Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi

a bléd azért nem fog megrozsdásodni
fordított telós,majd megkérdezem,bár most vett egy markolót szval nincs lóvéja
húú Ramm,odabasz ez a gép,gondolom jövőre ezzel támadod Horvátországot
sok balesetmentes km et vele !
azért a cbr-t se hanyagold majd el !:)
Ha VJ22-es RGV-je van azaz a fordított telós akkor lehet róla szó, ha nem csilliárdokba nézi az RGV-t, mert négyszemközt megsúgom az RGV a legeslegszarabb a 250-es 2T motorok közül...
Köszönöm a segítséget!
Megmondom amúgy őszintén én ha fiatalabbra tudnám cserélni untig elég volna nekem egy 600RR, töredékét sem használom ki ennek a teljesítménynek is, szokott meglepetéseket okozni (véletlen elrugaszkodik az eleje :D)
én mondjuk nagyon meglettem fertőzve,aztán én nagyon váltani akartam, beáldoztam az enduro szakirányomat 1 az 1be,motort,komplett védeőfelszerelést,tartozékokat stb,meg ugye a 900ast eladtam, és egy 100ast kellett tulképp rápótolni igy az 1000rr re. kicsit hiányzik így télen az enduro,de azért úgyérzem jó cserét csináltam igy összességében
egy haver amugy gondolkodott nyáron,hogy vesz egy 900rr-t,van neki egy nagyon patent rgv 250e,megkérdezzem nem akar e cserélni?
picik a mobilbillentyuk.
savval
Mivel nincs annyi megspórolt pénzem h rápótoljak épkézláb 600RR-re. Aprópénzért nem adom oda, inkább megmarad, és nekiállok a csőkormányos átalakításnak, amivel azért elég felhasználó barát lesz pl városban... Amúgy épen csak döglött macskát nem számolnék be (evo mito, rs250, supermoto mondjuk evo mito vagy rs125 abban az esetben ha 300K körül...)
aval.
aval.
Nem dobozolok.......svval nem lehet pozorkodni a mekdonci elott.
hazuggy még pinokkijó hazuggy éncsunya

kösz Zoltán öregesen tolom 2012 ttőt
BMWMTM csapat tagtól vettem,feljegyzett szervíz időpontokkal,tehát korrekt adás vétel történt titok nemigen van eddig
aludoboz,ekte GS tanktatyó..és még pár apróság amit adott télleg korrekt volt

eladó lesz a givi dobozom 2X 21L ha kell
Randának randa, de legalább illik hozzád. Használd egészséggel és sok-sok kilóméteren keresztül hibátlanul és balesetmentesen.
Ha ez még teleszkópos akkor jó.............ha az a paraizé a kis nyusszadt teleszkóppal akkor hát oda kell rá figyelni.

De hajrá..............túrára fel.
Én csináltam egy táskatartót és annyi.
1200 GS ben ondolkoztam De ez árban és legfőképp állapotban magasan ott van nem hagyhattam ki
a hujének is nemmég nekem
Na.........csakazértis meglett.
Hazaértünk a "nagy" vassal

TeRRmészetesen a bléd marad de nagy vágyat éreztem rá is
ja utána rátaláltam már.
hát sajnos most csak a legjobb ajánlatokra csapnak rá.enyémet is végül 530ért sikerült eladni.
Hello!
Pedig fennt van a hírdetés. Még nem sikerült eladni és cserélni sem. Mivel nem egy leélt valamiről van szó nem szeretném eltékozolni... Ha marad akkor marad.
jaaa most látom,hogy mégis fennvan még,csak a használtautón néztem multkor.
cső
sikerült neked is eladni vagy elcserélni a gépet? merthogy nemlátom a hirdetésed fenn neten,a minap nézegettem miket árulgatnak mostanság
miért?
Köszi de ez nem jó rá!