Jól rád járt a rúd. Nekem az előző balesetem - pedig megsérültem - a tiedhez képest könnyed szombat délutáni kacagás volt, de ott korrekten, persze nem időben, de fizetett a biztosító.
A mostani az szinte semmi, a motoron vannak sérülések, de azt behajtom rajtuk, az egyik cimbora mondta, hogy amikor küldöm a határozatot, már fenyegetőzzek a pszáf-fal, de ezt én korainak tartom, majd másodjára!
A tesóm nyáron firkant el 1 nő miatt, a motorra nem fizettek még semmit, számlára fizetnek csak, viszont a ruhára, kesztyűre, sisakra, fényképezőgépre, mobilra fizettek, még azt mondhatom, hogy korrekten.
Attól még gyógytornára elmehetsz munka mellett is. Ne hagyd magad! A valós károdat még így sem tudják megtéríteni. Én inkább fizettem volna a biztosítónak 143,000Ft-ot, mintsem eltörjön a karom kétszer műtsenek, és trombózisom is legyen, 1 hónapig csak segítséggel tudjak járni. Az első napokban fél óra volt kimenni csak a wc-ig! Még a szaros összetörött 30,000Ft-os mobilomat se fizették ki, pedig vittem róla számlát is.
10 körül volt mesélve ami évi 800 km-t jelent. Ez nekem 2 Mátra túra
Sok a naiv ember, és mindenki olyat szeretne ami nincs.
Ha nem találsz jó ezres motort nálam van egy eladó. Szintén mélyen ár alatt komoly extrákkal.
Az a "baj", hogy csak 1 hétig voltam táppénzen, - húzhattam volna vagy 4 hétig - de vissza kellett menni melózni. Sz@r is volt, de muszáj volt, így nem sok mindent tudok írni a biztosítónak.
535-ért ment el az enyém néhány évvel fiatalabban. Sajna ennyit adnak érte. Szemben vett egy srác patika 919-et órában kevés km-rel kinti papírral szintén 500 körül. Állítólag törés mentes.
Kérjél nem vagyoni kártérítést is (300k jó lesz) hogy nem tudtál x ideig motorozni, illetve, hogy még mindig érzed az esés helyét!
Nekem se fizetnek több mint egy éve, csak egy kis előleget adtak.
Pálinkásos jó reggelt, Barátaim!
Megjött a rendőrségtől a papír, hogy a kötsög a hibás, - mi ezt tudtuk - ugyanis " a piros fény az áthaladás tilalmát jelzi: a gyalogos az úttestre nem léphet! "
Így megbüntették 24 db ezresre, olcsón megúszta.
Lényeg a lényeg, szerda reggel küldöm a határozatot a biztosítónak, 1 szép szerelmes levél kíséretében, amelyben kifejtem, hogy már szeptember akárhanyadikán lefényképezték a motort, tehát már minden ki van számolva, ide a lóvét! ( Na, erre kíváncsi leszek! )
srác lábon vitte,250km et délután,úgy,hogy idén csinálta a jogsit,és nem volt még csak a A4es lap amit adnak az okmányba,hogy megigényelte a jogsit:D de hazaért,irtam neki sms t hogy minden oké volt e,monta,h minden oké,nagyon komoly a gép:)
500 plussz a kormánystabi másnak felleni fog 25ért,ugyhogy akk 525e.nem tul sok,de szezonvége van,meg vállság.legalább elvan adva,ki lett pengetve kpban.1000rr már lehet egy hét mulva lesz:)jövöre az átírás is jóval több lenne,meghát öszi áron ment el a 900as,öszi áron akarok 1000est venni:)
A mostani az szinte semmi, a motoron vannak sérülések, de azt behajtom rajtuk, az egyik cimbora mondta, hogy amikor küldöm a határozatot, már fenyegetőzzek a pszáf-fal, de ezt én korainak tartom, majd másodjára!
A tesóm nyáron firkant el 1 nő miatt, a motorra nem fizettek még semmit, számlára fizetnek csak, viszont a ruhára, kesztyűre, sisakra, fényképezőgépre, mobilra fizettek, még azt mondhatom, hogy korrekten.
Sok a naiv ember, és mindenki olyat szeretne ami nincs.
Ha nem találsz jó ezres motort nálam van egy eladó. Szintén mélyen ár alatt komoly extrákkal.
Mikor leszel Fészbúk ? Megkokettálhatnánk azt az ormánygátlót
Sacperkábé mennyi Huf keletkezett az RR-be ?
mit jelent a kevés km? nem nehéz visszatekerni az órát,azért 15éves motorba csak gyűlt már rendesen km
Nekem se fizetnek több mint egy éve, csak egy kis előleget adtak.
Megjött a rendőrségtől a papír, hogy a kötsög a hibás, - mi ezt tudtuk - ugyanis " a piros fény az áthaladás tilalmát jelzi: a gyalogos az úttestre nem léphet! "
Így megbüntették 24 db ezresre, olcsón megúszta.
Lényeg a lényeg, szerda reggel küldöm a határozatot a biztosítónak, 1 szép szerelmes levél kíséretében, amelyben kifejtem, hogy már szeptember akárhanyadikán lefényképezték a motort, tehát már minden ki van számolva, ide a lóvét! ( Na, erre kíváncsi leszek! )
Tényleg a kapcsoló volt a ludas.
Szétszedem,megtisztítottam,kontakt spray és hibátlanul működik
jól elvitték a 900 asot üdjes vagy