Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökéletes színválasztás!
Ha jössz érte,csörögj meg-ha van kedved ütközhetünk!
Hát reméljük:D
Nem ilyet keresett itt valaki?
sc 33 98-99- hez?
fincsi ...na hátha összejön!
még nincs,de kivan nézve, ez amit néztem ma ez szimpi nagyon:) csak frank hitel van rajta,aztán a srác majd hnap kérdezi le h mennyi van rajta,mer ugye több a tőketartozás,mint amennyit ér a motor,gondolom ez neked is igy van a zx9nél.szval neki még hozzákell tenni a bankba,hogy kitudjon szállni a dologból,aztán ezeknek mmég utána jár,de ha ezeket megoldja,felőlem mehet az üzlet
itt 1 kép róla,ő az:
Na mi van öcsisajt ? meg van a cibere?
vagy eldugult a tanksapkád levegőzője,vagy leragasztottad azzal a matricával na kormánystabi fenn volt már a veretésnél?
cső
köszi a kontaktot,úgynézki lesz a dologból üzlet akartam is irni,ha összejön tényleg,akkor vendégem vagy 1 sörre,de látom megelőztél a gondolattal
Van egy levegőző csöve, azt nézd meg.
Hali srácok !

Ma az autópályán leállt alattam a vas 180 nál. Kimentem a leállósávba, és nézegettem hogy mivan ?! Amikor bele akartam nézni a tanba, és elfordítottam a kulcsot, egy nagy sziszegés. Akkor már tudtam, hogy vákum keletkezett, és nem kapott benyát. Szerintetek közrejátszik a tanksapka matrica ? Vagy mitől lehet ?
Ha bejön,jössz egy sörrel!
kösz
igen,én is csodálkoztam
én egy percig se féltem tőle,hogy nem lesz jó,holnap megyek nézni 1 gépet,kaptam 1 telószámot,hogy 1 srác elakarná adni ,frank hitelt nemnagyon birja fizetni rá,én meg kp ban megvenném, állítólag egyben van a gép,és az ára is nagyon jó,hnap kiderül ,hogy milyen:)
Az azért fura,hogy egy Yamahás mondja egy Hondásnak,hogy eszi az olajat
Hidd el hogy jó lesz az 1000RR!
Az enyém elég szakadt de még mindig jobban motorozható mint a régebbi modellek.
És nekem egy extra ló sem hiányzik belőle pedig nem túl erős motor a többihez képest.
nem állok én már le senkivel se vitatkozni ezen,hogy mit vegyek nemérdekel,hogy másnak milyen motor tetszik,nekem az 1000rr tetszik,akkor 1000rr t veszek,ennyire egyszerű a dolog
Dehogy veszek zongorát ! Nem mondtad nekik ?
sok ember mindenáron ráakar beszélni más motorra,úgy mintha nekik vennék motort van 1 ismerős,az is erősködik,hogy nehogy hondát vegyek,mert azok szarok,eszik az olajat,meg ilyesmi,vegyek 1 jó yamahát,mert azok a jó motorok... montam neki,hogy nem neki veszem,hanem magamnak,majd ő vesz magának olyan yamahát,amiet akar,én akkoris hondát veszek
nem kevés 1 kis műanyagdarabért
Találtam az e-bay-en olyat, ami piszokul bejövős, eddig csak bénákat láttam. Viszont az ára...... 69 euro + posta, jó, ha 25-ből itthon van, hála jó erős magyar forintnak.
A kutyafáját.
Nem jó mert teljesen más a két lengővilla!