Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló
1995-ös RR-hez keresek csillapítás állító szelepet
a 2.képen a jobboldaliról lenne szó
akinek van elfekvőben kérem jelezze!
Vettem egy 954-et, amin carbonos lábtartó van. ha valaki rágerjed, szívesen elcserélem egy gyárira, mert én már papamotoros vagyok, nyekergő térdekkel.
919-es RR-hez keresek fékpedált ha valakinek esetleg lenne elfekvőben írjon KÖSZI.
grat!
Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy 954 es generátor állórésze?Mert nálam csak itt porosodik ha valakit érdekel jelezze aztán megbeszéljük az anyagiakat.
Én most vettem....
MRA-nem karcmentes
Sziasztok!

Marad egy 929 kék plexim. Ha valakit érdekel írjon egy mailt.

powerz@vipmail.hu
Hali! Valaki meg tudja nekem mondani CBR 929 gyari kipufogojanak a csatlakozo meretet ? Koszi elore is.
látom nem bízol a postásokban
Ok úgy jó lenne,csak ajánlott legyen,mert még a postás lenyulja
Megpróbálom megtudakolni, hogy mennyi az annyi. Gondolom, ha feladom levélként egy olyan buborékos borítékban, ajánlottan, akkor is egy ezres alatt marad
Igazán rendes vagy
Ahogy az előttem szóló mondotta''Úriember'' vagy
Nézd,meg mennyi lenne kb.a posta(ajánlott levélként),utána adsz egy számlaszámot és utálom a pénzt
Aztán hátha összetudok hozni valamit belőle
A sört meg majd rendezzük
nekem csak itt porosodik... a sört meg szeretem
Ez 1 úriemberes ajánlat.
postaköltségen elküldöm, aztán ha egyszer lesz egy RR találkozó, meghívsz egy sörre
Nemtudom,hogy nekem jó lenne-e?
Mi pénzrét adnád?
96os... ez már a szürke telószáras. Betekertem az egyiket, hogy jobban össze tudd hasonlítani őket...
Hanyas évjáratu RR-ből valók,mert nekem nem így néznek ki ha kivannak véve?
Nekem még a tűt körülveszi az aluminium és arra vannak lyukak furva
Áttekergettem oda-vissza 3szor, működik már itt pihennek az asztalon egy takarítás azért rájuk férne
Az egész mert nekem a kiscsavar bele van gyógyúlva azért ment szét a feje
a tiedben könnyen forog?
Megszületett:) csak a közepében lévő kis csavar kellene, vagy kompletten az egész?
Éppen ezért nekem eszemben sincs! Jöjjön a tavasz, "állok" elébe!