Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írok neked mélt mert az okoskákra nem vagyok vevő.
Főleg elektromos rendszer más,meg elvileg kicsivel erőssebb
Az index állandóan világit,mint az amcsi autókon,nincs fénykűrt villantó gomb,meg állandóan ég a lámpa ha jóltudom és csak a refi ill.a tompitott között tudsz váltani.
Meg a vízet szerintem fahrenheit fokban méri,de ezt átlehet állítani celsiusra,meg a mérföldet is átlehet km/h-ra
A rugó nemnagyon tud zörögni ha bevan indítva mert terhelés alatt a kuplungkosár eltud fordúlni a rugóig,és akkor már nyomja a rugót,hogy ne zörögjön,nekem a 95-ös 900RR-ben semmi hangja nem volt most szétvan szedve és zörög ha megrázom,de a motorban hangtalan,pedig már 63000van benne
A zsír újban is zörög a rugó, tehát az nem mérvadó.
Jó,ma megvizsgálom!
Irj emilt ha érdekel a válasz B-)
wengro@freemail.hu
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy miben más az amerikai kivitelű 954 ? Egyedül az, hogy mph-ben mér, vagy egyéb alkatrészeiben is? Előre is köszi a választ!
Nem segítz mert nem a rúgó ül össze hanem a kosár ami szarból van. Ki marja a rúgó aztán zörög mint az állat. Szétfúrtam de a legjobb lenne aluból megcsinálni csak utánna össze is kellene szegecselni. na azt nem tudom ki tudná megcsinálni. Ha meg tennéd h elmosod és csak a kezedben megrázod és zörög akkor kiderül mennyire van oda.
Úgy emlékszem 32ezer párszáz volt benne!
Alátétezni nem próbáltad?
Talán segítene!
Wengro az enyém sem serült csak mivel szar spiáterből van kinyúlik a rugó helye. Hány km-es szerinted?
A baleset előtt nem zörgött,de nem új!
Viszont nem sérült!
figy fontos kérdés mennyire vannak kiverődve a rúgók nagyon zörögnek?
Fogalmam sincs. Még doktornál van, betegeskedik - hibásan vettem. Szebbnek biztosan szebb - legalábbis nekem.
Köszi!
Szia!
Komplett 25eft.
Csak a kosár 15eft
A motor már mind a 2-be 919ccm,az idomozásban van főleg eltérés,meg 1-2le különbség
Hello Wengro!
Mennyit kérsz a kuplungkosárért?
Sziasztok!

Az 1996 és 1999-es évjáratú CBR 900 között van valami különbség?

Köszi.
Hello!
Van pár eladó alkatrészem 954 és 929RR-hez!+36 30 2179312
És mennyivel jobb 954. mi a külömbség?
sziasztok. kellene egy kis segitség 92 cbr 900 svájci most vettem és 6500-as fordulat felett dadogva megy 6 todikba meg csak 7000- ig forog ki esetleg valakinek nincs ötlette a hibára membránszakadás vagy valami tiltás lenne válaszotokat előre is köszönöm.
Már nincs meg a 929, 954 lett azóta, de azért kiváncsi leszek, mizu. Az 54-es nem csinálja.
Igazán köszönöm ha rájövök mi volt és mi a költség értesítelek. Keresek vmi szakit. Jó motorozást.
Passz. Gondolom a kuplung környékén keresendő, de mivel nem okoz problémát, csupán az esztétikum sérül, így nem álltam neki javíttatni. Sok éve ilyen és a mai napig működik. Ennyi. Én is törekszem mindig a tökéletességre, zavarnak a kisebb hibák is, de ezzel megtanultam együtt élni, mert nem áll arányban a javítás költsége a meglévő jelenséggel.
Talán Ők :OMNIRAD BT. 8000 Székesfehérvár Tasnádi u 54.
Szunyog László 06-20/ 9692-062 Kb. két éves az info. Ha véletlen nem élő már ne nagyon átkozz!
Vagy: Molnár Csaba 7150 Bonyhád Perczel Mór u. 80.
info@molnarautohuto.hu 06-30/ 936-3274
Vagy: 1163 Budapest (Sashalom) Vulkán u. 33. 06-1-4035926
Ezeket tudom a "kisokosomból". Gyűjtöm az ilyen hasznos infókat csak némelyik elég régi, nem biztos, hogy "működnek" még! Próbát megérnek!
Hello!

Tud valaki ajánlani egy jó hűtőjavító műhelyt?
Kidörzsölte a kóválygó ventilátor lapát.