Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt idejönnek az R1-sek és kezdődik is a harc ...... reméljük nem olvassák
És ráadásul a fékjei is messze elmaradnak a 929-től..
Lehetoleg ne az R1 el akarj megtanulni egykerekezni mert akkor hamar váltó cserés lesz.
Az R1 váltója 98-03 ig egy fos .
Ha bontottat akarsz venni bele akkor nehezen fogsz találni .
Ha lesz is hozzá akkor heroin áron adják .
Ja és mivel yamaha eszi az olajat is rendesen.
A yamaha inkább gyártson hangszert vagy erősítöt .
1500 euro kell nekem kézbe érte, nem magyar papiros, olasz , tehát nem román ,nem kell sehonnan kivenni forgalomból , amért nem lesz cbrem , a csapatot nem hagyom el , tul az r1nél vadbarmok vannak:D szal ugyis ittmaradok , itt aki ért a mocikhoz , ért a yamahához is
Akkor alkudj le egy lamellaszett árát és hajrá...ha neked szebb...nincs mit érvelni ellene ez szubjektív dolog...kár hogy elhagyod a CBR-es csapatot...amúgy meg néztem a motorod és ha magyar papíros lenne a barátomat érdekelné...nyilván akkor nem ennyibe kerülne értem én de mégis mennyi az utolsó ára?
Pörög rendesen a motor , elmagyarázom szimplábban , 1 olyan feelinget képzelj el mintha lepörögne a hátsokerék ( csuszos köves , vizes uton ) ezt az érzést mindenki ismeri , na 7 ezertől kb végig ez van ,a kuplung peidg nagyon szarul müködik tehát érzik rajta.és nem hiszem hogy komolyabb hiba lehetne mert 7 ezerig brutálisan huz , azért gyanakszom a kuplungra mert próbáltam 110 körül 3ba , kuplung be , föl pirossig , kuplung ki , de nem emelte az elejét , söt alig rántott rám...hogy mért cserélném le a 929re , jobban tetszik :D teszek róla 1 fotot is , na meg sztem erősebb is...meg fiatalabb 2 ével :D
Amúgy meg minek neked egy 929 helyett ilyen?
Fontos kérdés, hogy a motor pörög-e...ha a motor pörög de nem húz akkor ugyebár kuplung..ha nem is akar dinamikusan pörögni csak úgy elnyammog 10.000ig akkor szar a kommander vagy a gyujtás elektronika vagy valami...ha pöfög akkor gyujtás,gyertya,dugulás...dem vok nagy mester de a CBR-em 7-11-ezerig megy mint a meszes...r-6-ossal mentem már 2004-essel hát az bizony szedi a lábát....ennek meg még jobban kellene...ha bátor vagy alkudsz sokat ha nem otthagyod...szerintem
Hát ha egy sportvas nem húz 7ezertől...a fene megette szerintem. Nem gondolkodnék rajta, hogy megvegyem-e vagy sem
De ezek szerint valami van szóval ne vedd meg!
hali , véleményetekre vagyok kiváncsi , kipróbáltam ma 1 2003as r1est , 7 ezertől főlfele 10 ezerig huzást nem nagyon éreztem , 1 2 3 4 be sem , power commander van a mociban amugy szóval ott kellene a legjobban huznia , kuplungja kezd megmenni , 7 ezer alatt brutális , de 7től olyan érzés mint az autóban a kipörgés gátló , mi lehet ? mert megvenném az r1et ha nem komolyabb gond
Itt vannak képek róla
Nekem van egy 2002 es 954rr állórészem 20.000 ft ha érdekel. 06 20 3498275
Van egy balesetes gumim. Nem látok rajta semmi sérülést, de könnyen meglehet , hogy a szerkezete sérült. Megfogadtam magamnak, hogy megsemmisítem, mert ez csak baleset forrása. Viszont saját felelősségre postaköltségért a tiéd, abban az esetre, ha CSAK(!) vizsgára kell. Profilmélység még bőven jó, mivel úgyis csak azt nézik. Hétvégén megyek Pest közelébe, ebben az esetben még postát sem kell fizetned.

Bala
Sziasztok!
Egy vizsgaképes 130/70 zr16-ra lenne szükségem...nincs valakinek egy elfekvö darab?
Sajnos semmilyen eladó hűtőm sincsen most. Elkapkodták.
És valami jóállapotú hűtőd nincs SC 28-hoz ?
Nem gyakorlom pont olyan profi szinten :D 1es be csak gázbol , viszem 50 100 métert max , csak nagy ritkán tul felrántom s berezelek , s hátsó fék :DD de még az itt leirtak közül semmivel sincs gond: én a felnit féltem mindig :D ha néha picit durvabban megy vissza az eleje , azonnal leszállok s tapogatom a felnit :)) az öregemnek van 1 400as gsxrje , amit egyre ritkábban használ , na ő lesz majd az kerótanármocim :D
Hali , eladó ár alatt a 929em , fotok , az adatlapomon , videot is küldők kérésre , ami cserés , teloszimering jobb felől , gyertya meg mehetne valami jobb minőségü, más cserélni való ami volt az mind kilett cserélve , az ára fix , 450ezer, eladás oka : 2003as r1 vétel részletre.
Megoldódott! Köszönöm!
Lassan-lassan összeáll... Csak valami mindig hátráltat... ma megérkezett a hűtő, korrektül leírtam mit szeretnék, és küldtek egy teljesen más hűtőt... majdnem magamhoz nyúltam.. a hétvégén már próbakört terveztem
De van, SC28-hoz.
Brékó, brékó!

SC28 vagy 33-hoz való alsó villahídja nincs valakinek elfekvőben?
Kép lemaradt
Üdv komplett idomszett 929rr-re műszálas nem gyári:Fejidom,duplabubis plexi,oldalidomok,hasidom,ülés,pályafarokidom,farokbetétidom.Lámp
Bocsi, elírtam: Meg fogom nézni*