Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy tuningos 1000rr . megvolt piszkálva eléggé,akra rendszer,sportlégszűrő,sportvezérműtengelyek,powercommander meg ilyesmi dolgok.
hát,még nincs eldöntve,de most esélyesebbnek látom a fehéret
Sztetek a 954 hátsó kerék feletti belső sárvédője a 929-re jó lehet?
Ennyi... Te milyen motor volt a 200LE feletti?
Ja és ugye fehér lesssssz?
mentem már 200lóerő feletti sportmotorral is,de az a 170is bőven elég,szarok én rá hogy a suzuki vagy yamaha pár lőerővel erősebb esetleg,171et se lehet kihasználni,tökmindegy hogy 171 vagy 175lóerő.
nekem a honda tetszik,olyat veszek.
Csak hülyéskedtem, neked nem eladó.
Azért próbálj ki előtte egy erősebb motort is.
Én nemtok dönteni:D
Jaja jók az információid:D figyeljél majd,valszeg 1000rr lesz:) tegnap voltam nézni egyet,de nem volt tul jó állapotban szegény:(
Én a feketére dobok egyet.
Hmm hangszergyártó no ba...on egyedül Ne is vegyé eriggyet az csak nagyfiúknak való Csicseregték a madarak hogy elkelt cbr,mostmár akkor figyellek mit hajintassz a segged alá
Köszi.Debrecen nekem 300 km.Láthatatlanba sajnos nem megyek el odáig.Azért köszi.

szia
Ha komolyan érdekel eljössz megnézni. A legjobb árú és a legjobban felszerelt ezres gép. Nem árulom, de könnyebb lenne nélküle költözni.
Köszönöm!
rakok majd rá rendőrséges matricát,meg a "száguldunk és félünk" szlogent is
repsol 10w50
repsol 10w50
szia.tudsz képet küldeni a motorról?
köszi
Ja, és kérdezte a rendőr, hogy 1000-es, vagy 900-as. Mondtam neki, hogy 919, ő meg mondta, hogy akkor ebben is vannak lovak. Ezzel is egyetértettem.
A mai történet:
Amikor beértem Debrecenbe, előztem kettőt, de semmi sebesség túllépés, és fel szemmel láttam a tükörben az oldalt bent álló rendőrautót. Néztem is vissza fele, de nem jött, mondom akkor rendicsek. Igen ám, de vagy 3-400 méterrel odébb már várt a másik, villogóval, kicsit keresztbe állva! Na, mondom, ez fizetős lesz, a majdnem vízszintesen álló rendszámtáblám miatt. Illedelmesen köszöntünk egymásnak, papírok elkérve, mondta az egyik rendőr, hogy mosladék nagy szél volt, - még ő is érezte (!) - hogy így elhajlott a szerkezet. Nem cáfoltam meg ezen kijelentését, hanem bölcsen egyet értettem vele. Aztán mondta, hogy ez szabálysértés, és komoly anyagi vonzata van! Ezzel is egyet értettem. ( Nem tudom, figyelitek e, hogy mennyire konstruktív, és egyet értő voltam!) Közben szépen lehajtotta a rendszámtáblám, majd mondta, hogy félretéve a viccet, legközelebb nincs elnézés, semmi, hanem bünti, úgyhogy hagyjam így!
Ezzel is egyetértettem, majd illedelmesen megköszöntem, és még hozzátettem, hogy ilyen jó eredményre, hozzáállásra nem számítottam. Így megspórolva 1 kis zsetont, lelkesen motoroztam tovább.
Na még 1 kép az őszt, valamint a motoros szezon végét szimbolizálva!
A rendőrmotor
ez nem szempont,hogy milyen lesz a bogarakat leszedni róla fehéren jobban látszik a bogár,a 900asnak is fehér eleje volt,csúnyán tudott kinézni
szépek az r1ek is,de én honda párti vagyok,yamahát nem szeretnék :P
van 1 haverom,aki azt mondja a yamahákra,hogy egy hangszergyártól ő nem vesz motort... biztos jók az R1esek is,van itt 3ismerősnek is,mondjuk voltak vele gondok, de kitudja mi volt a motor előélete
Fehérben ütősebb.
Mindkettő nagyon szép, de hogy egyiket se takarítanám szivesen egy nyári bogaras este után az tuti...