Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ...
pillanat rakom a képet ...
Karburátor fúvóka?
Te figyu, nem tudom miről beszélsz. Milyen fúvóka ez? És hol van?
a kisebb , ami oldalt van , vékony kis cső bemetszéssel a végén...
40S a felirat rajta ...
4 ből 3 elment a levesbe , úgy törtek le a szélei , mintha üvegből lenne ...
Milyen fúvóka?
hi...
ha már úgyis keresgélsz , akkor nézd meg légyszíves , hogy fúvókád van -e....

kösz...
hát nem is tudom.Akkor azzal a 929rr el nagy bajok lehettek ha egy z1000 is erősebb nála.Én azt tudom hogy a 929rr nem egy gsxr1000 de hogy egy z1000 adna neki azt azért nem hiszem el.Én 120kg vagyok és érdekes módon elég jól megy.Jah és van viszonyítási alapom mert nem egy motorral mentem a tízen pár év alatt amióta motorozom.Az tény hogy a 2000 utáni zx9 az vadállat de a 99 es zx9 nem tudott elverni pedig a pilóta kb 70 kg volt én meg 120.

Szóval szerintem az a 929rr valamiért gyengélkedett kompresszió hiányos lehetett vagy nem tudom.
Üdv!

Ma visszadobtam a karbit a helyére... kérdésem az lenne, hogy mennyire erősen kell meghúzni a szorítógyűrűket ?
tudom
elég olcsón árulja
svájci=+vám+regadó
Hülye fejjel eladtam, most 3x annyit érne, és nem is találok épkézláb állapotút.
akkor rá se nézzek Zx9- re ?
Ugyan az a szín mint az enyém,csak nekem fekete a felni.
Valamire jó lenne ,ha lenne lecsó.
Ááá, most nincs pénz, de ki tudja, hogy merre sodor a szél...
egy cbr re mindig jó felülni
De nem volt gond visszaülni az enyémre, mivel nagyon szeretem, és igen elégedett vagyok vele!
AZ!
biztos nagyon állat gép,azért a németek értenek a dolgukhoz
Én mentem vele tavaly, meglepően kényelmes volt nekem, ahhoz képest, hogy sportmotor. És úgy ment, mint az Isten! És úgy is fékezett! Mondtam is ott a szalonosoknak, hogy 1 sima cserével elviszem. Erre ők mondták, hogy az nekik nem jó, de úgy elvihetem, hogy minden hónapban küldenek 1 csekket! Az meg érdekes módon nekem nem volt jó.
hát biztos ki van hegyezve, de azért annyira csaknem rossz az,bár én se tervezem a vásárlását kipróbálnék egyet szivesen.
az meg hogy RR t odatették a végére, hát szívük joga,ez egy ilyen fantázia valami,vagy racing replika vagy nemtom micsoda,de jól hangzik,hát odairták.
nekem ez a 4.hondám, én is megszerettem a márkát,nem váltok bmw re
Na ez a beszéd!