Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos, nem tudom, helyes e ide írnom, de végülis talán inkább igen, mint nem.

Tegnap megnéztünk ott egy havernak egy 2009-es ABS-es csodát. Közben én mondtam, hogy "áááá, ez az a feket, ami ma került fel?" vagy ilyesmi. A faszi meg azt mondta, hogy "na, azt nektek nem ajánlom."
Annyit tudtam kihúzni belőle, hogy törve volt.

Persze ettől még lehet jó. Ha egyenesen fut, jó a motorja, akkor lehet vele kezdeni. Meg az is lehet, hogy arra gondolt, a haverom mondta, hogy neki ABS kell. Nem tudom.

csak akkor lesz tuti,ha benyitok a garázsomba,és ott áll
mit tudsz arról a feketéről? hát én is gondoltam,hogy ott valami nem okés,mivel 2évvel fiatalabb,és 300al olcsóbb,mint a másik,akkor ott valami gyanus
Aztán nehogy egy olyan hallja, aki szépen kisétál egy vascsővel/puskával míg a 4km-ről odaérsz, és "megköszöni" hogy felverted a gyereket.

Az egyik autópálya bevezető városi szakasz közelében lakom. Békés, jó állampolgár vagyok, nem balhézok, de szívesen megadnám a kilövési engedélyt (többek közt *) azokra akik akár autóval akár motorral éjjel 2-3 közt nyélen tepernek a tök egyenes úton felverve az egész környéket.

* ide sorolható még az üres csöves krúzeres, sőt anyniban rosszabb, hogy a sportmotor legalább alacsony fordulaton nem üvölt, így ha van egy kis jóérzés az emberben legalább a saját környékén el egerészik alacsony fordulaton. A krúzer alapjáraton is ordenáré zajt csap. A S/M úgyszintén, és az idegesítő "tuning" robógók meg végképp. Plusz 1-2LE-ért felveri a fél várost.

Mikor jutunk már el oda, hogy tekintettel vagyunk egymásra?
Nem vagyok álszent, odahúzom néha én is, és elvárom, hogy ne basztassanak, ha másnak nem ártok. (Lsd. Hungaroring, hangosak a motorok. Kapják be, ha már ott nem mehetek. BTW, gyári kipu) De egyre zsúfolt ez a rohadt bolygó/város, ha mindenki úgy üvölt, ahogy csak bír, egy szar élhetetlen hely lesz (már van).
Elvileg tök mindegy, mert úgyis megvan a tuti bizniszed, de súgok, hogy a fekete 2006-os felejtős.
A blokk alatt.Ki lett vágva,de úgy hogy bármikor visszaalakítható.
szóljon is ,hát nem 1 villanyomotoron ülsz!
hol van benne a katalizátor amugy?
Igen,ki lett ütve a katalizátor+rövidebb úton jön a gáz=qrva keményen szól!
Tiszta időben 4-5 km-ről hallják hogy jövök!
nézd már meg a karasnás hrc-s cbr -t,dél óta belement még 2500km
most nézem,hogy átszerelted a kipufogót az ülés alól oldalra?
akkor lépj be
Azt hogy csináltad? Nincs is MSN-em. Illetve nem hasznalom.
felvettelek msn re
hát azt nem irhatja,hogy monnyuk ramaty állapotban..
OK, láttam, de akkor az nem "a korának megfelelő" állapot.

webb.david.22@gmail.com
adj valami privát elérhetőséget (msn,facebook),aztán mondok 1 számot ott,amég nem tuti az üzlet,és nem áll otthon a garázsba a gép,addig nem akarok semmit hiresztelni
igen az a másik nem gyári,nézd meg a fejidomot,valszeg balesete volt,vagy kitudja
http://karasna.honda.hu/used_b... - ez 140-el több, mint amennyiért az enyémet vettem.

Viszont ez most került fel: http://karasna.honda.hu/used_b... - gyanúsan olcsó.
Mi az, hogy "korának megfelelő állapotú"? Az enyém 2004-es, makulátlan leszámítva azokat az apró esztétikai izéket, amiket pl. a bőrruha okoz itt-ott.
Egy 2006-os motor a kora alapján lehet patika és lehet rommá hajtva.
ja látom,van nálluk egy fekete 2006os, 1.1 ért,meg egy 2004es olyan ami neked is van,1.4ért.
nah ez olcsóbb mind2nél:) milla alatt
majd ha sikerült nyélbeütni az üzletet,elmondom karasnánál mennyiért van? szerintem többért,mint ez:)
Publikus, hogy mennyi az annyi?
Én idén vettem az enyémet, érdekel, hol tart a világ most ahhoz képest.

Van a Karasna-ban is egy ilyen, ha ez nem jönne össze. Nem ismerem, nem láttam élőben, csak a honlapjukon láttam, hogy van. (A trikolor mocin lévő narancs felnicsík miatt azóta is rémálmaim vannak )
nagyon jó áron van,ez alá nemnagyon fog menni szerintem,főleg ami ilyen gyári állapotban van.24e km, bukógomba,üléspúp,akra rendszer,ledes indexek+ midnenből a gyári is megvan,mint más gyári rajta.
2.tulaj.
Nem ismerem a motort (képről nagyon szép) de aki nem bírja fizetni a havi törlesztőt biztos másra se tudott költeni a motoron. Nézd meg jól, még mindig lefelé mennek az árak!
Jövőre mérek a Yamahán olaj fogyást
jolvan,majd látom hogy alakul a dolog,hogy fogunk állni időbe:D egyenlőre még azt kell kivárni,hogy a banki ügyek ellegyenek intézve,mert ugye hitel van rajta