Mivel elég régóta nem találok első fékolajtartályt az e-bayen sem szeretett gépsasomra szerintetek mi lenne ha ezt http://www.ebay.co.uk/itm/Brak... tenném fel rá?
Szemmel láthatóan hátsónak néz ki, de funkcióját tekintve jó lenne, és szerintem fel is lehetne okoskodni valahogy előre. Véleményeket kérek
hát azért ezzel nem fogok sárba menni,nagyapám is ezt kérdezte,hogy ugye ezzel nem fogok krosszozni,mint a másikkal,mármint az XR el
muszáj volt beáldozni az endurozást... na de majd a 12es szezonban meglesz ennek a gyümölcse annyira nem hiányzik am az enduro,most hogy hideg van,annyira nem vágyok rá hogy kimennyek a ganéba.
de én azt az ázsiai csajt is neked szántam a motorral együtt,úgy szettbe
elintéztem ma a motor átiratását,úgyhogy még csóróbb lettem
eredet vizsga 17e
törzskönyv 6e
forgalmi 6e
átírási illeték 24e
biztosítás 1 évre :21e
laza 74ezrembe került ez a mai mutatvány,nem esett jól...
lassan nekem is felkell venni az IMF hitelt
Szemmel láthatóan hátsónak néz ki, de funkcióját tekintve jó lenne, és szerintem fel is lehetne okoskodni valahogy előre. Véleményeket kérek
nem ismerős amúgy ez a gép?
muszáj volt beáldozni az endurozást... na de majd a 12es szezonban meglesz ennek a gyümölcse annyira nem hiányzik am az enduro,most hogy hideg van,annyira nem vágyok rá hogy kimennyek a ganéba.
Itt CBR fennhatóság van!
de most ezzel jársz a gátra motorozni?
mostmár nem Érd utcáig fog mászkálni amugy ismerős a gép? budafoki úton lakott a srác.
szombat?
jók a vidik
majd spórolósra vesszük a téli hónapokat
elintéztem ma a motor átiratását,úgyhogy még csóróbb lettem
eredet vizsga 17e
törzskönyv 6e
forgalmi 6e
átírási illeték 24e
biztosítás 1 évre :21e
laza 74ezrembe került ez a mai mutatvány,nem esett jól...
lassan nekem is felkell venni az IMF hitelt
gyere fel msn re