Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az apróban láttam egy vfr felnit ...
Sziasztok! Keresek 17"első kereket 900rr-be ha tud valaki segíteni azt meg köszönném!
Nem kell valakinek első hátsó lánckerék pár? Gyári méretben, nagyon keveset használt. SC28-on volt anno. Hátra van gyárinál kisebb zsír új fogaskerekem, ha esetleg valaki növelni akarná az áttételt pl túrázáshoz. Akit érdekel írjon, mondjon valami ésszerű árat, vigyétek el, nekem csak porosodik.
én elmegyek veled megnézni úgyis leehet megyünk 1 havernak xr 650et nézni csabára,megnézzük ezt az rr -t is
Az emilemre írhatnál pár sort , hogy meddig is jutottak , mert érdekel a motor és hát több szem többet lát! Előre is köszönöm!
hát igen így nagyon lutri:S kérdés miért nem indítható.gondolom hiányozhat valami elektronika,ami súlyos lóvé hozzá valszeg
titkos? a jézuska hozza?:)
építs hozzá még 1 kicsit a garázshoz hogy beférjen minden normálisan mikor lesz publikálva a motor? majd dobj fel 1 képet ha elhoztad
Tervbe volt, hogy megnézen , de ha nem indítható úgy igen csak felejtős!
Jézus.............annyira nem lehet.
köszi

még csak foglalóztam..helyet kell csinyánom a gariban
ötödik vas lesz és ráadásul az új jövevény ellég NAGY

kinemond
Túramotor.2 henger.
edjik sem

vettél egy robeszt boltba járni,vagy mi? vagy egy 2012es 0km es 1000rr-t bepattintottál a szobába?
bizony egyre többen térünk át ........

egy másik motorra ...nade milyenre

én is vettem edjet még nem árulom el de a héten
aha,hát úgy tényleg az.miért nem indítható? lehet valami elektronika is hiányzik róla,vagy ilyesmi,nem olcsó az se..meg kideríteni,hogy egyáltalán mi a rossz.
Mégsem vette meg. Nem indítható, így zsákbamacska.
jaaa de ez külföldi papíros,ezt csak most vettem észre.
ja akkor jólvan,és meg is vette? egyre többen térünk át 900rr ről 1000rr re ugynézki
Haver ma ment ezért. Jónak néz ki képek alapján.
nagyon nézzétek meg azt a motort,mert az ilyen olcsó kereskedőknél lévő motorok általában leharcolt gépek,nállunk is a társaságba voltak idén megnézni 2 ilyen olcsó motort kereskedőnél,és azt monták siralmas állapotban voltak
ja meg pár hete írt ide 1 srác,929e van szintén,képről szépnek nézki ,meg minden,aztán kiderült,hogy Karesz(Suhanbongó) valami haverjáé volt,és valaki nagyon keményen összetörte,mert összeakadt a váltó,és valami fának szállt neki a motor,és kettészakadt,úgy lett összehegesztve,na de az már sose lesz olyan.
sok sikert a vásárláshoz,nézz meg több gépet is,magánszemélyeknél lehet alkudni ilyen árnál 50-100ezret is akár,nagyon áll most a motorpiac,akinek kell a lóvé,úgyis engedni fog.
én is így vettem az 1000rr -t nemrég,elég jó áron.
üdv
vigyél 1 vagy két cimbit...lehetőleg tapasztalt hozzáértőket..több szem többet lát
Olvass vissza okoska már írtam a csonthülyékről.
Nem csak szar olasz motor van a világon. A miénkből nem folyik az olaj...