Nem kell valakinek első hátsó lánckerék pár? Gyári méretben, nagyon keveset használt. SC28-on volt anno. Hátra van gyárinál kisebb zsír új fogaskerekem, ha esetleg valaki növelni akarná az áttételt pl túrázáshoz. Akit érdekel írjon, mondjon valami ésszerű árat, vigyétek el, nekem csak porosodik.
titkos? a jézuska hozza?:)
építs hozzá még 1 kicsit a garázshoz hogy beférjen minden normálisan mikor lesz publikálva a motor? majd dobj fel 1 képet ha elhoztad
aha,hát úgy tényleg az.miért nem indítható? lehet valami elektronika is hiányzik róla,vagy ilyesmi,nem olcsó az se..meg kideríteni,hogy egyáltalán mi a rossz.
nagyon nézzétek meg azt a motort,mert az ilyen olcsó kereskedőknél lévő motorok általában leharcolt gépek,nállunk is a társaságba voltak idén megnézni 2 ilyen olcsó motort kereskedőnél,és azt monták siralmas állapotban voltak
ja meg pár hete írt ide 1 srác,929e van szintén,képről szépnek nézki ,meg minden,aztán kiderült,hogy Karesz(Suhanbongó) valami haverjáé volt,és valaki nagyon keményen összetörte,mert összeakadt a váltó,és valami fának szállt neki a motor,és kettészakadt,úgy lett összehegesztve,na de az már sose lesz olyan.
sok sikert a vásárláshoz,nézz meg több gépet is,magánszemélyeknél lehet alkudni ilyen árnál 50-100ezret is akár,nagyon áll most a motorpiac,akinek kell a lóvé,úgyis engedni fog.
én is így vettem az 1000rr -t nemrég,elég jó áron.
üdv
építs hozzá még 1 kicsit a garázshoz hogy beférjen minden normálisan mikor lesz publikálva a motor? majd dobj fel 1 képet ha elhoztad
még csak foglalóztam..helyet kell csinyánom a gariban
ötödik vas lesz és ráadásul az új jövevény ellég NAGY
kinemond
egy másik motorra ...nade milyenre
én is vettem edjet még nem árulom el de a héten
ja meg pár hete írt ide 1 srác,929e van szintén,képről szépnek nézki ,meg minden,aztán kiderült,hogy Karesz(Suhanbongó) valami haverjáé volt,és valaki nagyon keményen összetörte,mert összeakadt a váltó,és valami fának szállt neki a motor,és kettészakadt,úgy lett összehegesztve,na de az már sose lesz olyan.
sok sikert a vásárláshoz,nézz meg több gépet is,magánszemélyeknél lehet alkudni ilyen árnál 50-100ezret is akár,nagyon áll most a motorpiac,akinek kell a lóvé,úgyis engedni fog.
én is így vettem az 1000rr -t nemrég,elég jó áron.
üdv
Nem csak szar olasz motor van a világon. A miénkből nem folyik az olaj...