Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát 1 honda ,egyértelmű hogy jó
hoznám,ha a bank is úgy akarná,de hát szeretnek rágódni mindenen,addig meg csak várakzoni tudok:S
nem vagyok apró termet?:D hát nem akkora vagyok,mint 1 kínai,de azért olyan nagy se vagyok 173cm,és 74kg nem számít annyira nagynak,elfogok férni rajta,próbáltam már,hogy kényelmes e az 1000rr,és az
Sedu!
Idézem egy sokat látott,profi motorszerelő szavait:
"Még szerencse,hogy a kínaiak és a Suzuki gyárt motorokat-mindig lesz munkám!"
Én 1,65-ért vettem júniusban a gépet,ezért tudtam volna 2009-es szétesikszervantausend-et venni,de nem akarok problémát venni a vállamra....Jó nekem a Honda,egyben(400RR,600,VTR,954,1000RR) sem csalódtam.Lehet hogy pár lóval gyengébb mint a gixi,de ez is bőven sok.
Alapvetően rendben lenne. Apróságok vannak, de nem ez az érdekes.
Basszus kezdem azt hinni, hogy én egy UFO-val dobtak ide, vagy apám-anyám vmit jól elbaszott, hogy nem gátlástalan köcsögnek nevelt, de én komolyan nem értem ezt a világot.
Hivatalos Honda dealer, van egy alapvetően szép motor, amit el akar adni. Miért hazudik nyíltan olyat, amit a hülye is lát, hogy nem igaz, ahogy ránéz a motorra? "Jó gumi, fékbetétek". Hátsó gumit jó érzésű ember cseréli. Első fék szinte vason.
"Vezetett szervizkönyv, kizárólag szakszervizben szervizelt" - motorban 30e km, 18e követhető a szervizkönyvben.
Értitek, ezek közül egyik sem showstopper probléma, de miért hazudnak egyértelműen? Hülyének néz? Azt nem szeretem.

Haver menthetetlen, lefoglalózta. :)
így igaz

akkor találod meg a géped,ha az első randin beszélsz hozzá......és ha kérdezel akkor válaszol...nem fogod tudni mért,de megveszed

én így vettem a kilencszázast..1 óráig beszélgettünk..majd megvettem..ki sem próbáltam..a srác meghűlve vette tudomásul....fizettem és mentem..éreztem hogy jó
Azért ezek közül egyik sem bizonyító erejű statisztika. ;)
Engem a Devil dobos VFR-en kb. pont annyiszor akartak elb..szni, mint most a gyári dobos 'blade-en, vagy a gyári dobos 600F-en.

Ha a kipu-ra hagyatkozol a forgalomban, csúnya vége lehet éppen azért, mert ahogy írtátok, van, aki a dob nélküli mocit sem veszi észre.

Elhiszek én sok mindent, meg biztos van olyan, hogy néha pont annyi számít (meg olyan, aki egy kulturált sportobot is csak ott üvöltet, ahol nem gond), de attól még tény a tény, hogy az M3 bevezető rel. közelsége ellenére több száz (ezer?) járművet meg sem hallok, de az a néhány üres kipuffogós (és!) eszetlen (i.e. legnagyobb öröme egy nyélgáz a kivezető városi szakaszán) barom fel tud verni legjobb álmomból. Ez csak bosszantó, de a közelgő unalmas téli estéken utána lehet olvasni, hogy a zajnak hosszú távon milyen hatása van az ember testére, idegeire.

Mielőtt bárki személyesen magára venné, nyilván nem egy embertől lesz lakhatatlan a város, de a "majd ha mások..." mentalitást Mo-n nagyon jól ismerjük az adófizetés, a más kapuja elé parkolás, a boltban vevő át (nem) verése, a km óra tekergetés, a piroson áthajtás, stb. esetében. A végeredmény közismert.
Nem figyelted még hogy a suzin kívűl a többi márka tulajai elismerik egy mást csak a suzukisok vannak úgy ( tisztelet a kiv nek ) elvakulva. Mindenki olyan motort vesz amilyet a pénze és az izlése elbír. Te meg hozzad csak a gépet
az 1000 RR "ill a mai modern sportmotorok" igen aprók...mivel te sem vagy apró termet .így valószínű úgy foksz mutatni rajta mint béka a locsolókannán nekem idegen és kényelmetlen az efféle gép....én maradok a réginél
hát de most idejön egy gixer 1000el a honda topikba és nekiáll lefikázni a hondát,hát milyen dolog ez? nekünk a honda a legjobb,és kész másnak meg más,az az ő dolga
na de pont ezért van van több motormárka,mert neked a kawa tetszik,neked olyan van,nekem a honda tetszik,én veszek hondát,sedunak meg ha a gixer tetszik vegyen olyat,engem az különösebben nem zavar
amúgy venném én, csak nem rajtam múlik a dolog,hanem a srácon,hogy mikor tudja a bank felé elintézni a dolgokat...nem szeretek várakozni

