én meg arra nem emlékszem abból a buliból,hogy józan lettem volna :D
csütörtökön 3ra értünk oda,5kor már készen voltunk
ahogy leállítottuk a motorokat, a hűtőtáskákból már kerültek is elő a sörök,meg az üveg whiskey-k
jövőre is ott a helyünk
hát igen ,jön a tél,ilyenkor lehet bütykölgetni,ne unatkozzon az ember
Csak gondolkodóba ejtett az a motor, mivel itt a tél és van idő szerelgetni. Igencsak egyről beszélünk, még futok vele egy kört és ha nem jutok semmire, akkor hagyom. A találkozó jó kis buli volt az biztos, de nem emlékszem, hogy ittam volna.
na te is váltani akarsz 1000rr re? 900as el lesz adva?még a végén a 2012es tiszaföldvári talin már te is 1000rr el jösz:) idén megtaláltunk részegen ,valamikor délután,aztán megkellett tiltatni a gépet XD ezt most ugrott be:D
tudom melyik motort mondod,egyik haverját ismerem,és ő monta nekem,hogy van egy ilyen gép,mintha azt monta volna,hogy pályán estek vele,pályaidommal,és a gyári repsolos idom megvan hozzá.mást nemnagyon tudok én se róla.
hát igen ezt most furán hangzik a 3honap gari télre,de azért ki lesz ez próbálgatva,ha ott fog állni a gép garázsba,szerintem nem fog érdekelni,hogy 5fok van,biztos elmegyek óvatosan motorozgatni vele kicsit,ismerkedni a géppel:)
Rábukkantam egy ezredes ciberére, hát gondoltam felhívom a tulajt. Nem elérhető , sebaj a hirdetésben azt írja, hogy visszahív. Ez persze nem történt meg. Úgy gondoltam, hogy írok neki emilt. Arra válaszolt is hellyel-közzel. A lényeg, van egy szétszedett hondája. A kérdésemre, hogy mégis mennyire van szétkapva, annyi volt a válasz "nagyon". Írtam neki hogy egy képet küldjön már arról a kupacról, ahol a motor van. Nincs képe, de kiderült, hogy a motorral estek és ezért van szétszedve. A hirdetésben úgy szerepel, hogy "normál" állapotú. A helyzet az, hogy így nehéz lesz neki eladni a gépet, ha minden érdeklődő felé igy viszonyul. Szivesen megnéztem volna, de 400km-t nem kocsikázok csak úgy.
Ez az első pályára felkészített motorom, a többi utcai karistoló volt, és azzal kellett haza is mennem. Jövőre találkozunk a ringen, sokak szerint nem hátrány a 600-as az 1000-es gépek között.
mért ne aludnék? nyugodtan fogok aludni,na péntek este már azért biztos nemannyira nyugodtan,de akkor meg elmegyek sörözni 1 picit,aztán másnap reggel startXD
hát persze megnézegetjük azért még szombaton is majd pár haverral,meg kipróbáljuk,ilyesmi,aztán hozzuk csak
De RRamm ugyis ottvan a helyszínen,majd rákukkant minden nap,hogy helyükön vannak e a csavarok
nem tsög ő ne báncsad.csak egyszer majnem bekaszált de nagyon...mondom nagyon....de már rendeztük sorainkat.neki valahogy az a baja hogy mindig az a motor a szar amin ül... nekem eddig mind jó volt.kivéve amikor halálra rúgtam a váltót és szétvertem a plexit..is.
kinekvanojan,vagy olyan vagy oljan
nemsüRRgős