Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A táj csak hab a tortára.A lényeg az út.Ha kijutsz nem akarsz itthon mennyi sokat.
hát tuti hogy szép tájak vannak,szivesen kimennék az alpokba kanyarogni,vagy valami,hát majd kiderül,mit hoz a szezon,jó lenne minél messzebbre eljutni
hát csak még elérem a nyugati határt,400km et kell megtennem,jobban járok,ha romániába megyek:D
na de majd ha Filó János úr visszakapja a jogsiját,akkor azt monta ,hogy megyünk a hegyekbe motorozni
boldog karácsonyt minden fórumos társamnak
Bezzeg a motorra tellett mííí... Te tudod.
Pedíg amint átléped kicsiny országunk északi határait(főleg a nyugati oldalon)
olyan útminőséggel és tájakkal találkozhatsz ami kárpótolja a benzinárakat!
Köszönöm, megjött az idom ...

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!
igen ilyesmi kanyarra emlékszem én is...volt már nekem is meglepi...
Van benne egy olyan kanyarkombináció, mikor egy tempós balos kanyar egy jobbos visszafordítóban végződik. Persze a fák miatt ez nem belátható megfelelően.
Lapon fordultam a balosba - még jó, hogy a felezővonal magasságában - és ahogy kiértem a fák takarásából, láttam, hogy rövid és kanyaros a féktáv.... Bele kellett fékeznem, szépen csúsztam le a kanyarívről, leszélesedtem egészen a széle vonalig, és fékről leugrani, átborítani... Hát nem volt hideg, de ha az lett volna, akkor sem fáztam volna.
Amúgy No1 ez az útszakasz, tiszta Ausztria, de előtte és utána egy rakás szar.
tervezési fázisban van.
váRRom
Csinálok.
tucc
Légpárnást nem akarsz?
ezért is vettem GS-t......Országunk gyönyörű..de az utak.....ezen a nyáron sok helyen jártunk..de itthon folyamatosan bosszankodtam meguntam..megoldás = enduró
Sziasztok!
Lementem ma a garázsba és be volt fagyva az ásványvizes palack... Holnap nekiugrok egy jó fagyálló cserének! Valaki csinált már? Jó tanács, vagy mire figyeljek? Előre is köszi!
Mar voltam.Tenyleg jo.Friss sima aszfalttal.Csak jol elkevertem elotte.
mivel én heves megyében lakom itt a mátra tele kátyúval hétközben kamionok hétvégén meg tele autók meg motorosok, a bükk végül is most lett felújítva csak az okosok zúzott kaviccsal nyomták fel az út szélét és a nagyobb kanyarok tele vannak velük.Ez amúgy a Gyegyinki tóhoz vezető út több ezért mint 10 km (igaz nem sokkal) azért itt élvezetes az oda vissza menet.Mi egerből hát nem több egy óra alatt ott vagyunk.Ha tehetitek nézzétek meg nem fogtok csalódni...
szép lehet,remélem jövőre énis eljutok küldöldre vmerre
hát kisebb távokra:D amugy,ha 1 túra motorom lenne, helyénvalóbbnak érezném kérdésed
országon belül szoktam menni, nagyobb táv,balatonra pl(250km innen)
Ez nagyon jó................csak kevés.Talán 10 Km.
pedig sajnos ott itthon már nem nagyon lehet találni "normális" utat ami nem csúszik meg nem tiszta kátyú mi is inkább a felvidék felé vesszük az irányt, nem kicsit jó az út és ez a határtól nem sok km-re van...
Akkor meg minek ilyen motor?
hát sajnos nemnagyon szoktam olyan messze motorozni,főleg ebből a 400forintos benzinből,nem futja
Érdemes beszerezni egyet, mert pl. egy vasárnap délután
Ausztriában v. Szlovákoknál kapsz egy defektet a hazaúton,
akkor jól jöhet...
nekem az 1000rr en,a kipuff miatt az hátsó ülés alatt annyi hely van,hogy a gyári szeszámkészlet egyik oldal,pénztárca másikold,és teli van
a szervizkönyv is már csak "document bag" nek említi...:D