Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja amúgy üzemképes,csak szelephézagot kell állitanom,mert kicsit "ciceg" és bántja a fülem .
Ha meg már levettem a szelepfedelet,akkor már néztem a vezérlést is.Amúgy mennyi a szelephézag az sc28-nak,mert csak 96-os manualt találtam abb. a:
Szívó:0.13-hfogó:0.19-025 de ez már a 919. Madataadata,vajonvajon
Nem onnan vettem,a láncom amúgy feszes nem lóg,csak szemre ugy tűnik eléggé kint van már a feszitő,de majd a napokban megnézem tud-e még feszíteni. A lánccsere elég lehet,vagy kellene a 2vezető meg a feszítő?
így a pontos...
Mondd, hogy nem Dunaalmásról vetted... Amúgy üzemképes a motor?
Ha kiveszed a vezláncfeszítőt, látni fogod, hogy meddig jött ki. Ha még tud feszíteni, akkor jó, ha tökig kint van, akkor vezérlés csere előtt állsz. Most fejből azt mondanám, hogy kb. 3-4cm-re jön ki teljesen, hogy így van-e azt nem tudom.
Egy bizonyos mennyiségig lehet pumpa nélkül használni, de az alatt már kell a pumpa, mert a karburátor fentebb van, mint a tank alja. Az ejtő tankos táplálás csak abban az esetben működik, ha a karbi lentebb van.

Itt a manual, igaz ez '97-es, de szinte ugyanaz.
manuálban sem találtam ...
üdv mindenkinek!ti milyen olajat raktok 929-be.a gyári ugye az 10w-40es,de azt javasolták rakjak bele 10w50est.normál körülmények között használom nem pályázok.köszi a választ.
Szia! Én most vettem egy fejidomot+konzolt , Jelcsa nevű Úrtol, budaörsön. korrekt ( árban is ) és mindene van neki 929,954 hez.

tel: 06703179083
szerintem nem is kell hozzá ...mikor Én vettem azon is csak azért volt , mert stuntra használták , és hogy egykeréknél is legyen benya a karbiba ..ezt mondta a srác ...
Nagyon szépen köszönjük!
Lánckerekem nincs, de jó egészséget kívánok Nektek!
Nincs véletlen vkinek 929re még használható láncca esetleg 43fogas hátsó lánckereke apróért? Jön a gyerek és most sajnos nem engedhetem meg az újat. :(
Én tőlük rendeltem nemrég fejidomot, és szerintem jó minőségű, és árban is olcsóbbak mint itthon. Viszonyt figyelj rá, hogy az ÁFA-t behajtja rajtad a magyar állam és 150 Euró értékhatár fölött a +2% vám is terheli, e szerint nézegess.
S.O.S! Tudja-e valaki,hogy sc28-nál a vez.lánc feszítője,mennyire jöhet ki(hány miliméterre) a helyéről,vagy hogy új láncal hogy áll,és abból kikövetkeztetném esetleg hogy én hol tartok.
Az a baja,hogy nincs meg. Most vettem a motort és kiderült,a benzinpumpa hiányzik.:'(
mi a baja? ? ?
Sziasztok!
2003-as CBR 954RR--et tavaj megtörtem elöl.
Keresek első lámpát (főleg az újat)
Felső (alu) lámpa és tükörtartó konzolt
Bal kormánycsonkot KAPCSOLÓVAL együtt
Generátor álló részt
De főleg komplett idomszettet. Ha valaki tud segíteni honnan hogyan mennyiért éri meg nem gagyi idomszettet beszerezni kérem segítsen.
Udv keresek 2001-es 929-es cbr-hez idomokat! Ha valakinek akad irjon ram. halo3x@freemail.hu
oké ...

itt a csomag ...
nagyon fasza ...
Szia sb656!

" Elindul" a gázbowden a markolattól a merev fém házban, na ennek a merev résznek a végén a műanyag bowden védő ahol rácsatlakozik /na/ na ott van a műanyag rész " elferdűlve" / már amennyire tud.Én mintha/ lehet, hogy most hülyeséget írok/ , mintha menet lenne, és kézzel nem tudom a merev részbe vissztolni, rögzíteni.

Remélem érthetőbben fogalmaztam......
WD40 segít. Igazából nem nagyon értem, hogy mi is lazult most fel vagy mi szorul. Általában a kormánymarkolat gumi része szokott hozzáérni a fémrészhez. Az öklöd bal oldalán lévő gumiperemre gondolok.
Szia!

Az alkatrész topikban feltett kérdésre itt válaszolok. Sajnos nincsen benzinpumpa. Ami van az valószínűleg rossz is. Ezek hamar elfáradnak. Amúgy jó bele a CBR 600 F-é is, meg az összes ilyen jellegű Mitsubishi gyártmányú pumpa. Ha nagyon nem találsz, akkor keress egy olyat ami ilyen elven működik, de nem lépi túl a 0,4 bar nyomást. Ha nem csal az emlékezetem, akkor ennyi a tűszelepek nyitási határértéke. Olyan 10.000 - 15.000 HUF körül vesztegetik a használtakat. Hátha beleakadsz egy olcsóba.

Legyen szerencséd!
Bala
Igen, benne volt minden...
Sziasztok!

A CBR 929-esemen a gázbowden ahogy kijön a merev részből, ott van 1 menetes rész/ ha jól láttam/ és ez mintha "lecsavarodott" volna, szóval kijött és a burkolat rá van feszülve magára a bowdenre.

Tehát magától ahogy ráhúzom a gázt nagyon lassan megy vissza, ha Én csinálom akkor nem is lehet észrevenni.

Kérdezem: javítható, maradhat-e így, csere?

A segítségetek előre is köszönöm!
oké ...

szilva ...

minden megvolt ?