Na igen ezért kérdeztem,gondoltam hogy a lóerővel lesz kapcsolatban a betű kód igen ezt is néztem és a nagy vason is néztem,ti mit ajánlotok?Isten igazából ez itt van az apróban elég jó árban de így felejtős.Szerencsére eddig egyszer kellet láncot cseréltetnem sőt most is egy külföldi barátomnak segítek keresni,ezért nem vagyok tisztában még a dolgokkal.Ő hosszú távon gondolkodik a motorban ezért valami jó párosítás kellene nekünk.A did jt-t olvastam ezeket sokan ajánlják.Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!Lánc csere lesz és azt már kiderítettem hogy milyen méretekre van szükségem viszont ami a számok után található betű kombinációval nem vagyok tisztában ezt néztem ki 525-ös DID lánc, X gyűrűs (525vx) 108 szemes.Eddig két oldalt néztem minden stimmel csak a betű kombináció nem.Kérdésem van érdembeli különbség vagy utcai használatnál mindegy?Válaszotokat előre is köszönöm.
Hali! Motorolaj szintet hol tudom ellenőrizni? Félig kell lennie az átlátszó üvegnél vagy teljesen el fel kell tölteni vagy esetleg más módja van a szint ellenőrzésének? Köszi
Ha érvényes a müszaki(unióban vagyunk ezért elfogadják) akkor nem kell müszakiztatni,regadó van,de átírási illeték az nincs,6000 a forgalmi,6000 a törzskönyv,legelőször pedig biztosítást kell kötni,de mivel még nincs magyar rendszámod az alvázszámra kötik,majd később módositják a magyar rendszámra!
Sziasztok! Valaki aki ért hozzà vàlaszoljon màr arra hogy: németbe a nevemen volt a motor rendszamàmmal müszaki minden! Mist magyarorszàgon van a motor és mi a teendö megint lekell müszakiztatni? Regadó azt tudom meg megint az én nevemre kerülne! Hmm
volt a medve prénteken béjemvés oktatáson kifogom kérdezni az uttesten megfordulásból ösztERIKkbe nem naon ment néki ha segítségre van szükséged az összerakásnál szójjá
értem én szépen fogok motorozni a darazsad után,és igérem hogy a vasúti átjáróban sem előzlek meg de tényleg milyen bosszantó lehet egy 150 lovas gépen végig nézni egy öreg múmia előzését úgy hogy az öregben alig van 80 ló de tényleg,ígérem visszafogom magam
jah és amúgymeg 04.20 Rohonc Réka nevű barátnőmet fogjuk meglátogatni addig szedd össze magadat
http://motoralkatresz.eu/termekek/409/
Esetleg valakinél,ha pislogna a polcon egy 97'es 900RR-hez(SC33)plexi,annak naon megörülnék:-)
Külső-belső átmérő, és a csapágy magassága.
jah és amúgymeg 04.20 Rohonc Réka nevű barátnőmet fogjuk meglátogatni addig szedd össze magadat
Wake up bare! Meg ide csak ciberések jöhetnek, hűtlenek nem!