Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még két szépség.
Azért a 900-sok se csúnyák!
Akkor nem szettre van szukseged...
Igy egy darabot szerintem nem nagyon fogsz talalni.
JT, sunstar
Hátsó fékbetét? Sztem tök8, oda kb bármi jó, elől legyen fasza, hátsó úgyis csak lassítgatásra jó/való, nagy fékezésre nem.
Sztem minden 954 gyönyörű!
A Te géped is szép!
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni hogy 919-eshez hol tudnék matricaszettet vásárolni?Esetleg aki foglalkozik ilyennel?EBay-en találtam,de a srác csak komplett szettben árulja.Nekem elég lenne csak a jobb oldali.

Másik kérdésem: Hátsó fékbetétből és lánckerekekből milyen márkát ajánlanátok?
Köszi!jaaa hogy nem nekem írtad
nem volt benne így benne hagyni sem tudom sajnos....na mi degy remélem baja nem lesz tőle.
Az a 954 gyönyörű!
Hagyd benne! Nekem a pirosban is benne van ,meg amit vettem donornak, abban is.Valamiért bele tették.De tényleg olyan mint a konyhai dörzsi.
Nem árt ha ott van. Ez biztos!
Nekem is azt mondta tesom,hogy rezgescsillapitas celjaból van ott.
Senki sem viccelődik.
http://www.st-owners.com/forum...
Inkább olyan, mint a dörzsi mosogató szivacs. Az, hogy ez mit és hogyan szűr, mi a pontos funkciója, kérdezd a honda gyárban, de valamiért ott van.
Rezgést csillapít, pl, lehet ilyet csinálni a sárga színű mosogatószivacsből aminek az állaga hasonlít a természetes szivacsra . Gondolom valami oka van , hogy odatervezte a kis japán mérnök.
Jolvan lehet szopatni a fejem Mit szűrrne ah a szivacs csak be van oda téve a gumi meg a szivattyú közé De azért jó volt
De most tényleg szerinted?
Majd kiderül.
lehet belőle probléma,hogy nincs benne?
6 FILTER, FUEL RETURN
16714-MBG-000
Innen: http://www.hondapartshouse.com...

Ha nem volt benne, akkor azt valaki már kivette. Visszafolyó benzin szűrője.
Valami durva szűrő.
sziasztok valakit érdekel 954 es hez gyári plexi ? mert lenne elfekvöbe gyári indexek és rendszámtábla tarto is.
Srácok az üzemanyag szivattyúnál mi ez a cucc?Nekem ilyen nem volt benne....mi célt szolgál?