biztos király lesz,majd a képeket mutasd be nekünk,hadd irigykedjünk
hinterglemm? hát apám ott dolgozott 3évig,most idén kicsit odébb van,flachau ba,most ott tudtam melót intézni neki pont ma beszéltem vele,azt mondja ott 1 méteres hó van
jaja,de azért tedd fel,tavasszal hátha rákap valaki,olyankor vesznek elvileg leginkább motort az emberek bár ez a drága átírás szerintem még visszább veszi a jármű adásvételeket:S
Akkor fel kell tenni 1 milláért
Inkább akkor maradjon a portán. Elfér a garázsban. Amúgy a BMW-d nagyon tetszik! Jó lenne nekem is egy ilyen gép. Jó nagy, kényelmes és van benne erő bőven
na majd idén belevágok egy külföldi útba,biztos hogy nagyon jó, mindig tetszett ez hogy külföldre hegyekbe elmenni,csak valahogy eddig nem jött ki úgy a dolog,nem is nagyon volt kivel menni igazából.de majd idén lesz:)
50ezer elég..de nem mindenhova. Alpokba 500 Euronál kevesebbel nem kéne elindulni
Lehet hogy drágának tűnik 1-2-3 napért kiadni ennyi pénzt, de olyan élményekkel gazdagodsz közben, hogy utána másodlagos lesz minden egyéb, és csak azon fog járni az eszed hogy merre, hova, mit, mennyi kilométer, hol van még ott kanyar.. meg persze hogy kurvára össze kéne rá tenni a pénzt, mert menni kell!
Egyszer menj el egy 1500-2000 kilométeres laza 4naposra, aztán még a végén megtetszik, és semmi kedved nem lesz Magyarországon hétvégente 200 kilométeres városszéli köröket tenni.. mert az kidobott pénz.
nem akarok én semmit kihagyni,de azért egyetemistaként elég szűkösek a keretek,de amit a keret megenged odáig eljutok télen mindig spórolósra veszem a dolgot,hogy nyárra gyűljön lóvé a motorozásra
hali.
2011 ben 3motort adtam el ,úgyhogy kitapasztaltam a vásárlókat.
nagyon kevesen vesznek,és akik vesznek,azok is csak a legjobb ajánlatokra mennek,ha jó áron hirdeted,azt rövid időn belül el lehet adni,de akkor ár alatt kell árulni,és ráfognak kapni gyorsan,ha viszont nem ár alatt hirdeted,akkor fel se hívnak,meg 1 mailt se kapsz 1 hónapig se.
nekem a 900as végül 530ezerért ment el, többér szerettem volna eladni,tavaly nyár elején 700körül akartam eladni,ami kiderült,hogy hiú ábránd meghirdettem 599ért szeptemberbe,akkor úgy volt pár érdeklődő,de nem volt 1ik se komoly,legtöbben cserélének,ez még a másik dolog,mindenki cserélne... oké hogy neki jó lenne ha beszámolom a zxr 400at,de nekem meg szopás azt mégannyira se lehet eladni,mint egy 900ast. na felhivott 1 tag,hogy neki tetszik meg minden,megnézné valamikor, pár napon belül visszaszól.mondom ok.eltelt 1 hét, semmi hivás,rácsörögtem,hogy érdekli e,monta hogy igen,de sokallja, 500ezre lenne rá... gondolkodtam pár mp-t,majd montam,hogy oké, ha télleg kell,elviheti annyiért, kormánystabilizátort levettem,tudtam hogy azt bármikor el lehet adni 30ért,el is adtam rá pár napra,és igy sikerült megszabadulni tőle,olyan október legvégén. novemberbe meg vettem áron alul egy 1000rr-t,úgy voltam vele,ha már áron alul adtam el,áron alul is veszek:) 2005ös az 1000rr, szervizkönyv,gyári karcmentes ,és milla alatt volt
1szó mint 100,áron alul,vagy sehogy.
ülésfűtés,amindenségit mondjuk egy bmw hez dukál ülésfűtésis,egy 5ös bmw be is van,akkor a motorba is legyen.
dolomitok,hú az állat kis túra lesz,én ezzel ,a tavaszra 500forintos benzinnel jó ha a balatonig elmegyek
A CBR900-ast mikorra tudtad eladni? Pangott nagyon a piac? Most gondolkodok, hogy eladom az enyémet(929). Még ez mondjuk nagy dilemma, hogy megváljak-e tőle. Csak nem tudom, hogy kb 750-800-ért el lehetne-e adni... Sajnos nincs pénz az embereknek.
hinterglemm? hát apám ott dolgozott 3évig,most idén kicsit odébb van,flachau ba,most ott tudtam melót intézni neki pont ma beszéltem vele,azt mondja ott 1 méteres hó van