Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ehhez mit szóltál volna?
gratula ,akkor most már jövőre irány a pálya nem holmi féle alkoholos motoros talik
jah és valaki kérdezte még a héten,hogy mennyi volt,mostmár hogy megvettem,elmondom,970e.
30ezer km,végig vezetett szervízkönyv,használati útmutó,gyári kulcsok,gyári karcmentes állapot, van rajta egy arata sportdob,meg sportlégszűrő,elől fém fékcső,meg füstös plexi+mindenből megvan a gyári.
tetszik nagyon a gép,motorozgattam vele 1 kicsit,hát igaz lefagytam kissé,de megérte,nagyon szuper
este ünneplés
köszi mindenkinek a gratulációkat,vigyázni fogok rá délután kicsit kipróbálgattam,igaz belémfagyott a szar is,de megérte,mert nagyon jó volt,nagyon fasza a gép
csumi.....nincs véletlenül képed a 636-ról?

Gratula!
Gratula, szép motor!
Jó motor csaj ne ess el vele. Az enyém kikönyökölt. Már ha 04-05-ös évjárat.
Gratula!:) A háttérben figyeltem az eseményeket....csak összejött!Legyen sok örömöd benne!
Azta milyen fej Nem merted kirakni az óriásvigyort mi?
Gratulálok.
Jövőre egy Balatoni szezonnyitó gurulás?
Gratulálok! Sok balesetmentes kilómétert nektek! Szép darab
Jájj de sukárúl festessz rajta! Gondolom ez AZ Balesetmentes kömöket
túl hideg van
táblacsőből én is csináltam régen kipufogót
Lájk!

Lehozhatnád egy próbakörre
Nyílt, szilánkos lábtöréssel, de túlélte.
sajnos azok az idők elmúltak ócó benya egy rakat km-ert raktunk bele egy szezon alatt a kipufogót meg egy közlekedési tábla csövéből csináltuk
amúgy 85 ös vf volt vfr idommal ,még Majosházán csinálták rá az idomokat
huhúú akkor gondolom nagy király voltál vele
mit akarsz akkor én már 1éves voltam volt ilyen kis műanyag motorom,azzal verettem nekiXD
Hello!
Valakinek nincs az ismerősei között zx10r tulajdonos? Ha van akkor van valami negatív tapasztalata vele? Segítségeteket előre is köszönöm!
mindegy a lényeg hogy pincéből húzott csak a kuplungja a gyenge
nem hát ..., azt írtad , hogy vf750, erre írtam , hogy nem vf ,hanem vfR
aya nem is írtam hogy vfr ,de azért jó volt
jaj bocs 1993 ban mert 91 ben ez volt