jah és valaki kérdezte még a héten,hogy mennyi volt,mostmár hogy megvettem,elmondom,970e.
30ezer km,végig vezetett szervízkönyv,használati útmutó,gyári kulcsok,gyári karcmentes állapot, van rajta egy arata sportdob,meg sportlégszűrő,elől fém fékcső,meg füstös plexi+mindenből megvan a gyári.
tetszik nagyon a gép,motorozgattam vele 1 kicsit,hát igaz lefagytam kissé,de megérte,nagyon szuper
este ünneplés
köszi mindenkinek a gratulációkat,vigyázni fogok rá délután kicsit kipróbálgattam,igaz belémfagyott a szar is,de megérte,mert nagyon jó volt,nagyon fasza a gép
30ezer km,végig vezetett szervízkönyv,használati útmutó,gyári kulcsok,gyári karcmentes állapot, van rajta egy arata sportdob,meg sportlégszűrő,elől fém fékcső,meg füstös plexi+mindenből megvan a gyári.
tetszik nagyon a gép,motorozgattam vele 1 kicsit,hát igaz lefagytam kissé,de megérte,nagyon szuper
este ünneplés
Gratula!
Gratulálok.
Jövőre egy Balatoni szezonnyitó gurulás?
Lehozhatnád egy próbakörre
mit akarsz akkor én már 1éves voltam volt ilyen kis műanyag motorom,azzal verettem nekiXD
Valakinek nincs az ismerősei között zx10r tulajdonos? Ha van akkor van valami negatív tapasztalata vele? Segítségeteket előre is köszönöm!