Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszéltem a sráccal,várja a hívásod
Köszi a segitséget!
vicces
Halli!Látom bontod az RR-t! :) Érdekelne a sport légszűrő!Megvan még?Ha igen vevő lennék rá!
4.8-4.9decit írnak rá.
Sziasztok!
Boldog Újévet mindenkinek!

Légyszi segítsetek, ha tudja valaki hogy a 929 első villájába hány deciliter(mililiter) olaj kell.

elöre is köszi.
lehet addig kiér,nem?
A telek vége jobban hangzana.
porto und cargese (korzinka) asszem
ez a telked végén van ez a két kép?
CBR 900 hoz doboz szett,tartóval idomokkal eladó !

A tartó CSAK cbr 900-ra jó !

Amit adok.
Givi,monokey,tartó.2 db Givi 21 literes doboz,1db noném 40 literes hátsó doboz.2 db farok idom,feketére fényezve,mivel vágni kellett...

Mindez 70 000 Ft ami anyagár.Külön "egyenlőre" nem szeretném eladni a dolgokat.
ja értem.
hát a "komolyabb" alatt egy újabb motort értettem,de így értem a terveidet.2011ben 3 motort adtam el,nyár elejéről októberig,5 hónap volt mire sikerült mindet elpasszolni,és rájöttem,hogy manapság csak áron alul lehet eladni a motort,vagy óriási szerencsével,amég 600felett árultam a cbr-t,hónapokig semmi érdeklődés nem volt,végül berágtam,feltaktam 560ért,egyből jöttek a telefonok,mailok ,hetente 1-2 érdeklődő,jó ebből sok cserélni akart,de végül valakinek csak kellett kp ra is,530ba lett végül eladva,tovább akartam lépni,kompromisszumot kellett kötni. a többi motorom,az endurok is el lettek adva pont ezért,hogy tudjak venni 1 újabbat utcára,muszály voltam engedni. na de majd most tavasszal hátva valaki rákap a gépre
Ok! Értem!
még nem tudom mi legyen vele..mert lehet tartóval és a kivágott idomokkal adom el ami csak 900 RR-hez passzol.Még megálmodom
Szia!
Láttam decemberben felírtad ide hogy eladó lesz a két 21 L -es Givi dobozod! Eladtad már ? Ha meg van még akkor mi lenne az ára?
Üdv
KNszűRRő

Fórumlakóknak Ötezer az ára !
Nagyon nem volna jó semmit sem beszámolni, komolyságot illetőleg ez nekem elég komoly. Van diákhitelem és ez terhes nekem, egy picit. Ha kapnék valami általam használhatónak vélt motorra 300K-et akkor diákhitel nulla és lehetne motorozni, amíg nem jönne össze újabb nagyobb gépre a pénz.
amúgy én nem is nagyon értem,hogy neked mért lenne jó,ha beszámolnál egy 250es 2t -t ?:D vagy a plusz lóvéból+hozzáraknál vennél 1 mégkomolyabbat utcára,meg lenne pályázni oda a kecsóringre 1 pályagép?
Értem nem akarok belefolyni értelmetlen szócsatába, de hogy mi mennyit ér relatív eleve egy 250-es 2t motor élvezhetetlen utcán ergó kicsi rá a kereslet, hogy forgalomba kell helyezni plusz lóvé. ÉN nem dobálóztam számokkal és nem is szeretnék de ezért írtam hogy hagyjuk, mert 300-at nem kapok zsebbe mert láttam a hírdetést anno, ezért marad. százhuszonvalamennyi ló élménydúsabb mint hatvanvalamennyi és a százvalahány lovat pont fele annyi abrak hajtja.
Dolozim Iván
06 30 95 90 914
hivatkozz nyugodtan rám (Hajdú Tomi) ,hogy tőlem van a számot,még amúgy nem hirdette meg, csak monta,hogy sajnos ez lesz a sorsa,mert nembirja fizetni a hitelt rá :(
hali.okés,hát én szerintem az igasság a kettő között van, tény hogy nem ér annyit,mint a 900rr,de annyira keveset se ,hogy 300at kelljen rádobni még , de ismerem a srácot,és kb ilyesmi a hozzáállása,hogy nem enged a dolgokból,szóval valszeg ebből nem lesz biznisz,na de azért várjuk meg mit válaszol a mailra,amit irtam neki
Szia!
persze. kérném a számát!
Köszönöm