Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul 5100 10W40 4 literest vettem. Mennyi a megfelelő mennyiség?
Pont ma akartam megcsinálni, a leülepedett olajjal. De akkor ez így nem jó, mert gondolom járatnom kell a motort előtte, hogy meleg legyen az olaj. Akkor marad a hétvége, már ha ki lehet gurítani a motort. Köszi
Ez így szentigaz
legyen meleg az olaj mielőtt leengednéd!
olajleeresztő csavar ki--- szűrő le--- ha kifolyt a régi olaj rendesen, akkor csavar vissza és az új szűrő---- be az új olaj (megfelelő mennyiségű)
Most ez komoly ?
Ezt 14 ezerért vetted?
A Hondánál darabja szerintem olyan 36-42000Ft között van,és a fogaskerekeket párban kell cserélni!
Ha megegyezik a 954-el, akkor tudok neked adni. Nézz utána.
Érdeklődöm remélem van neki és nem olyan mint a polgárdi Horvát motorbontósé. Pedig direkt kérdeztem jók-e a kapcsoló körmök. Talán egy bontós nem tudja mi az a kapcsoló köröm ? vagy nem ért hozzá
Hali ! Nézd meg nálam látszik ! A kormánynál és a tanknál van a rögzítés . Ha kell közelebbi kép csak írj és lefotózom .
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most vettem egyet de nem jóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Ha ennyiért adnak új fogaskerekeket inkább azt. Bár csak a Próféta szólna belőled hogy ennyiért tudnák a hondánál venni 14
Vknek nincs véletlen tippje, hogy a hőmérsékletet kijelzőt, hogy tudom átváltani celsiusra fahrenheitről?
Bontva komplett váltót tudsz csak venni!
A Hondánál van külön fogaskerék,de az kb annyi mint egy bontott komplett váltó!
párban kellene ....
de megnézem...kösz
Hali .
Tudnátok nekem abban segíteni hogy honnan lehetne jó áron cbr 900rr sc 28 asba 2 fokozat váltó fogaskerekeket venni?
Akár bontó akár bolt elérhetőség is érdekel.
Köszönöm
Ugyanez !
Ha bal oldali kell, van fent a vaterán már jóideje...és nem heroin árban.
Nem vagyok egy nagy szerelő , de lehet, hogy az olajcserét bevállalnám. Van erről esetleg feltöltött videó?
Nekem hangosabb lett tőle a blokk (929), biztosan jó olaj, de ledobtam. Ment vissza az 5100.
Most csereltem a gepbe olajat motul 7100-eset raktam bele jo valasztas volt?
Helo mindenki! 929-es gepre lehet felrakni kormanystabilizatort? Ha igen milyet ajanlanatok? Koszi!
Ha a tank elé kívánod helyezni a gátlót akkor csak ez a megoldás létezik.A gátlót harris kittel együtt vettem így nem sokat kellett barkácsolnom.A dícsérő betűket köszönöm a motor valóban szép és szeretjük Ha bármi kérdésed van írj,szívesen válaszolok.
A te géped is igen jó bőrben van
Kicsit késve de Én Motul 5100 10W40-et vettem most bele.
Köszi. Én is igy gondoltam csak megkérdeztem :) hátha van egyszerübb megoldás de ezekszerint nincs. Akkor meg legalább mindent megcsinálok rajta.
Köszi.