Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feladom...
Buzi fórummotor...

Íme
Hú, fórummotor haldoklik...

Így már jó lesz
Szia!

Rossz a linked, javítva:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_ne
vre_irva-5288111

Üdv.:
Bala
Eladóóóóó!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_9
00_rr_nevre_irva-5288111
Ha valakit érdekel!Honda cbr típusokra való Hyperpro kormánylengés csillapító eladó,szép állapotban,konzollal! Felülre szerelhető!Én 919-re vettem,de nem lett rá felszerelve!A fekete konzolt hiába forgattam,nekem nem adta ki....Más konzollal,bármire!Ezzel a konzollal talán 600 f2 ,f3,f4,re tehető fel!Beszart a kocsim,kell a lóvé,ezért adom el,amúgy menne az RR-re,lenne időm is konzolt csináltatni rá most a télen....!Ez van! :( Hívj!Megegyezünk!
Eladó 929-hez egy K&N szűrő és 929-954-re valo AKRAPOVIC dob,ha kérdésed van hívj 06705850436.
Bárhonnét, csak onnan ne vegyél semmit. Mi már hoztunk el tőlük autókat, egyik rosszabb volt mint a másik. Csalnak az évjárattal, futással, a legtöbb banki visszavett szar, csak most már nem annyira olcsók, mint régebben. Csak törött -szarul javított- kocsijuk volt.
Oda vittem a Z1000-esem cserélni, a telefonba megállapodott összeghez képest még 50-nel lehúztak. A legutóbbi kocsiból kilopták a navigációs CD-t, és a pótkereket is.
Közömöm a választ!

Hirtelen fellángolás és gondolat ez a motor.
Félek nem lesz az én világom. Maradok a V2-nél. Egyébként jó vétel lehet, van rajta power commander, kormánygátló, jó gumik...
Hali!

Ami ott van az ha minden igaz külföldi motor volt. Ha jól emlékszem a Grandemoto árulta pár évvel ezelőtt. Odafigyelni csak az általános dolgokra kell. Amit tudni kell ezekről a motorokról:

- Hondához képest picit ciripelősebbek
- Nem nagy szeretik a meleget, mivel alul méretezett a hűtése
- Futómű, nekem tökéletes
- kormánystabi nem árt rá
- szépen tol alulról is
- Fékek nagyon jók rajta

Én a helyedben a Csizi gépét nézném meg először. Van is videó fent róla itt. és ahogy elnézem eléggé jó állapotban van!
Sziasztok !

Tudtok segíteni ? Vennék 929RR -t. A csonticar -nál lévő 929 RR-ről tudtok valamit ? Mire figyeljek oda ennél a típusnál? Ha kipróbálom mit nézzek meg.
Sajnos állítólag 17e km van benne, ami nem hiszem hogy olyan kevés.

Kérlek, írjatok, szeretnék idén motort venni. köszi
Valaki próbált már meg kormánymagasítót/befogót ráfaragni cbr929rr gyári villahídra?
Nem haragszom, de nincs legközelebb. Talán majd jövő nyár felé lesz. Jó lett volna, ha itt vagy, mert megbeszéltük a horvát utat.

Úgy időzíts, hogy május 25 - 29 között megyünk, ha végképp szar az idő, akkor csúszik egy hetet.
el de teljesen .... bocs ne haragudj szívesen mentünk volna..qurva sokat melózok itthon főleg

legközelebb
Múltkor hívtalak Horvátország miatt - hívtalak hozzánk tegnapra. Macy is itt volt. Mondtad: jössz. Elfelejtetted....
lessé bele a gsx750f topikba.....
Na, jól eljöttél a bulira.....
Elküldtem a nevem és a címem az e-mailodra.
nem,ez nem az,ezt a méhtelepről vettük, kilóra
amúgy a budafoki úton lakott a srác,de csak 1 évig volt nálla.tavasszal vette meg valami haverjától,csak most kellett neki sürgősen a lóvé,én meg sürgősen megvettem
De, ismerős volt. Ne ez az a gép, amihez komplett elejét kerestek meg egy vázegyengető mestert, ugye?

Igazából nem ismerős. Melyik utcában lakott a tulaj?
azzal együtt küldtem volna amúgy is, szal van igen, és küldöm.
Írd meg a címed az emailemre (higany4819 kukac gmail.com) és feladom, nem kérek érte semmit, ha jó lesz használd egészséggel.
Még egy dolog ha van esetleg valami tartókonzol féle alkalmatosságod arra is szükségem lenne. Tudom pofátlan vagyok .
Vannak még rendes emberek! Köszönöm szépen élnék a felkínált lehetőséggel. Mondj rá egy árat és megadom a címemet, ahová küldheted. Köszönöm szépen!