Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

919-es is 35 foknál írja ki először és ugyan így kapcsol a ventilátorom. de nem melegedett még túl egyszer sem.
Az mit jelent, hogy gyorsan melegszik? Ezek a motorok gyorsan elérik az üzemi vízhőfokot. A 929-en mikor beindítottam asszem 35-nél elkezdett kijelezni, és utána kb három másodpercenként ugrott egy fokot. Nem volt semmi baja. Városban 103 C-nál kapcsolt be a venti, és 93-ig lehúzta, majd előlről. 35-40 fokban motorozva nem is nagyon ment 90 fok alá a hőmérséklete, a hűtőm, venti és termo is jó volt - 103 fölé sosem ment.
Az van ezerrel ;) már csak ami aggaszt h nagyon gyorsan melegszik a motor üzemhőmérsékletre és nem tudom, hogy nyáron milyen lesz és h lehet e vmit ez ellen tenni?
rendben..elöre is köszönöm...mailbe is jöhet...
Ha kicsit jobb idő lesz a hétvégén, akkor tolom majd a képeket a VFR lengőkar beszerelésről én is rajta vagyok a témán
Nagyon szívesen örülök , hogy tudtam segíteni . Az árát nem tudom én így vettem de igen hasznos
Koszi szepen! Igy mar vagom! Mennyi egy ilyen stabilizator? vagy ami jo ra! Koszi megegyszer
Hali Tom! Köszii!
Hali Gaben! Aham,eladtam.Rá éreztél,nem nagyon jött be...Igazából 954-et akartam,de ez jött...
Hidegen mért már valaki végnyomást a hengerekben?
sc33 97' 150PSI az enyém (mind a 4) és 170-et ír az üzemmeleg blokkra a gépkönyv. Valakinek tapasztalat?
Merre laksz?
Tudsz emailben beszélni ?
Egy pár kép jól jönne.
bbzzkukaccitromail.hu
Szevasz Sanya.
Nem ugyanaz a kettő légszűrője.
A léptető villa a Hondánál 23.000+áfa
Szia.Nekem van váltóm és fogaskerekeim is,léptető villa,tengely,fogaskerekek,kukactengely,
Szeva
Eladtad az 1000rr?Nem tetszett?
Eltört és elveszett egy pár rugó a kipuffogóról. Hol kapni ilyet Budapesten?
Ja, meg ezt is...
Hozta a hónyúl
Remélem jó . Igyekeztem , hogy minden jó látszódjon .Ha nem kielégítő .
elég jokat kalapálnak össze...de én maradok a sportnál...gondoltam az elsö futomü cserére is...de elvetettem..maradok a 16'nál...ettöl rr:)durcás..
Az nagyon komolyan néz ki!
köszi ,Nádasi urat megzargatom pár kérdéssel..és remélem a legjobbat..:)
Itt is van egy egykarú...
http://www.epitettmotorok.hu/t...
barátoddal kapcsolatba lépni esetleg lehet?akkor nem futnék felesleges köröket...