Amíg nem ilyesmit keresel, addig a válaszom folyamatosan nem. De ez az én véleményem. A kettőnek nem kell egyeznie, de eddig egyik sem győzött meg arról, hogy az egy jó motor.
Az iker-trafó az 1-4 és a 2-3-hoz tartozik!Ha nem lesz jó a gyertya csere után sem,szerintem érdemes lenne ezekre is ránézni!Már ha nálad is így van...
Megtaláltad a hibát azaz gyújtáshiba!
Nekem is volt ilyen hogy szarakodott az egyik gyertyám !
A korom mindig azt jelenti hogy ott nem megfelelő az égés!
Ügyes Grat!
Ma csereltem gyergyat ugyanojan gyarit kapott , mrg nem tudtam kiprobalni mert most lett kesz majd holnap kiderul az volt e a hiba. Az 1 es 4 gyertya kormos volt a tobbi tiszta.
ja azzal egyetértek , de ezért igértek már előre 1 r1et....de tul sok mindenen kellene átmennem hogy eljussak odáig , szóval egyelőre maradok a 929nél....mikor megveszik teszek kicsit hozzá s veszek r1et..
Köszi, de eszem ágában sincs ilyesmire felülni - beülni - az enyém ott húzódik meg a háttérben, szerényen, csak az eleje látszik.
Nem az enyém, csak egy ülés próba volt. Már a beülés is érdekes, a kiszállásról nem is beszélve. Ráadásul a sorba is beragadsz, menet közben.
Biztos megvan a varázsa, de nem az én világom.
Remélem ez volt a baja...
Nekem is volt ilyen hogy szarakodott az egyik gyertyám !
A korom mindig azt jelenti hogy ott nem megfelelő az égés!
Ügyes Grat!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-5927435
Van egy elado Pirelli Diablo 190/50 ZR 17 kb 60-70%-os 2007-s gumim. 10e Ft.
06/20-243-5528
Nem az enyém, csak egy ülés próba volt. Már a beülés is érdekes, a kiszállásról nem is beszélve. Ráadásul a sorba is beragadsz, menet közben.
Biztos megvan a varázsa, de nem az én világom.
Milyen az új triciklim?