Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez az...igy azért könnyebb..mindig..ha látja az ember,hogy müködik a dolog:)
a cimborám pont most szegelt egy RR-be vfr félkarút.
Szedd le hozza a service manualt. Vagy ha nem kerdezz meg egy motoros bioltba nekik van katalogus! Abbol meg tudja mondani mennyi kell bele!
ahogy nézem a képeidet szeretsz barkácsolni úgy hogy hajrá biztos egyedi és fasza lesz
hát ha már nem fér bele az idöbe..max összel látok hozzá:)de azért még probálkozok..mig havazik..
nincs mit de szerintem bontósok is tudnak segiteni ez csak egy ötlet
:))holnap megprobálom!köszönöm!jo pihit.üdv,r
Akkor sok sikert
Köszi, a hétvégére tervezem az olajcserét.
Tudom hogy tulzás de lehet tud adatokkal szolgálni ha jó fej talán egy telefont megér.null
Ha jobban megnézed azt a kis ablakot,van két jelölés minimum ill.maximum szerintem ha most cseréltél olajat töltsd a felső jelig vagyis a maximumig.
Hello!Szerintem csak a 929-töl voltak immosak az én 99-es évjáratomban nem volt immo.
szia mindenki!2kérdésem lenne hátha..94es cbr-talakitok át...vfr hátsoféllengökarral szerelném!méreteket nem találok vfr lengokar széleségéröl a rögzitésnél....tengelytáv külömbség nem elkeseritö(de szezon elején már nem dönteném szét,hogy alushoz vigyem a vázat)és felnit hol érdemes vadászni...ha tud valaki érdemleges választ adni annak elöre is köszönöm!r
99-es CBR900RR-m van. A kisablak közepéig kell érnie az olajnak?
sziasztok kellene egy kis segitség a 98 cbr az imos e megtudná valaki mondani a választ előre is köszönöm.
Akkor öröm és boldogság.
Köszi szépen a tippet, jó volt a megoldás :)
Sziasztok!Egy kérdésem lenne. 954 RR légszűrője passzol a 929 RR-be?Előre is köszi.Üdv
929esrol van szo? 3.7 kell bele.
Koszi tudnal egy kozelebbi kepet felrakni nekem? erdekelne a megoldas! Stabi tipusa milyen?
Ha jól emlékszem, nyomva tartod az adjust gombot, és aközben ráadod a gyújtást, és akkor tudsz opcionálisan választani a kijelzőn. Ha jól emlékszem, Ha nem boldogulsz, holnap előásom a gyári használati utasítást.
Szia,
Olyan problémám lenne, hogy a kijelzőn átállítottam a hőmérséklet kijelzőt vh és már nem celsiusban muttja a hőfokot, hanem fahrenheintbe! Tudnál segíteni, hogy lehet azt vissza állítani?
36700ft Nyíregyházán de csak az egyik a másikat le kell kérni a hondától területileg, az árát, bár nem értem miért
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Ne már Tom párban sajnos
Sajnos nem egyezik meg mások a fogszámok (meg gondolom a méret:)