Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezérműlánc....
most megyek a csákóhoz kérdezem.
Szeki a kormány engem érdekel! Ára ?
Ment mél! köszönöm!
kawaszeki@freemail.hu
Tudnál esetleg egy email címet adni?
uhh már megint mit szegelsz?
Helló keresek honda cbr 1998 sc33 gyújtáselektronikát esetleg próbára
Üdv ! Honda cbr 919 sc33 1997-évj , 3-4 ezres fordulatnál néha üzemi hőfokon hallani halkan 1 kis ciripelést , se alatta se sokkal fölötte , meg néha 1.-ben ha magas kb 9-10 ezres fordulatról gázelvétellel motorfékkel lassulok . A motorban 40 egynéhány ezer km van . (szelephézag ? )
üdv! a faridom csak maga az idom 12, hasidom 10, kormány eladó a villahíd is cserélve lesz de míg nincs csere darab addig kell neki, kormánygátló hyperpró 45, a kormánygátlót még megnézem hogy a 9 re fel lehet e tenni ha nem akkor azt is lehet vinni.
Helló meg van még a blokk érdekelne
Ha ez is a cimborádé, akkor keressen meg!
97-es RR-ről kormány stabilizátor a konzolokkal együtt eladó, ha jól vágom bitubó márkájú.
Sziasztok!

Gondoltam ide is felrakom, hátha valakit érdekel!
Sajnos eladó sorba került a 929-em....

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszönöm! várom a jelentkezését! Emellett, ha valakinek lenne elfekvőben egy kormánybefogós felső villahíd, az is rettentően jó lenne
Sziasztok, nagy motor vásárlás előtt vagyunk 2002-es R1 és CBR 929 között gondolkodok. Előtte Fz6os volt. Pár sort írhatnátok róla, kényelem, menettulajdonságok, fogyasztás, fenntartási költségek....stb.
Valaki nem tudja h a belső indextartó idom 92-93-as évjarté jó-e a 99-es évjaratéhoz?
megadom az elérhetőséged a cimborámnak, ő bont egyet street fighterek.
keresek 98-99 rr hez a termosztátházba hőgombát. valakinek?
Sziasztok!
2003-as CBR954RR-re keresek DynoJet PowerCommandert III-at, USB csatlakozós. 30 papírt azonnal tudok adni érte.
Ha van újabb kivitel beszélhetünk az áráról háta, ki tudom köhögni.
Csak egy darab ehhez a motorhoz és csak hiba nélkül működő készülék érdekel! Használni szeretném nem továbbadni!
Mail: rr88@hotmail.hu Tel.: 20/44 77 820
A forumot ritkán tudom nézni, ha van ismerősnek kérlek dobjatok egy infót nekem.
Köszönöm!
Köszi a segítséget , azóta is számolgatom de az angol nem megy , sebaj a google fordító segít .
Helló Gyerekik!
Nincs véletlenül valakinek 900 RR- re, - 95-ös - 1 db felesleges hátsó lámpája? Az se baj, ha belül sz@r, csak kívül legyen ép.
Előre is köszi!
aha 15/39 a gyári, csak az első lánckereket már lecseréltem 14-re....
Én gyári láncméretnek 102-t tudok, de a program 106-ot ír!
Ebben is a lent linkelt gearingcommander.com tud segíteni.
Nem írtad az évjáratot, de úgy látom, a 89-ig gyártott verzió hasonlít a legjobban (15/39 szerintük a gyári; mondjuk az USA verziók néha picit eltérnek).
Ennél a típusnál ha 14/39-ről 14/48-ra mész fel, akkor 39mm-rel rövidül a tengelytáv.
Üdv!

Ha már áttétel téma,hátha tudsz benne segíteni, hogy van egy XT600-m is és azon jelenleg 14/39-es áttétel van 102 csapos lánc! De hátra 48-as lánckereket akarok tenni, nem tudod, hogy mennyivel kellene hosszabb lánc így rá?