Ha valakit érdekel!Honda cbr típusokra való Hyperpro kormánylengés csillapító eladó,szép állapotban,konzollal! Felülre szerelhető!Én 919-re vettem,de nem lett rá felszerelve!A fekete konzolt hiába forgattam,nekem nem adta ki....Más konzollal,bármire!Ezzel a konzollal talán 600 f2 ,f3,f4,re tehető fel!Beszart a kocsim,kell a lóvé,ezért adom el,amúgy menne az RR-re,lenne időm is konzolt csináltatni rá most a télen....!Ez van! :( Hívj!Megegyezünk!
Bárhonnét, csak onnan ne vegyél semmit. Mi már hoztunk el tőlük autókat, egyik rosszabb volt mint a másik. Csalnak az évjárattal, futással, a legtöbb banki visszavett szar, csak most már nem annyira olcsók, mint régebben. Csak törött -szarul javított- kocsijuk volt.
Oda vittem a Z1000-esem cserélni, a telefonba megállapodott összeghez képest még 50-nel lehúztak. A legutóbbi kocsiból kilopták a navigációs CD-t, és a pótkereket is.
Hirtelen fellángolás és gondolat ez a motor.
Félek nem lesz az én világom. Maradok a V2-nél. Egyébként jó vétel lehet, van rajta power commander, kormánygátló, jó gumik...
Ami ott van az ha minden igaz külföldi motor volt. Ha jól emlékszem a Grandemoto árulta pár évvel ezelőtt. Odafigyelni csak az általános dolgokra kell. Amit tudni kell ezekről a motorokról:
- Hondához képest picit ciripelősebbek
- Nem nagy szeretik a meleget, mivel alul méretezett a hűtése
- Futómű, nekem tökéletes
- kormánystabi nem árt rá
- szépen tol alulról is
- Fékek nagyon jók rajta
Én a helyedben a Csizi gépét nézném meg először. Van is videó fent róla itt. és ahogy elnézem eléggé jó állapotban van!
Tudtok segíteni ? Vennék 929RR -t. A csonticar -nál lévő 929 RR-ről tudtok valamit ? Mire figyeljek oda ennél a típusnál? Ha kipróbálom mit nézzek meg.
Sajnos állítólag 17e km van benne, ami nem hiszem hogy olyan kevés.
nem,ez nem az,ezt a méhtelepről vettük, kilóra
amúgy a budafoki úton lakott a srác,de csak 1 évig volt nálla.tavasszal vette meg valami haverjától,csak most kellett neki sürgősen a lóvé,én meg sürgősen megvettem
Íme
Így már jó lesz
Rossz a linked, javítva:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_ne
vre_irva-5288111
Üdv.:
Bala
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_9
00_rr_nevre_irva-5288111
Oda vittem a Z1000-esem cserélni, a telefonba megállapodott összeghez képest még 50-nel lehúztak. A legutóbbi kocsiból kilopták a navigációs CD-t, és a pótkereket is.
Hirtelen fellángolás és gondolat ez a motor.
Félek nem lesz az én világom. Maradok a V2-nél. Egyébként jó vétel lehet, van rajta power commander, kormánygátló, jó gumik...
Ami ott van az ha minden igaz külföldi motor volt. Ha jól emlékszem a Grandemoto árulta pár évvel ezelőtt. Odafigyelni csak az általános dolgokra kell. Amit tudni kell ezekről a motorokról:
- Hondához képest picit ciripelősebbek
- Nem nagy szeretik a meleget, mivel alul méretezett a hűtése
- Futómű, nekem tökéletes
- kormánystabi nem árt rá
- szépen tol alulról is
- Fékek nagyon jók rajta
Én a helyedben a Csizi gépét nézném meg először. Van is videó fent róla itt. és ahogy elnézem eléggé jó állapotban van!
Tudtok segíteni ? Vennék 929RR -t. A csonticar -nál lévő 929 RR-ről tudtok valamit ? Mire figyeljek oda ennél a típusnál? Ha kipróbálom mit nézzek meg.
Sajnos állítólag 17e km van benne, ami nem hiszem hogy olyan kevés.
Kérlek, írjatok, szeretnék idén motort venni. köszi
Úgy időzíts, hogy május 25 - 29 között megyünk, ha végképp szar az idő, akkor csúszik egy hetet.
legközelebb
amúgy a budafoki úton lakott a srác,de csak 1 évig volt nálla.tavasszal vette meg valami haverjától,csak most kellett neki sürgősen a lóvé,én meg sürgősen megvettem
Igazából nem ismerős. Melyik utcában lakott a tulaj?