Főleg elektromos rendszer más,meg elvileg kicsivel erőssebb
Az index állandóan világit,mint az amcsi autókon,nincs fénykűrt villantó gomb,meg állandóan ég a lámpa ha jóltudom és csak a refi ill.a tompitott között tudsz váltani.
Meg a vízet szerintem fahrenheit fokban méri,de ezt átlehet állítani celsiusra,meg a mérföldet is átlehet km/h-ra
A rugó nemnagyon tud zörögni ha bevan indítva mert terhelés alatt a kuplungkosár eltud fordúlni a rugóig,és akkor már nyomja a rugót,hogy ne zörögjön,nekem a 95-ös 900RR-ben semmi hangja nem volt most szétvan szedve és zörög ha megrázom,de a motorban hangtalan,pedig már 63000van benne
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy miben más az amerikai kivitelű 954 ? Egyedül az, hogy mph-ben mér, vagy egyéb alkatrészeiben is? Előre is köszi a választ!
Nem segítz mert nem a rúgó ül össze hanem a kosár ami szarból van. Ki marja a rúgó aztán zörög mint az állat. Szétfúrtam de a legjobb lenne aluból megcsinálni csak utánna össze is kellene szegecselni. na azt nem tudom ki tudná megcsinálni. Ha meg tennéd h elmosod és csak a kezedben megrázod és zörög akkor kiderül mennyire van oda.
sziasztok. kellene egy kis segitség 92 cbr 900 svájci most vettem és 6500-as fordulat felett dadogva megy 6 todikba meg csak 7000- ig forog ki esetleg valakinek nincs ötlette a hibára membránszakadás vagy valami tiltás lenne válaszotokat előre is köszönöm.
Passz. Gondolom a kuplung környékén keresendő, de mivel nem okoz problémát, csupán az esztétikum sérül, így nem álltam neki javíttatni. Sok éve ilyen és a mai napig működik. Ennyi. Én is törekszem mindig a tökéletességre, zavarnak a kisebb hibák is, de ezzel megtanultam együtt élni, mert nem áll arányban a javítás költsége a meglévő jelenséggel.
Talán Ők :OMNIRAD BT. 8000 Székesfehérvár Tasnádi u 54.
Szunyog László 06-20/ 9692-062 Kb. két éves az info. Ha véletlen nem élő már ne nagyon átkozz!
Vagy: Molnár Csaba 7150 Bonyhád Perczel Mór u. 80.
info@molnarautohuto.hu 06-30/ 936-3274
Vagy: 1163 Budapest (Sashalom) Vulkán u. 33. 06-1-4035926
Ezeket tudom a "kisokosomból". Gyűjtöm az ilyen hasznos infókat csak némelyik elég régi, nem biztos, hogy "működnek" még! Próbát megérnek!
Az index állandóan világit,mint az amcsi autókon,nincs fénykűrt villantó gomb,meg állandóan ég a lámpa ha jóltudom és csak a refi ill.a tompitott között tudsz váltani.
Meg a vízet szerintem fahrenheit fokban méri,de ezt átlehet állítani celsiusra,meg a mérföldet is átlehet km/h-ra
Irj emilt ha érdekel a válasz B-)
wengro@freemail.hu
Alátétezni nem próbáltad?
Talán segítene!
Viszont nem sérült!
Komplett 25eft.
Csak a kosár 15eft
Mennyit kérsz a kuplungkosárért?
Az 1996 és 1999-es évjáratú CBR 900 között van valami különbség?
Köszi.
Van pár eladó alkatrészem 954 és 929RR-hez!+36 30 2179312
Szunyog László 06-20/ 9692-062 Kb. két éves az info. Ha véletlen nem élő már ne nagyon átkozz!
Vagy: Molnár Csaba 7150 Bonyhád Perczel Mór u. 80.
info@molnarautohuto.hu 06-30/ 936-3274
Vagy: 1163 Budapest (Sashalom) Vulkán u. 33. 06-1-4035926
Ezeket tudom a "kisokosomból". Gyűjtöm az ilyen hasznos infókat csak némelyik elég régi, nem biztos, hogy "működnek" még! Próbát megérnek!
Tud valaki ajánlani egy jó hűtőjavító műhelyt?
Kidörzsölte a kóválygó ventilátor lapát.