most sem csalódtam a véleményedben
Igazad van főldi ,ne hagyd magad vedd csak meg a ciberét. Az igaz hogy annyira nem jön be a cibere de az is biztos hogy suzit csak akkor vennék ha már az összes romett és simson lerohadt. Lassan már a lidibe is árulnak szétesixert szeletelve
és ennek bizonyítására,bemásolsz 1 külföldi fórumról 1 ember véleményét,aki így gondolja? ez 1 vélemény,a rengeteg közül,lehetne keresgélni,ahol a suzukit szidják,és a hondát istenítik,most ezen felesleges itt elmélkedni.nem montam,hogy az lenne a legjobb,de nekem az tetszik,és én olyat fogok venni,ennyi. pont leszarom,hogy egy istentudja milyen fórumról előkeresett komment szerint egy 2005ös gsxr jobb,mint egy cbr
Viccelsz?
Ötször többet kapok érte mint egy rendes emberért!
Neked, mivel mindig azzal jössz, hogy a cbr1000 a legjobb. Más szerint még egy olcsóbb gsx-r is jobb motor, ha a sportosabb a jobb.
ezt nekem irtad? mert ha igen,nem értem,hogy miért
angolul tudok,látom mit irt,csak azt nem értem,hogy most ez hogy jött ide?
Dave től azt kérdeztem,hogy jó állapotban van e az,amit voltak nézni
Ha nem tudsz angolul lefordítom szívesen. A 08-as CBR1000 persze sokkal jobb, mint a 04-es.

I have a mate with a 2005 GSXR1000. Has all the bits.
Originally I had an 05 gsxr1000 which I had for 2.5 yrs and traded that in on the 08 blade.
I've now had the blade for just over 3 years.

I rode his 05 gixxer today. Worst thing I could have done. I was praying I'd hate it. But as soon as I sat on it, it brought back so many memories. Clicked into first and off we went.
Shit .................... I miss my 05 gixxer.
Now I'm looking at off loading my bladed to get back into the gixxer.
Shit..............

I also rode his 09 GSXR1000. Heaps of bits on it. Still like the 05 more.

Shit ..................... I'm stuffed.

Anyone have any similar situations like mine. Make me feel better guys.
Gyere felénk is a rendőröknek kéne kóstoló

Az asszonyt legalább 3x akarták 1000km alatt elütni a gyári kipufogóval. Azóta van hangja annak is. Az életed többet ér. Van aki tök süket, a haver kipufogó nélkül megy a zx9-cel, van aki azt se hallja meg!
Engem kétszer ütöttek el, mindkét alkalommal gyári kipu volt a motoron, egyszer se voltam hibás.
Maradjunk annyiban,hogy nem tudod elképzelni mekkora pusztítást végez az emberi arcban a protektoros kesztyű teljes erőből.Én se tudtam addig.-3 fog,törött orr+repedt szemüregcsont.
Mindezt sajnos egy papiron olvastam és rám nézve is elég komoly következményei voltak-így utólag annyit nem ért,de akkor nem gondolkoztam.
Lehet tudni mit kapott a fickó?
El se tudom képzelni hogyan reagálnék ilyen helyzetben.
Hát sajnos a vascsőre volt példa(kb.30-40 cm-re ment el a fejemtől).
Lakott területen nem húzom neki,de kívül igen.Nekem így tetszik,bár egy tank benzin után eléggé zúg a fülem.A legyünk tekintettel című mesét hagyjuk.Nem motorozom se hajnalba se éjjel.Majd ha más is tekintettel lesz rám(max. álmomba),akkor én is.Le lehet bunkózni nem érdekel.Olyan helyen lakom,hogy a gyári kipuff+50km/h-s kombónál is magyaráztak.Most már legalább van rá okuk,de nem teszik mióta a vascsöves kolléga tettét elég rondán díjaztam és híre ment.Legalább is a szemembe nem.Ha meg a hátam mögött beszélnek,akkor pont jó pozícióban vannak ahhoz hogy kinyalják a seggem!
hát igen,az eddig is gyanus volt,hogy törve volt,különben nem lenne átfestve a gyári fény
és amit néztetek,az jó?
2004-től már nem vennék törött motort, kivéve ha vasból van a váza
Az árak általában tükrözik az állapotot, már ha az olcsóakat nézzük.