Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ezt nem neked szánta,nem rád célzott hanem a motor előző tulajára gondol vagy aki "nem tette vissza"
Vagy levették a hirdetést vagy csak én nem találom most!
Át kellene gondolnod,hogy esetleg eddig nem kellett hozzá nyúlni azért nem vettem észre! Nem kell csodálkozni,a te 919-esed képe alá is azt írtad hogy "Soha nem kellett szerelni"

Köszönöm Káosz XR6,már folyamatban van a beszerzése a németektől,csak válaszra várok a pontos típus miatt!Elvileg az SC28 is jó hozzá
Igyál valamit! Én pld most az unicumot "erőltetem"!
Kint dolgoztunk- szoptunk - egész nap, gondolom ennek tükrében érthető.
most meg megint bejött pár napig a kurva tél...megfagyok a garázsba is :)
Itteni árakhoz képest sok , 45ért , és a deknik már elvannak róla adva.nélkülük 450
az nem drága ....
ebbe mi a hazugság ?
nem értem ...
4liter van benne mi dig pont ezert....es 400 500 metereket viszem kereken....videoim kozott talalsz egy videot...pont annak a keszitesekor kezdett ciipwl i
a piaci ara 200 es 300 euro kozott van.talaltam eggyet 450ert....de azt sokallom
Oké, oké - csak nagyzoltam kicsit. Amúgy tényleg sokat foglalkoztam hivatásos hazudozókkal - de ez már múltidő. Sok itt a sportmotoron is a hazudozó, némelyik teljesen értelmetlen hazudás, nem is értem igazán sokszor, miért...?

Például ez is..:

"és mivel az a szakmám, hogy kiszúrjam, mikor valaki hazudik" Erre a mondatodra kérdeztem, hogy mi a szakmád.
Miért nem olyan videót teszel fel ahol valaki befogja a kipufogó végét? Az sokat elnyom! Tisztábban lehetne hallani a csörgést!
Egyébként szerintem lánc vagy szelepek.
Bár a sok egykerekezés nem tesz neki jót! Ahhoz meg kellene növelni az olajteknő méretét és a szivattyú szívócsövét is módosítani kellene.
Második nevem little. A nagyság nem itt kezdődik.
Nyugdíjas police agent vagyok, régóta Magyarországon élek. Miért fontos ez?
Bocsesz. benéztem. Azt hittem, nekem szóltál......
Dehogy vagyok nagy.
Több szakmám van. Szőlész-borász. Szociálpedagógus. Bűnügyi technikus. Mentőautó-sofőr. Rendezvényszervező. Ügyvezető-igazgató. Életművész. És Apa.

De ez nem fontos és off.
Nagy vagy fater ! Mi a szakmád ?
mennyi felétek egy bontott blokk ?
ha csak ezek a hibák megoldom , de fötengelyt nem éri meg mivel itt nincs szaki aki kicserélje normálisan , akkor meg inkább megveszem egy bontott motor blokkját , ennek meg a maradványait eladom darabokba.csak végre tudjak már 1 konkrét hibát
új főtengely csapágysorral még több ...
Nem olyan nagy összeg...
A szelepállítás vagy 25.000.-
A gyertyák 20.000.-
Vez.lánc: 22.000.-
tömítés: 10.000.-
+ még ami esetleg kiderül.

nekem volt főtengelyes....b baj akkor lesz ,

volt hogy szólt erőteljesen ... volt hogy a lábtartón éreztem , hogy üt ....

a nagyobb gond akkor lesz , ha úgy megragad , hogy a blokkban megfordul a nyugvó ...
Úgy van. Illene gyertyát cserélni is, szelepeket már rég meg kellett volna korongozni, a lánc tuti gyári, laza, mint a rigalánc
Soraid között a válasz! Ha szeretnéd még hajtani feltétlen muszáj rendberaknod a szelephézagokat!
Ha beég sokkal többe fog kerülni mint a hézagolókorong!
Én még sosem láttam főtengelyes motort... nehezen tudom elképzelni igazi "őrültnek" kell lenni hozzá szerintem. Talán hosszú egykerék alatt az elégtelen olajozás és a magas fordulat kinyírhatja...
Üzemkörülmények és karbantartás mellett nem tudom elképzelni...