Meg a 94-95, nem? Az is SC28 csak egybelámpás, de nem az az egybelámpa mint a 96-tól mert az megint más. Na jóvan, akkor most tényleg elmegyek a Karasnába...
Igeeeeeeen?! Na. Az is képen tökugyanúgy néz ki, mint ami nekem kell. Mint a plexi, de az mégsem. Tehát a kuplungfedél jó...aha. Akkor talán a generátoré is.
Ez olyan, mint amikor Mantánk volt és nem volt hozzá semmi, de ha Rekordot vagy Asconát kértél, akkor volt.
Igen-igen, én is erre jutottam. A 94-95 a faceliftes a kétkörlámpához képest. Annak is jó a plekója nekem...
A generátorfedél-keresésem is él még ám, azzal is beérem plekó helyett...
Fedelet sem találok, az is fogyóeszköz, úgy tűnik. Pár ímélt szétszórtam mindkettő ügyében, remélem lesz pozitív válasz. Pár éve 10-ért vettem Jánoshalmán, de legalább volt. Lehet, hogy újonnan kell venni, úgy rémlik 20 körüli összeg.
Hali hátha segít valamit:
92-93=sc28=2körlámpa
94-95=sc28=már egybelámpa,de még 893cm3
96-97=sc33=fejidom-lámpa ugyan az mint a 94-95 ös,de ez már 919cm3
98-99=sc33=másabb fejidom-idomok,sarkosabb egybelámpa és 919cm3
00-01=sc44=teljesen átalakult minden téren(injektor,fordított teló és 929cm3
02-03=sc50=megint változott az idomzat és felfúrták 954cm3-re
04=kihalt a CBR900RR FireBlade,kijött a CBR1000RR Fireblade
Mindenképp köszönöm mindenkinek srácok, már az is nagy segítség, milyen évjáratig keresgélhetek. A 95 még SC28 alatt futott, úgy néz ki az még plekóban ugyanaz.
Utána kizárva.
Királyok vagytok.
Ahaahaaha. Már a napokban odatévedtem az oldalukra, de nem találtam semmit...azért írok nekik, hátha. Sajna már ezer éve nem jött velem szembe sehol az országban kétkörlámpa, gondolom erősen kihaltak, így az alkatrész is így van, azaz nincs.
Egyszerűen visszatart valami, hogy szatunáéktól vegyek olyan hulladék minőségű sz*rt 14900-ért. Most is olyan volt, fél tenyérnyinél kisebb darabokra tört az egész, olyan merev és törékeny. És pontatlan, rengeteg meló van vele. Mivel alakíthatatlan szinte, már anno is hozzá kellett szabni mindent, hogy ne álljon olyan f*szul.
Az biztos, hogy a 96-os nem jó Neked. Itt a fórumon szokott írni Suhanbongó (Karcsi), Neki a két körlámpás van, (93-as) áthozta egyszer a plexit, hogy ugyanaz e mint az enyém, de nem.
92/9 de a 93-as modell. A kétkörlámpás. Milyen az a plexi és hol van és kit kell meggyilkolni érte és mennyiért?!
Szerintem a 94 és 95-ös is ugyanaz mert csak a lámpában más, de látatlanba nem merem megvenni, olyan lett volna már, ezért keresek tuti 92/93-ashoz...a 96 és 97 ben sem látom a különbséget de ez is csak sacc.
Eladó megmaradt sc28-as alkatrészeim!2-Oldalidom belső takaró idomlya ,biztosíték oldali takaró idom ,hátsó lámpa tartóval kiss idommal foglalat mélkűl.Az idomok gyári szinűek festetlenek csak porosak. 3000ft a posta is bennevan Alku nincs!
Egy picit tényleg rövid 10 cm, de nem akar orrabukni. Nyesedékekből ami egy galériaépítésből maradt hoztam össze. Pénzbe nem került így olyan amilyen célnak megfelel :-)
a második meg 96
a fejidom lámpa úgyanegyforma