Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyérted hogy rázza az elejét? beszitál?
De ezen kár elmélkedni mindenki tudja a fordított jobb De mint írtam is utcai motorosoknak aki nem versenyzik profi szinten annak tuti jó lehet márcsak azért vagyok benne bisztos mert van 1 Olasz haverom aki az ottani kupában 900rr-el ment 4-évig és gyári első futó művel csak a rugó volt benne más +fémfék csövek
A 900-asé 45-ös a krómszár aszem Showa "nem bisztos holnap+nézem"analóg teló a többi +egyezik
929 Első futómű: 43 mm belsőcső átmérőjű H.M.A.S. fordított teleszkópvillák, fokozatmentesen állítható rugóelőfeszítéssel, húzó- és nyomófokozatú csillapítással, 120 mm-es rugóúttal.
A 99-es első futóműve is ilyen?
Tényleg dögös acucc...
Jó hogy gépet nem ejtetted a
torkába.
Jó pálya motort akarsz.Én személy szerint 600-ast vennék erre a célra.
Itt van egy pár:
http://motor.hu/motor_vpage.js...
http://motor.h
u/motor_vpage.js...

http://motor.hu/motor_vpage.js... Ez ezredes de jó árban van

Itt van 3 márka és ezt kb 10 perc alatt találtam.Szerintem eléggé jó árakban vannak és ezek csak pályára valók.
köszike
Fasza a hangja kaptál egy 5-öst
nah felkerült a vidi
igy szól az én kis cbr em
Hali én az utsó sorhoz szólnék hozzá: Azért egy 929-et kipróbálhatnál, mert tényleg nagyon jó kis futóműve van!
Igen elég pöpec a futó műve de azért a régi 900-as ét se írnám le mert azon is ugyan azok az állítási lehetőségek és szerintem utcai motoros még pályán se nagyon tud külömbséget tenni a kettő futó mű közt ha jól vannak be állítva mondjuk az enyémbe 1000rr-é van bele rakva
"de hogy ver oda" Én ezt a véleményedet nem osztom, de szerintem Kertace sem.
"pilótán múlik" Ebben igazad van.
"ja és melyik pályán"Euroringre;Kakucsringre felesleges a 900-as
H.ring;P.ring csak a hosszú egyenesekben jobb a 900 mint a 600.
"mi nyom le mit,ez sok összetevőtől függ.gumi áttét futómű pilóta stb" Ez így van.
"olcsón akarsz pályázgatni tökéletes választás" Van jobb(pályára tervezett)/olcsóbb(fenntartási költség;alkatrészár) megoldás.(Ezért megköveztek, de 05'-06'-os behozott GSXR600-750)
"és nem az a kérdés hogy el fogsz e esni hanem az, hogy mikor" Ez is igaz! És ezzel Kertace is egyetért szerintem .
"de a károd mégsem lesz akkora, mintha egy 2000 utánnival zakóznál" Ez is igaz, de erre már írtam más alternatívát. Azért egy 929-et kipróbálhatnál, mert tényleg nagyon jó kis futóműve van!
nah mégis sikerült megcsinálni a vidit:D mert itt volt nővérem és neki van komoly digit fényképezője
miny feldobom
Holnap megnézem, hogy van-e a padláson
Nekem v alakú betét idom kellene, ha esetleg ilyet tudsz, szólj plz, és esetleg egy hátsó sárvédő. Az sem baj ha szép karbonos, de ha sima fekete műanyag, az is megteszi. A baráti ár fontos!
Hogy vagytok cíberesek Én ma mentem 1 kicsike kört az enyémmel természetesen kapun belül
Helló mindenki! én is tudok tárcsát 20EFT-ért teljesen jó állapotú ha érdekel szólj
ggery.
Köszke!
Azt hiszem h pont
ezt akartam hallani!
hello

aki tárcsát keresett 900rr-hez , neki üzenem van egy pár jó állapotú használt 30eft, 70 317 90 83

üdv p.
Tehát szerinted pályán élesbe
mondjuk egy 2005-ös 600rr odaver 1 96-os
900rr-nek. Sok tipust nézegettem
de még mindig a 900rr a leg olcsóbb megoldás
Neked milyen tapasztalataid vannak vele ringen?
atix83, szerintem ha 900RR-t akarsz akkor 2000-től gondolkozz mert attól fogva már elég jó a futóművük és a fékjük is....szerintem. Bár odaverni drága mulatság.
De Ringre ami mégjobb az a 600RR.
A régebbi 900RR-ek inkább utcára valók (gyári állapotukban)
Mindenképp drága mulatság, de papírok nélkül bőven millió alatt is talánlni jó mocikat.
nah mégis siokerült felvenni nővérm fényképezőjével majd feldobom csak most mek barátnőmhöz
cső
Na?
Mindenki alszik?
Hy sRRácok!
HELP!
Szeretnék venni még a télen valmi olcsót, és finomat.
Most 1 xx-em van, de valami olyat szeretnék még mellé
amivel a ringen sem vallanék szégyent, és odaverni sem sajnálnám.
Na meg ha törik akkor legyen hozzá bontott motyó!
Én 900rr-re gondoltam.
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is!
Köszi! Ja, és csak ovatosan! Csúszik...!
de nincs mivel az a gáz:S van1 szar fényképezőm de az nem vesz fel normális minőséget,telefonba meg nemjó a kamera:S de még gondolkodok hogy lehetne megoldani,monyu kahvernak szólok
Lefilmezhetnéd hogy szól!