Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van....
Neki biztos,,hogy van RR ventillátora feleslegbe?
Tóth Péter fehérgyarmat
Nincs valakinek elfekvőben 900rr hűtőventillátora.?
A be menő vezetékek száma tps de abelseje is más szerintem
Helyes
A gázállást figyelő szenzor!
az aktuális gázálláshoz igazitja a gyujtást
Mea Culpa! Kiszálltam a témából.
Attól hogy karbis egy motor még lehet rajta TPS.
A 98-99 -es SC33 -on van TPS! Throttle Position Sensor
Szia!

Azt tudom, hogy az SC33 az CBR 900 RR, ebben a témában otthon vagyok. Csak írtad, hogy olyan gyújtásmodul kell amiben van TPS. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy mit takar a TPS. Mert lehet, hogy valami egészen mást. Mivel az SC28-SC33 karbis volt, így nem lehetett benne TPS. Ezért kérdeztem meg, mert lehet, hogy egészen másra használtad ezt a rövidítést.

Habár nekem SC28-as gyújtásmodulom van, nem hiszem, hogy sokban különbözne az SC33-astól. Tehát, ha érdekel akkor azt szívesen el tudjuk boltolni.

Nem tudom, hogy miért kell neked, de ha csak azért, mert nincsen meg, vagy hiányzik, akkor nem kérdezek többet. Viszont, ha megvan, de nincsen gyújtás vagy esetleg valami más, akkor szívesen hallanék még róla 1-2 szót, hátha más baja van.

Üdv.:
Bala
Sziasztok!
Karácsonyi áron 10.000 ft ért eladó egy cbr 954 es generátor állórész,de csak azért ilyen olcsó mert úgy is 21.-én itt a világvége és mindent pénzé teszek és el kurvázom Tel: 0620 3498275
Jó akkor pontosítom honda cbr 900 sc33e
ja a TPS= fojtószelep helyzetérzékelő..... és az tuti nincs ezekben az öreg vasakban! (szerencsére)
Szia!

Kicsit fogalomzavarban vagyok éppen. A TPS mit is takar, fojtószelepállás érzékelőt? Csak mert az SC33-as még karbis volt, vagy lemaradtam egy körrel?

Üdv.:
Bala
oks.
Hello.

Kell kell csak mindig ilyenkor érek haza és nem volt időm meghalni se ne haragudj!Holnap hívlak és megbeszéljük hogy meg mint legyen!
Bocs még 1x!
Üdv: Peti
Helló keresek honda cbr900 sc33 as gyújtás dobozt amelyiken már van tps akár rosszat is ha valakinek van cim adatlapon sürgös........................................
Köszi!
na kell akkor a lánckerék vagy sem?
Sziasztok!
Valakinek karácsonyra 55000Ft-ért?60-as be,50-es ki.Karc mentes.
Postát én állom.
Sziasztok !
Tudja valaki , hogy mi a kulombseg a 96-97 - es es a 98-99 - es Cbr 900 rr SC 33
elso villarugoi kozott ?
Honda cbr929rr első sárvédő(műszálas) 5e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Helló!
Idomcsavart nem tud valaki pár darabot eladót v hol lehet kapni?
Hi, igen, 530as lánchoz valóak. Itt elérsz ha kell akkor: 30/4748973