Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hungaroring az M3 autópálya mellett van.Budapesttől mindöszessen 50 kilóméterre.Motorkerékpárokkal ill autóval is lehet ott gyakorolni,és versenyezni.....

vagy izé már voltál ott több versenyen vagy túl..ja és 600 ssal..mentél az 1000 resek között...meglepően kimagasló eredménnyel....vagy az nem tevótá.....ja télleg aza Bayer Attila vót..bocs

hagyd Joe.................................................. tsögg
akkor volt miből lassulni.Végül is....az a 20mp különbség....az sok
majd beszélgetünk erről a thémáról....a gép innenső oldaláról
Ronda Honda?! Olyat se nem se láttam még...lessed csak meg az enyimét . Az biztos hogy gond nem van velük
Gratula!

hát majd azért kézpénznek akkor lehet venni,ha otthon fog állni a garázsban,addig semmi sem biztos,de csaknem veszi már meg senki szombat reggelig ne vegye meg senki!
nem is ronda
na hála az égnek

ezt a gépet láttam épkézlábnak ill árban is jónak,és ez volt a legközelebb is hozzám

nagyon örülök hogy a gép tip top használd egészséggel
na végre ,tudod Honda Honda kicsit ronda de nem lesz vele sose gondja
okés voltam ma megnézni egy gépet, 30e km,vezett szervízkönyv,extrák+minden gyári cucc,gyönyörű blokkhang,gyári karcmentes fényezés stb..:)tipptopp gép. kezet fogtunk,szombat reggel indulunk érte
fireball még egy kicsit gyűjtögetek és találkozunk
http://www.youtube.com/watch?N...
Tudnál nekem képeket mutatni róla? Nem találtam sehol, pedig úgy emlékeztem, volt feltöltve. Postai utánvétel lehetséges, ha nem tudom máshogy megoldani?
megyek délután nézni egyet,amit RRamm is linkelt tegnap,azon nincs semmi hitel.
Megvan BP-Debrecen útvonalon személyesen is átvehető. 5 eft.
Szerintem 1., ha lenne kp-ja fizetné a hitelt és motorozna a géppel
2., ha lenne kp-ja akkor se fizetne hogy elvigyél tőle egy külsőre szép motort kvázi ingyen.
3., Szerintem nézzél másik gépet, ezzel túl sok a baj, és lassan drágább lesz átíratni.
Láttalak menni hringen nem estem hasra tőle. Szerintem az utóbbi 2 évben sokat lassultál, lehet azért mert rád ijesztettem a Z-vel féktávon a cél végén
ezt nézzétek mit találtam:)fireblade generációk:)
Ramm
voltál multhét csütörtökön a Rammstein koncerten?
én például remekül szerelek kávéautomatát.
Különösen akkor szoktam szerel(t)ni, mikor bedobom a pénzt, és forró vizzel tölti meg a műanyag poharat.
Olyankor előveszem a precíziós szerszámaim, úgymint foothammer és hand-grinding tool -ezek mindig kéznél vannak - és szerelek. Volt már olyan is, hogy a szerelés eredményre vezetett, de általában csupán a felgyülemlett feszültség, az élet árnyékos vetületei okozta flusztráció kicsúcsosodása, és az abban teljesedő villámhárítás realizálódott.
ja és köszi a bankos infókat,meg az ajánlatot,hogy megnéznéd vagy ha gondolod jöhetsz megnézni te is,hnap 4re megyek
akkor semmi nem történt ezzel a motorral a bankban? pedig a srác aztmonta,hogy küldött nekik 1 kérelmet,csak lehet h még nem csináltak semmit,bár ha azt mondod,hogy igy nem is nagyon lehetne megoldani,hogy nem tud végtörleszteni,akkor tényleg felejtős az,na majd holnap az érdi:)
nem is tudtam,hogy Te is Érden laksz
délután beszéltem a sráccal,holnap megyek megnézni délután tudsz valamit erről a gépről,ismered esetleg a tulajt? ha jó,akkor szerintem még a héten megveszem
Üdv!

Valaki hirdetett itt bukócsövet 929rr-re, talán Sedu? Tudja vki, hogy ki volt a hirdető, illetve, hogy megvan-e még neki?
Köszi.
megnézzem neked ?

itt van a faluban, ha gondolod szívesen ránézek