Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze csak a látható részre kellene.A többire felesleges.Majd megmérem és leírom,amint otthol leszek.
Köszönöm mindenkinek a baráti hozzáállását.
Ha testközelből is megvizsgáltam a 'sárkányt' akkor bombáználak újra benneteket a kérdéseimmel.
Remélem akkor is ilyen segítőkészek lesztek irányomba, köszi még egyszer.

Sziasztok!
arra horror, de az igény is nagy volt, meg a felület, meg a formája, meg a sablonja, stb. megnéztem a képeket a motorodról, és gondolom "csak" a látható részekre gondoltál annak meg a formája egyszerünek tünik.
keritek egyet nézhetőbe, és mérhetőbe és akkor megtudjuk beszélni, vagy mérd meg mekkora felület és küld el és az alapján tudok számolni.
Sikerült valamit kezdened a kóddal?
Szia,gyönyörü állaőotu mocira tettél szert Feszültségszabályzót szokta kilőni,érdemes kicserélni hüttőbordásra,gondolom gyönyörü motorhang,igazából a szervizelésre figyelj ne sajnáld töle amit megkíván,meghálálja.
köszi szépen igen szarvason lakok;) hát azér ma napközbe elég jó idő volt, de pont most monnya má a lehülést, nemsokáig lehet már motorozni az tény én azért is még nem helyeztem forgalomba,hogy télen amég áll,addig ne kelljen fizetni rá teljesitmény adót,biztosítást... hát szerviz.. mire gondolsz? mer ilyen olajcserét meg iesmi szerelgetéseket én megcsinálok itthon,gumi csere,telo szimering csere,emg ienek ezeket én itthon megoldom.. nagyobb beavatkozás meg remélem h nem kell majd sose,pl blockhúzás,ahoz azért nem látnék hozzá ithon
13 km-re Szolnoktól, Rákócziújfaluban.
Gajan!És kb a busára mennyi volt?Mert lehet,hogy télen beruháznék egyre.Persze,ha csak akartsz 1 élménnyel többet .De ez még az anyagiaktól függ.Ez a pénzügyi válság tönkretesz.2 hónap alatt 5 kilóval fizetek többet a mocira
Csáó!
Jó a mocid!Tényleg így képekről eléggé egyben van.Szolnokon belül pontosan merre laksz?Mert én 50 km-re kb....De mondjuk sokat vok arra mivel arra van a barátnőm.Ha egy jó szerelőt keresel akkor talán tok egyet.
A teljesítményadót a forgalomba helyezést követő hónap első napjától kell majd fizetnem (sajnos). (Ez a munkám )
Szép a motor!Mért nem vártál januárig?Fizetheted a teljesitményadot jövőre.Persze ez a te dolgod!Sok balesetmentes km-t vele!
Nagyon szép motor. Jól láttam, hogy szarvasi vagy? Nem lakunk túl messze, én Szolnok mellett élek.
Remélem nem lesz semmi gond vele 42000 km van benne óra szerint, de úgy tűnik ez valós is. Hol szervizeled majd a gépedet, adhatnál tippet jó szerelővel kapcsolatban :).
Nem volt jó ötlet így késő ősszel motort venni, mert majd meg kattanok egy jó kis túrával való felavatásért.
Na de ami késik az nem múlik .
ja csinálok. egy élmény ilyeneket csinálni. meg a raktárban is porosodik egy julius óta, de az busára való.
nahaz jó üzlet volt akkor
nem volt sok érte, meg igya kép alapján télleg egybe vana gép, jó ár volt a 850.. neten itt mo -n 1 milla alatt nem kapnál ilyet,és az leeht h nincs is ien jó áll ba mint ez... hány km van benn amugy?
én az enyém 570ér vetem de mire névre irva lesz nekem 700 ba jön ki,monyukaz 96os évjárat,kicsit régebbi de a enyém is nagyon egybe van, enyémra 2 új gumi kellett me az kicsit kopott volt, de 1 haverom aprópénzér szerzett rá... 4ezerér vetetm rá 2 majnem zsirujj gumit:D meg az elsőteloba kell szimeringet cserélni,és ennyi,am nagyon egybe van, karcmentes,uj lánc uh fékbetétek,meg étleg nagyon jó áll ba van az is.. nézd meg az adatlapomonvan róla kép.
sok sikert a motorhoz;)
Névre írva mindennel együtt 850 eFt.
Sok volt érte?
nagyon szép a mocid,menyiért sikerült hozzátuni? a rendszám az oan 140-150be fog kijönni rá,én is olaszbólvettem nemrég 1 ien cbr -t
Sziasztok!
Tegnap megtettem az első lépést, hogy egy CBR900RR boldog tulajdonosa legyek.
Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy mire is kell ezeknél a gépeknél figyelni?
A motor 1999-es évjáratú (olaszból hozták be), kifejezetten jó állapotban van (gyári festés szinte karc nélküli, Arrow kipufogó rendszer, új gumik és lánc).
Mire kell figyelnem szerintetek?
Köszi előre is.
kelemen73
vázvédő? az mi? oda a vázra raktok karbont? sztem az ott nagyoon szép igy kiláccik az alu váz.. főleg h nekem kivan polirozva
Én most veszek vázvédőt 1-ik közeli barátom elköpte,hogy neki maradt a 900-as áról vázvédő karbon borítás szépen fog kinézni a karbonos tankkal
CSáó Gajan!
Csak úgy kíváncsiságból.Mennyibe kerülne a mocimra egy vázvédő?Persze,ha csinálsz ilyet
Helló
Beszéltem a sráccal + kereste azt mondta jó állapotban van és 60Eft-ért adná
müanyagra is lehet, néhány fajtára, meg ha volt már festve többször is, de nem javaslom csak nagyon indokolt esetben, mert perecnél ugy le tud ugrani róla, mint a mandarinról a csomagolás. arra , hogy müanyag idom helyett üvegszál alapra készüljön, és ne kelljen sablont késziteni egy darab miatt, van alternativ lehetőség. de az "szakmai titok"
ja és az üvegszállal tökéletesen összeépithető./ nem hámlik fel. nem válik el, nem holyagosodik...stb/ és RF igen a tied is ilyen lesz
Ilyen szép lesz az enyém is Figyu üveg szálas idomra is tudsz ilyet, műanyagra nem lehet ugye
bazz, gratula! Szép munka nagyon!
nem dehogyis. ez igazi, rendes és igen drága carbon szövet, ami vagy karbon, vagy üvegszál alapra van műgyantával "felrakva", majd visszacsiszolva több lépcsőben, ugy hogy a szál ne sérüljön, majd lelakkozva 5-8 rétegben , végül vissza csiszolva és polirozva.