de nemtud végtörleszteni,valami olyat akar,hogy másra ráterhelni a hitelt,meg mittomén,de ááá olyan bonyolult ez az egész,hogy nemtom mi lesz.... na mind1 mek valamelyik nap még megnézni egyet itt pest mellett,aztán majd lesz vmi...
de akkor ezt a kérelmet a bank pár munkanap alatt elbírálja?
ilyen lehetőség van egyáltalán,amit leírtam?:D
én KP ra akarom megvenni,kell a francnak frank hitel én montam neki,hogy nekem kp ra kell,intézze el a bankot,és ha eltudja,akkor szóljon,mert ez a vevőkijelölési kérelem ez az hogy én részletre akarnám? mert az úgy nem okés,bonyolult ez az egész,lassan kezdem úgyérezni,hogy nem lesz ebből semmi vagy nemis tudom
hát a 30fok odébb van,csak olyan üres így a garázs
de akkor ha szerdán el lett küldve nekik ez a vevőkijelölési kérelem,akkor jövőhétre ezt kitalálják,hogy mi legyen?
itt a rendszám:
igen ezt tudom,amég a bank felé nincs kicsengetve a utolsó forint is,addig a motor nem lesz eladva,ezt vágom.hát én is a jövőhét elejére várom,hogy a srác írjon,hogy akkor eltudja e intézni a bankot,mert ha nem,megyek nézni másik motort,ott nincs hitel,meg semmi.akkor pár nap alatt megmondja a bank,hogy lehet e belőle valami,ez derüljön ki ,mert itt ülök a pénzemen,és malmozok
ez a bankon nem múlik..fennálló tőketartozás kiegyenlítése után adható ki a opció törlő papír.Ez nem sok idő,pár nap.A lényeg fizetni kell,addig nem értékesíthető a motor,gondolom ezt te is tudtad.Rendszámból rá tudunk nézni ha van valami kérdés még.
az ersténél dolgozol?:)
hát,ha arra tudsz valamit mondani,hogy kb mennyi idő alatt bírálnak el egy ilyen dolgot , amit itt leírtam pár kommentel lejjebb,akkor azt szívesen meghallgatom,hogy kb mégis meddig kell várnom,hogy legyen valami fejlemény
nem értem miért vergődsz itt ennyire a hondák fikázásával a honda topikba,montam már hogy leszarom hányan mondják,hogy a suzuki jobb,azért mert most éppen vettél egy olyat,attól még nem az az isten
az meg,hogy szerelni kellett a 929ed,hát nem 1 tákolt szart kell venni,és akkor nincs vele semmi gond...én nem szidom a suzukikat,van több ismerősnek is,és nincs azokkal se gond.
ráadásul annyi hitel van rajta hogy sok ! szerintem lépj tovább.