Sziasztok,egy kérdésem lenne. Tudja valaki hol találom vagy mi a színkódja a fehér-kék cbr 954rr-nek. A kék szín érdekelne a far idomon mert üléspúpot szeretnék majd színre fujatni.
Azt a civic szabályzóra írtam, olyanom még nekem is van itthon. Csakhogy az nem jó hozzá. 98-02 közötti accordokban is volt olyan, ami 3,3-3,8baron megy, az még határeset, akár be is rakható a 3,5-4bar helyett. De ilyen autókat se sokat bontogatnak sajnos. Szóval az eredeti infó hibás volt, ezért mégse olyan egyszerű, ámbár nem lehetetlen a dolog. Most tényleg én keressek neked ilyet?
eladó egy volt motoros barátom régi 900RR-jéből kiszerelt dynojet kitt, a fénykép szerinti állapotban. ár megegyezés kérdése , de egy korrekt ajánlat azonnal viszi.
Ezek az olcsó nyomásszabályzók nem épp a megbízhatóságukról híresek. Meg fizikailag is nagy, nemtom elférne-e a motorban. Ezek miatt sem ajánlottam neki ilyet.
Tegnap tele volt a h.ring velük, ki kell lopni egyből, csak két csavar meg egy cső. Nem lesz egyszerű ITR nyomásszabályzót se szerezni. Elvileg jó lehet még az integra gsr-ről is (B18C1), kb ugyan az, ill tlaán angol 1,8 civic vti-é (B18C4), na olyat viszont elképzelhető, hogy lehet találni, anno én is olyat vettem az autómba. Ezek 3,3-3,8baron dolgoznak, a cbr-é meg 3,5-4baron, szóval még mindig 0,2barral, kb 5-6%-kal kisebb nyomáson, de mégse 20-25%.
Na, kíváncsiságból megnéztem. A CIVIC nyom.szab. NEM jó a 954-re! Kb 25%-kal kisebb nyomást csinál! 954 3,5bar alapjáraton míg egy civic kb 2,8 csak. Ami legjobban hasonlít a 954-re az az integra typer szabályzója. Az a legnagyobb nyomású az autóknál. De olyat is szerezni.... hát nem egyszerű, na és az tényleg nem 1-2ezer, legalább 3-4e. Csak ritka.
bontott nincs a világban sem, amit elbontottam 954 arról is azt vették meg legelőször. cbr injektor sor van bontva sok csak épp a nyomás szabályzót vették meg róluk. autó bontót megpróbálom de már oly kevés van belőlük -civic- hogy nem biztos találni fogok, vagy hogy az is meddig fog működni. tudom az új a tuti.
http://turboshop.mindenkilapja...
no véletlen megtaláltam a képeket. nincs manipulálva a kép, annyi az annyi ami a képen van, ez megérte a szép kort
nem vissza élni vele amúgy eladó a műszerfal , 3000 km múlva kell csak magyarázkodni annak ami megveszi hogy bejáratós a verda.