basi2 köszi a segítséget! A matrica viszont nekem elég húzós főleg,hogy csak a fejidomra és az egyik oldalidomra kellene. Bár állitólag ezt a fajtát le sem tudják gyártani. Egyébként az a légterelő a szűrő alatt nekem sincs rajta soha nem is volt. Fontos kellék? Mi célt szolgál?
Sziasztok,
Most készülök beszerezni egy Honda CBR954rr típusú motorkerékpárt és érdekelne, hogy ennél a típusnál vásárláskor mire figyeljek, milyen előforduló hibái lehetnek és úgy általánosságban mit érdemes nagyon megnézni rajta?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Milyen szerelő vagy gazdi az, akinek nem tűnik fel, hogy a szinkron után kimarad egy ilyen "jelentéktelen" alkatrész....
Konkrétan akkora, hogy átesik rajta az ember.
Sziasztok!
919-esnél elvileg a két darab légszívó cső alatt kellene lennie
egy légterelő (vagy hőterelő) műanyagnak!Vagy sem...
Én úgy láttam hogy a csavarok helye meg van ott,csak hiányzik a motoromról!Ha van ott ilyen légterelő és valakinek lenne eladó,akkor érdekelne!Köszönöm...
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 97-es 900RR-nek a színkodját szeretném tudni. Az en motorom matricáján colorYR-196C code YR196D szerepel, viszont egy német oldal szerint ez a 98-as cbr fekete-vörös kódja. Ezen oldal szerint az enyém color NH-1 code NH1B fekete lenne. Aki tud segítsen! Érdekelne még ,hogy matricát hol lehetne rá gyártatni vagy rendelni.Köszi!
954-ben hol van a ventilátor kapcsolója (vagy érzékelője)? A kezelési a hűtő elejére mutatja, nekem ott nincs semmi :) Kötött már be valaki külön kapcsolót, hogy előbb be lehessen kapcsolni, mint 100 fok?
Az első kép bal aljában nem egy ilyen pihen?
929hez keresek jobb első fék tárcsát. Valakinek esetleg? +idom csavar és a hozzá való gumis anyára is szükségem lenne.
üdv:
Attila
plexi
Most készülök beszerezni egy Honda CBR954rr típusú motorkerékpárt és érdekelne, hogy ennél a típusnál vásárláskor mire figyeljek, milyen előforduló hibái lehetnek és úgy általánosságban mit érdemes nagyon megnézni rajta?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Konkrétan akkora, hogy átesik rajta az ember.
Ha jól látom a formáját,ez a darab lehet az!?
Légterelő műanyag
Ha esetleg valakinek lenne eladó,érdekelne...
http://www.bikebandit.com/hous...
nekem igaz nincs ,de biztos kell az oda !
919-esnél elvileg a két darab légszívó cső alatt kellene lennie
egy légterelő (vagy hőterelő) műanyagnak!Vagy sem...
Én úgy láttam hogy a csavarok helye meg van ott,csak hiányzik a motoromról!Ha van ott ilyen légterelő és valakinek lenne eladó,akkor érdekelne!Köszönöm...
KB 13 euro a posta.
Elég jó a minősége.!
http://www.netjunkz.com/wp-con...
954-ben hol van a ventilátor kapcsolója (vagy érzékelője)? A kezelési a hűtő elejére mutatja, nekem ott nincs semmi :) Kötött már be valaki külön kapcsolót, hogy előbb be lehessen kapcsolni, mint 100 fok?