Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törölték, megvetted? :)
Melyik volt, a 87e km-es piros/fekete? Azt már tavaly nyáron is hirdették.:)
Más...
Milyen érdekes, h ezeket a motorokat kb. nem is használják, biztos mindenki fél h tönkremegy, 5ből 4 eladóban 30e km alatt van. Vicces.:)
Irány a magyar tenger!
Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül 98-as 900 rr-hez sötét bubis plexie eladó?
üdv ...
garázstakarítás közben találtam egy első és egy hátsó ülést 900rr-hez SC28-on voltak...
az első narancssárga a hátsó fekete...
5000.-ért odaadom a kettőt...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_954-9139514

Ennek is eléggé eláll.....bután néz ki...de legalább valós a km :D Talán ez már be van járatva és nem reped szét a blokk :p
Tetszik ez a forma.......de olyan sok blokkhibáról olvastam, hogy elrettentem tőle.
Sziasztok !
Maradt egy K&N sport légszűrőm és egy gyári dobom 929-eshez...
Ha vkit érdekel, akkor 10-10.000 Ft-ért vihető . +36202322644
Erdemes a hatso ulest is levenni, mert ugy konnyebb minden oldalrol nyulkalni es segiteni, ha valahol elakadt. Mondjuk egyedul en nem mertem megcsinalni, szoval nalam ketemberes muvelet volt.
Feszegetni kell...bal oldalt egy centit aztan jobb oldalt...es igy amig le nem jon.Nem akarlak megijeszteni,de visszarakni meg neccesebb,en is be voltam szarva hogy eltörik,de birja az ne aggodj.
a hátso ullés konzolt levegyen vagy a zarat ? nagyon rossz a kilátás :)
Nincs trükk. Feszegetni kell és ha nem volt soha ragasztva, javítva akkor túl fogja élni.
sziasztok le akarom venni a farakidomot de az istennek lenem jön de feszigetni sem akarom valaki vetemár le?
van lami praktika vagy valami trükje ?
válaszokat köszönöm
Hat nem tudom akkor nálam 7,5 os fogyasztas jott ki es annyira nem cibaltam a szajat..legutobb 200 km mentem es 15,5 ment bele.Azert a 80km per liter nem rossz
Az teljesen jo!
Amikor meg erdrol jartam rendszeresen oda-vissza meloba, az autopalyan en is sokszor kiserleteztem azzal, hogy mikor mit ir.
Mondjuk az vicces, amikor 130-nal a lejton behuztam a kuplungot es ilyen 80km/liter adatot irt ki
Atlagban nekem 6.5 literes fogyasztas jott ki, amiben inkabb a lenduletes motorozas volt jellemzo. Nagyon ovatoskodva volt 5.5 is, de akkor eletveszelyben voltam, mert mindenki letolt az utrol.
Aztan amikor sokszor gurult el a gyogyszer akkor is max 7.7 literre jott ki.
Nagy atlagban 230-250 km megtetele utan tankoltam 15-15.5 litert, tehat elvileg meg 2 liter mindig volt benne, csak nem akartam az ut szelen maradni. Egyszer kolcsonmotor hiperszuper benzinszintjelzoje atkurt a palankon es tolhattam 40 fokban full borruhaban a motort kilometereken keresztul... azota ha felvillan a lampa, megyek inkabb egybol tankolni, mert egyszer eleg volt az elmeny
Tegnap kerültem egyet a 954-el ,és jót mosolyogtam,mert a müszerfal 26km/literes fogyasztást írt 120 as temponal
És még a levegő szürő csere se árt ha nem tudni az előéletét.
Alapos karbi takarítás,értékek ell.,membránok,tű állapota......tűszelep,üzemanyag szűrő,benzincsap,tank szellőző
A motorszereles topikot is probald meg szerintem.
En sajnos nem ertek a motorszereleshez.
Ennyi a tanácsotok? Ez mind? :-(
Szia Higany
Nekem is a lámpája miatt tetszik!
Csillagos 5-ös. Mozgó rész felé néz a sűrűbb menet.
Nem olvastam a linkedet, de mivel a sűrűbb menet a puhább, így az dolgozik előbb, így a felette lévő ritkább/erősebb rész tömege már nem rugózatlan tömeg. Ha fordídtva lenne szerelve akkor nyilván a rugó nagyobb része mozogna folyamatosan így növelve a rugózatlan tömeget.
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/a-villaolaj-es-villarugo-csereje-friss-feltoltes

A nyolcadik szöveges rész kezdete.
Azon kép felett ahol a kék flakonbol öntik be az olajat.
A gyári a sűrű résszel lefelé kell.
Valahol olvastam, hogy a progresszív rugót a sűrű résszel felfelé kell beszerelni.
Valami szakmai oldal volt.
A rugózást nem befolyásolja, de így - a leírás szerint - csökken a rugózatlan tömeg.
Aki ért hozzá biztos tudja, hogy ez esetben ez mit jelent.
Ránézésre olyan az a rugó mintha brutál erős lenne a gyári mellett.Furcsa hogy a rugó a sűrűbb felével felfelé van a gyári is ugy kell legyen ?Csak azért kérdezem mert nekem lefele van a sűrű fele.