Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öhlins, pvm, és karbon hegyek mindenfelé. A ráköltött ár töredékéért eladó. Költözünk, elég lesz átvinni a másik motort is.
Erigy
szerintetek melyik szebb?
Jól rád járt a rúd. Nekem az előző balesetem - pedig megsérültem - a tiedhez képest könnyed szombat délutáni kacagás volt, de ott korrekten, persze nem időben, de fizetett a biztosító.
A mostani az szinte semmi, a motoron vannak sérülések, de azt behajtom rajtuk, az egyik cimbora mondta, hogy amikor küldöm a határozatot, már fenyegetőzzek a pszáf-fal, de ezt én korainak tartom, majd másodjára!
A tesóm nyáron firkant el 1 nő miatt, a motorra nem fizettek még semmit, számlára fizetnek csak, viszont a ruhára, kesztyűre, sisakra, fényképezőgépre, mobilra fizettek, még azt mondhatom, hogy korrekten.
Honda az 1000-es? Esetleg lehet róla többet tudni?
10ezer km es 919? 1 kicsit gyanús a dolog mit árulsz?
Attól még gyógytornára elmehetsz munka mellett is. Ne hagyd magad! A valós károdat még így sem tudják megtéríteni. Én inkább fizettem volna a biztosítónak 143,000Ft-ot, mintsem eltörjön a karom kétszer műtsenek, és trombózisom is legyen, 1 hónapig csak segítséggel tudjak járni. Az első napokban fél óra volt kimenni csak a wc-ig! Még a szaros összetörött 30,000Ft-os mobilomat se fizették ki, pedig vittem róla számlát is.
10 körül volt mesélve ami évi 800 km-t jelent. Ez nekem 2 Mátra túra
Sok a naiv ember, és mindenki olyat szeretne ami nincs.
Ha nem találsz jó ezres motort nálam van egy eladó. Szintén mélyen ár alatt komoly extrákkal.
Nem akarom ide leírni, majd felhívlak, és elmondom.
most ott vok meg majd este leszek,de csak éfél fele sztem
Hali !

Mikor leszel Fészbúk ? Megkokettálhatnánk azt az ormánygátlót
Hát az idei szezonodnak már lőttek, de hátha jól fog fizetni a biztosító.
Sacperkábé mennyi Huf keletkezett az RR-be ?
na de majd én is alkudozok az 1000esnél
mit jelent a kevés km? nem nehéz visszatekerni az órát,azért 15éves motorba csak gyűlt már rendesen km
Az a "baj", hogy csak 1 hétig voltam táppénzen, - húzhattam volna vagy 4 hétig - de vissza kellett menni melózni. Sz@r is volt, de muszáj volt, így nem sok mindent tudok írni a biztosítónak.
535-ért ment el az enyém néhány évvel fiatalabban. Sajna ennyit adnak érte. Szemben vett egy srác patika 919-et órában kevés km-rel kinti papírral szintén 500 körül. Állítólag törés mentes.
Kérjél nem vagyoni kártérítést is (300k jó lesz) hogy nem tudtál x ideig motorozni, illetve, hogy még mindig érzed az esés helyét!
Nekem se fizetnek több mint egy éve, csak egy kis előleget adtak.
Pálinkásos jó reggelt, Barátaim!
Megjött a rendőrségtől a papír, hogy a kötsög a hibás, - mi ezt tudtuk - ugyanis " a piros fény az áthaladás tilalmát jelzi: a gyalogos az úttestre nem léphet! "
Így megbüntették 24 db ezresre, olcsón megúszta.
Lényeg a lényeg, szerda reggel küldöm a határozatot a biztosítónak, 1 szép szerelmes levél kíséretében, amelyben kifejtem, hogy már szeptember akárhanyadikán lefényképezték a motort, tehát már minden ki van számolva, ide a lóvét! ( Na, erre kíváncsi leszek! )
srác lábon vitte,250km et délután,úgy,hogy idén csinálta a jogsit,és nem volt még csak a A4es lap amit adnak az okmányba,hogy megigényelte a jogsit:D de hazaért,irtam neki sms t hogy minden oké volt e,monta,h minden oké,nagyon komoly a gép:)
Köszönöm a tanácsot srácok!
Tényleg a kapcsoló volt a ludas.

Szétszedem,megtisztítottam,kontakt spray és hibátlanul működik
kicsit csakkerólesz ....

jól elvitték a 900 asot üdjes vagy
egyértelmű hogy benézek,hát az 1000rr az is 900rr csak felvan kicsit szteroidozva
Ha meg lesz az ezredes, azért még nézz be ide is!
500 plussz a kormánystabi másnak felleni fog 25ért,ugyhogy akk 525e.nem tul sok,de szezonvége van,meg vállság.legalább elvan adva,ki lett pengetve kpban.1000rr már lehet egy hét mulva lesz:)jövöre az átírás is jóval több lenne,meghát öszi áron ment el a 900as,öszi áron akarok 1000est venni:)
Ez is eljött, és mennyiért vitték aztán el? Tavasszal lesz már 1000 rr?
na srácok,egyik szemem sír,a másik nevet,elvitték a cbr kémet...örülök hogy eladtam,de azért sajnálom is.indulhat az 1000rr projekt:)