Ha valakinek szüksége van 954RR-hez duplabubis plexire (vadi új motoron még nem volt fekete színben) kérem jelezze a itt a fórumon vagy az adatlapomon található e-mail címen. Ár megegyezés szerint
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis szükségem lenne a cbremhez hátsó ülésnél arra a kis fém fülre ami mozgatja az ülést mert hiányzik róla.Nem tudom honnan tudnék ilyet szerezni mert legyártanám én csak nem tudom hogy néz ki képet meg elég nehéz erről találni.A másik dolog eltört és el is hagytam a cápaszárnyat (vagy ekeidom) ezt is szeretném pótolni mert így nem teljes az összhang . Válaszokat előre is Köszönöm!
szerintem valami sűrített levegő,ha megfoltoztad az út szélén a gumit a mellette levő szettel,akkor feltod fújni,legalábbis szerintem,ha mégse az,majd Ramm kolléga helyesbít
hát most semmit sem terhel,mert téli álmon van nagyanyámnál:)
pont holnap megyek ki hozzá,kicsit megsimogatom,meg kilesz szedve belőle a katalizátor mi ez hogy kúpolósabb amugy?:D
helyes:) jó is az amikor 2 stílusú motor áll a garázsban,és lehet választani,épp mihez van kedv,vagy éppen idő:D
énis visszafogok térni még úgyis az endurohoz,ha lesz rá lóvém,ami valszeg nem mostanába lesz XD
ha publikus,mennyiért vetted az új gépet?
de azért egy középállvány előnyt jelent a szerelésnél.
Nekem is van egy az ülés alatt...