De ezen kár elmélkedni mindenki tudja a fordított jobb De mint írtam is utcai motorosoknak aki nem versenyzik profi szinten annak tuti jó lehet márcsak azért vagyok benne bisztos mert van 1 Olasz haverom aki az ottani kupában 900rr-el ment 4-évig és gyári első futó művel csak a rugó volt benne más +fémfék csövek
929 Első futómű: 43 mm belsőcső átmérőjű H.M.A.S. fordított teleszkópvillák, fokozatmentesen állítható rugóelőfeszítéssel, húzó- és nyomófokozatú csillapítással, 120 mm-es rugóúttal.
A 99-es első futóműve is ilyen?
Hali én az utsó sorhoz szólnék hozzá: Azért egy 929-et kipróbálhatnál, mert tényleg nagyon jó kis futóműve van!
Igen elég pöpec a futó műve de azért a régi 900-as ét se írnám le mert azon is ugyan azok az állítási lehetőségek és szerintem utcai motoros még pályán se nagyon tud külömbséget tenni a kettő futó mű közt ha jól vannak be állítva mondjuk az enyémbe 1000rr-é van bele rakva
"de hogy ver oda" Én ezt a véleményedet nem osztom, de szerintem Kertace sem.
"pilótán múlik" Ebben igazad van.
"ja és melyik pályán"Euroringre;Kakucsringre felesleges a 900-as
H.ring;P.ring csak a hosszú egyenesekben jobb a 900 mint a 600.
"mi nyom le mit,ez sok összetevőtől függ.gumi áttét futómű pilóta stb" Ez így van.
"olcsón akarsz pályázgatni tökéletes választás" Van jobb(pályára tervezett)/olcsóbb(fenntartási költség;alkatrészár) megoldás.(Ezért megköveztek, de 05'-06'-os behozott GSXR600-750)
"és nem az a kérdés hogy el fogsz e esni hanem az, hogy mikor" Ez is igaz! És ezzel Kertace is egyetért szerintem .
"de a károd mégsem lesz akkora, mintha egy 2000 utánnival zakóznál" Ez is igaz, de erre már írtam más alternatívát. Azért egy 929-et kipróbálhatnál, mert tényleg nagyon jó kis futóműve van!
Nekem v alakú betét idom kellene, ha esetleg ilyet tudsz, szólj plz, és esetleg egy hátsó sárvédő. Az sem baj ha szép karbonos, de ha sima fekete műanyag, az is megteszi. A baráti ár fontos!
Tehát szerinted pályán élesbe
mondjuk egy 2005-ös 600rr odaver 1 96-os
900rr-nek. Sok tipust nézegettem
de még mindig a 900rr a leg olcsóbb megoldás
Neked milyen tapasztalataid vannak vele ringen?
atix83, szerintem ha 900RR-t akarsz akkor 2000-től gondolkozz mert attól fogva már elég jó a futóművük és a fékjük is....szerintem. Bár odaverni drága mulatság.
De Ringre ami mégjobb az a 600RR.
A régebbi 900RR-ek inkább utcára valók (gyári állapotukban)
Mindenképp drága mulatság, de papírok nélkül bőven millió alatt is talánlni jó mocikat.
Hy sRRácok!
HELP!
Szeretnék venni még a télen valmi olcsót, és finomat.
Most 1 xx-em van, de valami olyat szeretnék még mellé
amivel a ringen sem vallanék szégyent, és odaverni sem sajnálnám.
Na meg ha törik akkor legyen hozzá bontott motyó!
Én 900rr-re gondoltam.
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is!
Köszi! Ja, és csak ovatosan! Csúszik...!
de nincs mivel az a gáz:S van1 szar fényképezőm de az nem vesz fel normális minőséget,telefonba meg nemjó a kamera:S de még gondolkodok hogy lehetne megoldani,monyu kahvernak szólok
A 99-es első futóműve is ilyen?
Jó hogy gépet nem ejtetted a
torkába.
Itt van egy pár:
http://motor.hu/motor_vpage.js...
http://motor.h
u/motor_vpage.js...
http://motor.hu/motor_vpage.js... Ez ezredes de jó árban van
Itt van 3 márka és ezt kb 10 perc alatt találtam.Szerintem eléggé jó árakban vannak és ezek csak pályára valók.
igy szól az én kis cbr em
Igen elég pöpec a futó műve de azért a régi 900-as ét se írnám le mert azon is ugyan azok az állítási lehetőségek és szerintem utcai motoros még pályán se nagyon tud külömbséget tenni a kettő futó mű közt ha jól vannak be állítva mondjuk az enyémbe 1000rr-é van bele rakva
"pilótán múlik" Ebben igazad van.
"ja és melyik pályán"Euroringre;Kakucsringre felesleges a 900-as
H.ring;P.ring csak a hosszú egyenesekben jobb a 900 mint a 600.
"mi nyom le mit,ez sok összetevőtől függ.gumi áttét futómű pilóta stb" Ez így van.
"olcsón akarsz pályázgatni tökéletes választás" Van jobb(pályára tervezett)/olcsóbb(fenntartási költség;alkatrészár) megoldás.(Ezért megköveztek, de 05'-06'-os behozott GSXR600-750)
"és nem az a kérdés hogy el fogsz e esni hanem az, hogy mikor" Ez is igaz! És ezzel Kertace is egyetért szerintem .
"de a károd mégsem lesz akkora, mintha egy 2000 utánnival zakóznál" Ez is igaz, de erre már írtam más alternatívát. Azért egy 929-et kipróbálhatnál, mert tényleg nagyon jó kis futóműve van!
miny feldobom
Köszke!
Azt hiszem h pont
ezt akartam hallani!
aki tárcsát keresett 900rr-hez , neki üzenem van egy pár jó állapotú használt 30eft, 70 317 90 83
üdv p.
mondjuk egy 2005-ös 600rr odaver 1 96-os
900rr-nek. Sok tipust nézegettem
de még mindig a 900rr a leg olcsóbb megoldás
Neked milyen tapasztalataid vannak vele ringen?
De Ringre ami mégjobb az a 600RR.
A régebbi 900RR-ek inkább utcára valók (gyári állapotukban)
Mindenképp drága mulatság, de papírok nélkül bőven millió alatt is talánlni jó mocikat.
cső
Mindenki alszik?
HELP!
Szeretnék venni még a télen valmi olcsót, és finomat.
Most 1 xx-em van, de valami olyat szeretnék még mellé
amivel a ringen sem vallanék szégyent, és odaverni sem sajnálnám.
Na meg ha törik akkor legyen hozzá bontott motyó!
Én 900rr-re gondoltam.
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is!
Köszi! Ja, és csak ovatosan! Csúszik...!