .
Na még: