Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor biztos jól tudjuk mind a 2-en
Uh, na az eléggé kellemetlen .Én eléggé jól bírtam a kiképzést
Nem szerintem tuti jól tudod mert nekem nem lehetett a vizhő mértékegységével variálni
Mondjuk erre én is gondoltam mert a tied szín alapján USA verzió
Az mondjuk lehet keki...Vagy lehet,hogy csak én emlékszem már rosszul.
Jól tetted
Néha lazítani is kell egy keveset.
Haverom meg képzeld úgy járt,hogy szilveszter óta folyamatosan rókázik
Biztos elcsapta a gyomrát valami
Szegény
Nálam így működött,nem lehet hogy a tieden azért így műkszik mert USA verzió?
Már kellett egy jó kis buli.Mondjuk nem számítottam arra,hogy 2-2,5 naposra nyúlik. .Eddig eléggé el voltam havazva,mivel dolgoztam,csináltam a szakdolgozatomat,közben nyelvvizsgáztam+a suliban is vizsgáztam.Szóval ki kellett engedni a gőzt rendesen.
Tudsz élni cimbora
Vagy lehet,hogy azzal a fok és a farenhein és km/h és mph órát lehet állítgatni?hm.....Régen voltam már a mocim közelében
Keki!
Nem mind a 2-őt egyszerre kell nyomni?Én úgy érem el,hogy villogjon.Vagy csak ez az én hülyeségem.
Megpróbálom ahogy mondtad,bár gyanús hogy valami gáz van vele.
Köszi a segítséget Keki!
Boldog Új Évet mindenkinek.Ma értem haza a szilveszteri szórakozásból.Kicsit elhúzódott
Üdv,ha jól emlékszem a jobb gombot 5 másodpercig kell tartani és elkezd villogni az óra,a bal gombal állítod,a jobb gomb rövid megnyomásával állitod hogy az óra vagy a perc villogjon.
Ja a simó az bírja csak a főtengelye nem...
jóvan már a szimó az amugyis mindent bír,azzal lehet kiélni a baromkodós vágyakat,cbr el nem szoktam állatkodni..de a simó az birja, nem kell félteni
Üdv az összes Fireblade pilótának
Nekem 929-em van és szerintem nemjó a műszerfalamon a idő kijelzés.
Mutatni mutat,csak nemtudok állítani rajta,mert nem reagál semmire
Azt szeretném kérdezni tölletek hogy egyébként hogy kellene beállítani.
"...kb 200méter kellett mire 4.tőgázon elértem a 40km/h -t ..."
Ez a lelkednek eshetett csak jól!
Remélem a CBR-t jobban szereted majd...
Bár ott a 'tőgázhúzogatással' jobban gondban leszel!
vagy csak másnapos volt mindenki és döglött tegnap én ugy naggyából semmit se csinátam,aludtam döglöttem az ágyba, kb enyi volt
ma meg voltam lenn korizni egész délután,az király volt.. még szimoval is bepróbáltam a jeget, kb 200méter kellett mire 4.tőgázon elértem a 40km/h -t :D
Mindenki hót részeg még mindíg?
Na Hi All/Jó reggelt!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Minden Fórumtagnak, és családjának!
Sziasztok Motorozásban gazdag,boldog újévet kivánok jövöre ugyanitt,és az utakon
És BÚÉK minden Firebladesnek!
Ja, nekem van, a középső xenon (6000K), a két szélső Tungsram Superlight. Régebben refivel jártam folyamatosan, mióta a xenon benne van már nem kell. Nagyon jó fénye van!
Sziasztok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK.

HAPPY NEW YEAR 2009