a hungaroring az M3 autópálya mellett van.Budapesttől mindöszessen 50 kilóméterre.Motorkerékpárokkal ill autóval is lehet ott gyakorolni,és versenyezni.....
vagy izé már voltál ott több versenyen vagy túl..ja és 600 ssal..mentél az 1000 resek között...meglepően kimagasló eredménnyel....vagy az nem tevótá.....ja télleg aza Bayer Attila vót..bocs
hát majd azért kézpénznek akkor lehet venni,ha otthon fog állni a garázsban,addig semmi sem biztos,de csaknem veszi már meg senki szombat reggelig ne vegye meg senki!
Tudnál nekem képeket mutatni róla? Nem találtam sehol, pedig úgy emlékeztem, volt feltöltve. Postai utánvétel lehetséges, ha nem tudom máshogy megoldani?
Szerintem 1., ha lenne kp-ja fizetné a hitelt és motorozna a géppel
2., ha lenne kp-ja akkor se fizetne hogy elvigyél tőle egy külsőre szép motort kvázi ingyen.
3., Szerintem nézzél másik gépet, ezzel túl sok a baj, és lassan drágább lesz átíratni.
Láttalak menni hringen nem estem hasra tőle. Szerintem az utóbbi 2 évben sokat lassultál, lehet azért mert rád ijesztettem a Z-vel féktávon a cél végén
én például remekül szerelek kávéautomatát.
Különösen akkor szoktam szerel(t)ni, mikor bedobom a pénzt, és forró vizzel tölti meg a műanyag poharat.
Olyankor előveszem a precíziós szerszámaim, úgymint foothammer és hand-grinding tool -ezek mindig kéznél vannak - és szerelek. Volt már olyan is, hogy a szerelés eredményre vezetett, de általában csupán a felgyülemlett feszültség, az élet árnyékos vetületei okozta flusztráció kicsúcsosodása, és az abban teljesedő villámhárítás realizálódott.
ja és köszi a bankos infókat,meg az ajánlatot,hogy megnéznéd vagy ha gondolod jöhetsz megnézni te is,hnap 4re megyek
akkor semmi nem történt ezzel a motorral a bankban? pedig a srác aztmonta,hogy küldött nekik 1 kérelmet,csak lehet h még nem csináltak semmit,bár ha azt mondod,hogy igy nem is nagyon lehetne megoldani,hogy nem tud végtörleszteni,akkor tényleg felejtős az,na majd holnap az érdi:)
nem is tudtam,hogy Te is Érden laksz
délután beszéltem a sráccal,holnap megyek megnézni délután tudsz valamit erről a gépről,ismered esetleg a tulajt? ha jó,akkor szerintem még a héten megveszem
vagy izé már voltál ott több versenyen vagy túl..ja és 600 ssal..mentél az 1000 resek között...meglepően kimagasló eredménnyel....vagy az nem tevótá.....ja télleg aza Bayer Attila vót..bocs
hagyd Joe.................................................. tsögg