Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell leszerelni a kereket a javításhoz ,
de azért egy középállvány előnyt jelent a szerelésnél.
Nekem is van egy az ülés alatt...
Ha valakinek szüksége van 954RR-hez duplabubis plexire (vadi új motoron még nem volt fekete színben) kérem jelezze a itt a fórumon vagy az adatlapomon található e-mail címen. Ár megegyezés szerint
3eFt+postaköltség.

Küldj egy nevet és egy címet az e-mailemre és már küldöm is.
szerintem jónak tűnik, még egy árat mondanál rá postával együtt egerbe lenne...
Valaki mért már kompressziót 929RR-en? Ha igen, akkor milyen érték körül mozgott?
az jó lenne azt tudom hogy a 95ös évjárat még jó rá mert az enyém 96-os...de a kép alapján hátha jobban látnám...Köszi
Ekeidomom van 900RR-hez,de meg nem mondom milyen évjárat.Ha érdekel küldök képet és eldöntöd,hogy kell-e.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis szükségem lenne a cbremhez hátsó ülésnél arra a kis fém fülre ami mozgatja az ülést mert hiányzik róla.Nem tudom honnan tudnék ilyet szerezni mert legyártanám én csak nem tudom hogy néz ki képet meg elég nehéz erről találni.A másik dolog eltört és el is hagytam a cápaszárnyat (vagy ekeidom) ezt is szeretném pótolni mert így nem teljes az összhang . Válaszokat előre is Köszönöm!

Sziasztok!
Ötletes!
ez kemény XD
nemrossz cucc,bár azért gondolom nem örülnél neki,ha monnyuk horvátba az út szélén szét kéne szedni defekt javításra a gépet
A csajod hajlakkja is jó lesz:
http://youtu.be/d7bN8WPok9E
bizony az..defekt esetén meg lehet kukacozni a gumit,majd a patronok segítségével fel lehet fúvatni
szerintem valami sűrített levegő,ha megfoltoztad az út szélén a gumit a mellette levő szettel,akkor feltod fújni,legalábbis szerintem,ha mégse az,majd Ramm kolléga helyesbít
A patronnak kinéző valamik micsodák?
mondjuk nem is tudom mennyiért mennek ezek a gépek
lényeg hogy jó biznisz volt
nem nyilatkozom

röviden csak annyit hogy bőven korrekt..sőt

ez a fotó típustól függetlenül is..finomság 17 évesen.
Kár:( nézegetni kell a netet,hátha lesz még ilyen ajánlat
leültem a gép elé, betöltöttem róla a képeket és már kezdtem hívni őket, de elkelt!

valaki megvette amúgy a moto marketból azt az 1000rr t ,amiről itt szó volt a napokban,nem te voltál?
segg az égben, kezek az aszfalton! ...kb ezt jelenti!
hát most semmit sem terhel,mert téli álmon van nagyanyámnál:)
pont holnap megyek ki hozzá,kicsit megsimogatom,meg kilesz szedve belőle a katalizátor mi ez hogy kúpolósabb amugy?:D
Mennyivel "kúpolósabb" az új gép? Nagyon terheli a csuklódat?
helyes:) jó is az amikor 2 stílusú motor áll a garázsban,és lehet választani,épp mihez van kedv,vagy éppen idő:D
énis visszafogok térni még úgyis az endurohoz,ha lesz rá lóvém,ami valszeg nem mostanába lesz XD
ha publikus,mennyiért vetted az új gépet?