Persze hogy van. Téli tárolásnál, vagy hosszabb időre ha nem használja az ember érdemes betömni valami ronggyal, lezárni a párát, ne kerüljön be a kipuff rendszerbe, és vele együtt ugye a hengerbe is. Most télen elég nagy a levegő nedvességfoka. Minden képen érdemes!
Gyári cz vázba épitett 125-ös mz blokk.Mikor megvettem nem így nézett ki,kapott új fényt és motorgenerált+tuningot Volt egy pálya a város szélén anno csapattam vele párat.Németh Kornél faterja is ott versenyzett.Most meg elhordták a földet az autópályára.
Na meg is érkezett a bukóm....Nagyon állatul néz ki.Csak az a kibaszott hülye fejformám ne lenne.Így 1-el nagyobbat kell rendelnem.Még szerencse,hogy ingyen kicserélik és még a futárt is ők állják.
sziasztok!Van egy nagyon jó állapotú K&RJ ovál slipon-os sportdobom.Elcserérném 3 csavaros sportdobra.Ugyan itt van egy 3 csavaros gyári dob eladó 10.000ft-ért
Tel:06302682858
nállunk se volt még 1 hópihe se,pedig én szeretem a havat, simsonnal olyanokat lehet baromkodni benne.. meg korizni a körösön az is állat:D a tél örömeixD
Van értelme "bedugni" a kipuff végét? Mi a lényeg?
am mostmár nállunk is esik a hó,de nemnagyon marad meg... de simozni kellemes benne
Tel:06302682858
apám csinálta,de vagy 10évvel ezelött