Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor tulaja semmit sem intézett az ügyben

ráadásul annyi hitel van rajta hogy sok ! szerintem lépj tovább.
de nemtud végtörleszteni,valami olyat akar,hogy másra ráterhelni a hitelt,meg mittomén,de ááá olyan bonyolult ez az egész,hogy nemtom mi lesz.... na mind1 mek valamelyik nap még megnézni egyet itt pest mellett,aztán majd lesz vmi...
de akkor ezt a kérelmet a bank pár munkanap alatt elbírálja?
ilyen lehetőség van egyáltalán,amit leírtam?:D
én KP ra akarom megvenni,kell a francnak frank hitel én montam neki,hogy nekem kp ra kell,intézze el a bankot,és ha eltudja,akkor szóljon,mert ez a vevőkijelölési kérelem ez az hogy én részletre akarnám? mert az úgy nem okés,bonyolult ez az egész,lassan kezdem úgyérezni,hogy nem lesz ebből semmi vagy nemis tudom
elnézést
Csabinak meg szerzünk egy nőt ,mer a régi alma meg persze le is itatjuk mert ő is alma volt
baszki.....pont erre gondótam énis

aza diszkó ott vót tavaly fredaszter elmehet a picsába monnyuk a disznótoros is ottvót

idén is tolhatunk edjet...hidegtálat,bort házi páleszt viszünk
simán megiszom azösszesporodat mire feltekered a vízcsövet.ugyhogy ne káférészerezzé.mikor bulizunk megin kurvanyagyot?
na azé

ez kábéolyan minha én kihívnálak egy caffe atomatik szerelésre

eséjlyed "0"
tudtam én csak nem gondoltam
úgyérzed van eséjed

naJÓ....kuplug behúz,eggy lent majd gááz kanyarban mindig arra dőjjé amerre tekerődik a koRRmány

najó azé van eséjed..talán..esetleg

najó most komojan.....ezt nem gondoltad komolyan ugye
ja
haa Góbi sivatagban is gyártanák,azzal is körbemotorozlak.
vevőkijelölési kérelem ?

hitel átvállalással veszed meg ?

Eddig úgy értelmeztem hogy az ember vég törleszt,majd te "kp" veszed meg tőle
Hallod-e?
Ne tegyél fel ilyen képeket, mert rögtön átmegyek irigybe!
De remélem, hogy nem ok nélkül irigykedek!
hát a 30fok odébb van,csak olyan üres így a garázs
de akkor ha szerdán el lett küldve nekik ez a vevőkijelölési kérelem,akkor jövőhétre ezt kitalálják,hogy mi legyen?
itt a rendszám:
örülök neki
Nem szidom a hondát te egyszerű gyerek, R1 és egy ducati pihen a garázsban.
Tü-re-lem !

ami késik...az csak érik..ne kapkodd el a 30 fok egyébként is odébb van még
igen ezt tudom,amég a bank felé nincs kicsengetve a utolsó forint is,addig a motor nem lesz eladva,ezt vágom.hát én is a jövőhét elejére várom,hogy a srác írjon,hogy akkor eltudja e intézni a bankot,mert ha nem,megyek nézni másik motort,ott nincs hitel,meg semmi.akkor pár nap alatt megmondja a bank,hogy lehet e belőle valami,ez derüljön ki ,mert itt ülök a pénzemen,és malmozok
ez a bankon nem múlik..fennálló tőketartozás kiegyenlítése után adható ki a opció törlő papír.Ez nem sok idő,pár nap.A lényeg fizetni kell,addig nem értékesíthető a motor,gondolom ezt te is tudtad.Rendszámból rá tudunk nézni ha van valami kérdés még.
az ersténél dolgozol?:)
hát,ha arra tudsz valamit mondani,hogy kb mennyi idő alatt bírálnak el egy ilyen dolgot , amit itt leírtam pár kommentel lejjebb,akkor azt szívesen meghallgatom,hogy kb mégis meddig kell várnom,hogy legyen valami fejlemény
ha bármi segítségre lenne szükség "erste" banknál szólj.

nem nem ..hátralék fizetést aszt ki köll köhögni egyébre gondolok.
tiéd az erste bank,vagy honnan tudod?
nem értem miért vergődsz itt ennyire a hondák fikázásával a honda topikba,montam már hogy leszarom hányan mondják,hogy a suzuki jobb,azért mert most éppen vettél egy olyat,attól még nem az az isten
az meg,hogy szerelni kellett a 929ed,hát nem 1 tákolt szart kell venni,és akkor nincs vele semmi gond...én nem szidom a suzukikat,van több ismerősnek is,és nincs azokkal se gond.
az új zx10-et kínában "gyártják"